Profilový obrázek

PandaPool

851

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Temný rytíř
    Temný rytíř (2008)
    9.5
    Toto je skěle sfilmovaný komiksový superhrdina Batman. V tomto filmu se podle mě objevila i nejlepší verze Jokera všech dob. Kterého skvěle stvárnil Heath Ledger. Podle mého skromného názoru téměř dokonale zahrál jeho podstatu, charakter a jeho šílenství.
    Hvězdy nám nepřály
    Hvězdy nám nepřály (2014)
    9.5
    Je to skvělí film který obsahuje jak svou romantickou část tak i svou dramatickou. Tento film poukazuje na to jak někteří lidé mohou mít na světě těžké. To nemusejí být žádní dospělí, plně vivinutí lidé, mohou to být klidně puberťáci v našem věku kteří prostě měli smůlu.
    Fotbal za mřížemi
    Fotbal za mřížemi (2001)
    8.5
    Podle mě je to stokrát lepší nežli, v podstatě remake tohoto filmu, trestná lavice kde Sandler udělal z těch vězňů hrozná neviňátka která za nic nemůžou a důvod proč jsou v takovém vězení je ten že buď to udělali nějakou drobnou krádež a nebo se stala chyba. Zatím co ve Fotbalu za mřížemi si na nic nehrajou, není tam žádná jasná kladná strana.
    Resident Evil: Poslední kapitola
    Resident Evil: Poslední kapitola (2016)
    0
    Tento film rozhodně nedoporučuji.Je to pouhý výsměch té skvělé herní série.Je tam spousta věcí které bych byl ochoten přejí, jako třeba to že jednomu muži useknu ruku nožrm jedním švihem.Ale to co rozhodně nejsem ochoten přejít je konec Alberta Weskera, kde rozhodně neviužili jeho potenciál závěrečného bosse.Prostě to sním skončí tak žemu dveře useknou chodidlo a pak mu Alice Abernathy prostě dá do ruky odjištěný granát.Přitom když by se to alespoň trochu drželo herní předlohy tak by mu ztráta chodidla vůbec nevadila protože by mu doslova za pár sekund dorostla.A i kdyby u něj následně ten granát vybouchl,tak by mu to také nic moc nezpůsobilo a v pořádku by to přežil.
    Captain America: Občanská válka
    Captain America: Občanská válka (2016)
    6.5
    Film je to celkem dobrý ale vývojáři si neměli vybrat tak velké sousto protože kdo nějak čte marvel komiksy ví že komiksu to byla mnohem větší a mnohem epičtější bitva s mnohem více superhrdiny a superzáporáky zatím co tady to byla jen slabá účast a navíc se to opravdu vůbec nedrží původního příběhu.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci