petra-svarcova

Petra Švarcová

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. Na půdě
    Na půdě (2009)
    5.5
    Animace supr, ale děsí mě děj filmu... opravdu zde visí otázka, zda je to film pro děti. Jednou stranou se námět ubírá jednoduchým příběhem pro děti, jak přátelé drží spolu a druhou se objevují až děsivé scény, nemluvě o opravdu divném zobrazení zla, které připomíná maximálně nadrženého pedofila.... Fakt děs!
  2. Saxána a Lexikon kouzel
    Saxána a Lexikon kouzel (2011)
    0
    Špatné po všech stránkách, herecké výkony slabé i u skvělých herců (myslím že na vině bude i scénář), filmové efekty jsou výraznější než samotné role a ještě k tomu nejsou ABSOLUTNĚ hezké. Velká slátanina, která nemá vůbec návaznost na původní film (pokud nějaká snaha byla).
  3. Čertova nevěsta
    Čertova nevěsta (2011)
    7.5
    Nádherná výprava, filmové efekty nejsou přehnané, naopak jsou moc pěkné a dodávají pohádce pohádkovost. Námět není špatný, oceňuji když se v českých pohádkách objevují české motivy. Skvělý herecký výkon E.Josefíková, S. Laurinová, B. Munzarová, N.Horáková,F. Němec, A. Hadrt, F.Banžak, J.Andersíková (mohla mít větší prostor, scéna s čarodejnicí neměla žádnou zápletku) Ostatní herecké výkony (myšleno role v kterých herci mluví) jsou opravdu slabé a nepůsobí přirozeně a uvolněně. Šišlavý a rádoby vtipní čerti mi také vadí, opakovaný vtip (tady charakter postavy) není vtipem... A rozdvojenou osobnost čerta - K.Zima nechápu... proč jednou vychytralý elegán a pak ušišlaný trouba.