Profilový obrázek

Deathstroke

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. Marťan
    Marťan (2015)
    9
    Čistá práce. Scott natočil krásně přístupný rodinný biják, v němž budete Damonovi fandit jako o život a radovat se z každého jeho úspěchu. Hardcore fandové sci-fi to možná zase tolik neocení, Marťan je ale zábavnou i napínavou žánrovkou, která nešlape vedle řemeslně a vlastně ani scenáristicky. Sem tam si možná řeknete, že se mělo to či ono víc vytěžit nebo že se dalo v lecčems přitvrdit. Natahování by ale Marťanovi spíš uškodilo, takhle tu máme svižnou vědátorskou jistotu, ze které dozajista bude evergreen. Scott už takovou trefu vážně potřeboval.
  2. V zajetí démonů
    V zajetí démonů (2013)
    7.5
    Celkem nářez. Přiznám se, že spoustu scének mě opravdu celkem silně vylekalo. A to i přesto, že jsou témata na horory celkem vyčerpány a často se opakují. Ale v tomhle případě mi to ani tak nevadilo. První polovina měla vzestupnou tendenci čím dál víc děsit. Docela mě uklidnilo když "Warrenovi" přišli do domu, ale ani tak moje uklidnění netrvalo dlouho, protože akce po chvíli pokračovala ještě ve větším tempu. Ale pravdou je, že jsem čekal lepší konec. Nijak výrazně mě sice nezklamal, ale ani nijak nepotěšil. Podle skutečných událostí? Really? no potěš pánbůh! No jinak režie a kamera fakt skvělý.
  3. Ant-Man
    Ant-Man (2015)
    8
    Klobouk dolů, tohle se opravdu povedlo. Přestože je Ant-man na marvelovské poměry pojatý malinko komorněji a vůbec tak nějak celkově jinak, jedná se o skvělý mix akce, humoru a mezilidských vztahů. Paul Rudd se na hlavní roli skvěle hodí, Michael Douglas v roli mentora doslova září, stejně jako jeho dcera, kterou hraje Evangeline Lilly. Corey Stoll má záporácký výraz v očích už od prvního záběru a jeho Darren Cross budí respekt na metry daleko. Humorná složka ve filmu funguje skvěle a český dabing zní rovněž víc než dobře. Akce je působivá a je jí ve filmu dostatek, i když možná ještě jednu dvě akční scény by Ant-Manovi určitě neuškodily. Je ale potřeba brát v potaz, že se jedná o origin story a značná část stopáže je věnována zrodu hrdiny. Přímé propojení s Avengers potěší.