Profilový obrázek

Bstone

327

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Servant
    Servant (2019)
    7.5
    Tvůrci tohoto velice vydařeného mysteriózního seriálu o jednom kojenci, jeho zvláštní rodince a ještě podivnější chůvě nám krásným způsobem říkají, že cesta je cíl. Protože cesta k závěrečnému dílu je napínavá, mindfucková, parádní jízda, kterou jsem si neskutečně užil.
    Muž bez stínu
    Muž bez stínu (2000)
    6.5
    Verhoeven nám svým typickým způsobem vypráví příběh o týpkovi, který sotva zmizí v zrcadle, tak ho chytne solidní rapl. Aneb Kevin Bacon jako sebestředný, agresivní psychouš a nepřehlédnutelná Elisabeth Shue jako jeho krásná kolegyně v krvavé honbě za Nobelovou cenou. Film si drží slušné tempo za podpory výborných efektů a mírně k zemi ho sráží až závěr Každopádně bavilo.
    Pašerák
    Pašerák (2018)
    8
    Co naplat, Clint Eastwood je zkrátka třída před kamerou i za ní a i v tomto filmu a ve svém požehnaném věku prostě válí... Jako pošťák drogového kartelu je zkrátka neodolatelný. Laskavý snímek o ne moc laskavém světě spolehlivě zasahuje tam, kde má.
    Beznadějný trouba
    Beznadějný trouba (2011)
    8
    Paul Rudd jako nekonečný optimista a stoupenec dobra, který sice páchá v očích ostatních šílenosti, ale skutečnost je přece jen trochu jiná. Výborně obsazený film, na který se velice příjemně kouká, s fantastickým soundtrackem a s příběhem, který je lehce pod povrchem.
    Gwen
    Gwen (2018)
    8
    Parádně natočené, hutné, nekompromisní drama z 19. století. Krásná příroda, která se s nikým nemazlí, drsný život na osamělé farmě pro matku a dvě dcery. Režisér spolu s povedenou hudbou skvělým způsobem používá hororové prvky, kterými zahušťuje už tak velice tísnivou atmosféru. Eleanor Worthington-Cox pak předvádí výborný herecký výkon a celý film se tak pro mě stává opravdu velmi příjemným překvapením.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci