Profilový obrázek

mustafee

Jiří Musil

Komentáře 25

Od nejnovějších
  1. Aladin
    Aladin (2019)
    8
    Za mě super! Krásná Disneyovka, která měla vše co jsem od ní čekal. Barevná, výpravná, veselá, romantická a zábavná pohádka. Hlavní hrdinouvé dobře obsazeni a Will Smith byl prostě skvělej. Nemkolikrát mě rozesmál. V pohádce se zpívá, ale není toho moc a dá se to vydržet.
  2. Anna
    Anna (2019)
    8
    Mě se to líbilo. Anna měla styl, bojové scény super a děj vcelku dobrý. Rozhodně lepší, než Atomic Blonde. Příběh byl dobře natočen a občas odhalil nečekanou situaci. Anna byla velmi sexy a dobře se na ni koukalo. Ostatní herci jsou byli samozřejmě také fajn.
  3. Deadpool 2
    Deadpool 2 (2018)
    9
    Deadpool byl opět skvělej! Sranda a super akce. Za mě nejlepší momenty: X Force při dopadu z letadla a taky ta scéna s dorůstáním nožiček. Jinak jsem rád, že si dvojka udržela styl a vše co bylo v jedničce. Nezklamao mne to a to jsem se fakt bál. Cable byl taky dobrej. A málem bych zapomněl na Domino, ta měla fakt štěstí
  4. Tiché místo
    Tiché místo (2018)
    8.5
    Hustý! Mám rád horory s ufounama, který jsou dobře udělaný. Tento mezi ně rozhodně patří. Skoro se tam nemluvilo a v koně bylo opravdu ticho. Až jsem se bál křoupat popcorn. Obsazení super, akce a zvraty taky. Bavilo mě to a dost mi to připomínalo Znamení s Gibsonnem.
  5. Avengers: Infinity War
    Avengers: Infinity War (2018)
    10
    Avengers miluju. Tento díl byl opravdu perfektní. Akce, sranda, napětí a překvapení. Thanos byl úžasný záporák a s nikým se moc nemazal. Škoda Lokiho, ten mi bude chybět. Ostatní se z toho nějak vylížou. Byl jsem těikrát a už se těším na bluray. Za mě super!
  6. Wonder Woman
    Wonder Woman (2017)
    8.5
    Jsem fanoušek DCU i přes to, že to tak nějak stále není ono. Až Wonder Woman ukázala, že to jde. Gal Gabot byla krásná a na roli se fakt hodí. Děj zasazen do 2. Světové války byl moc příjemnou změnou. Efekty paráda a výprava také. Byl zde i příjemný humor, což třeba B vs S chybělo. Padouch slabší, ale nijak mi zo nevadilo. Těším se na Bluray 3D
  7. Ghost in the Shell
    Ghost in the Shell (2017)
    6
    Efekty super. Město budoucnosti super. Scarlet super sexy.Jen děj byl takovej utahanej. Bylo by lepší, kdyby tam všechny sekala a víc se předvedla jako robot zabiják. Hledání vlastní minulosti už tu bylo tolikrát, že je to trošku nuda. Moc se mi líbilo vylepšování lidí a ty jejich hračičky.Hudba taky dobrá. Jinak průměr.
  8. Válka o planetu opic
    Válka o planetu opic (2017)
    9.5
    Bezpochyby nejlepší sci-fi letošního roku. Caesar opět dokázal, že je moudrý, citlivý a silný vůdce. Krásný konec příběhu chytne za srdce a je jen škoda, že nebude další. Efekty perfekní, dialogy kvalitní, jen ta válka samotná mne trošku sklamala. Čekal jsem opravdovou bitvu. Stejně mne nejvíc zajímal Caesarův osud a ten se opravdu povedl na výbornou.
  9. Sully: Zázrak na řece Hudson
    Sully: Zázrak na řece Hudson (2016)
    7.5
    Hezký film. Tom Hanks opět ve skvělé formě prožívá až neuvěřitelný příbřh podle skutečné události. Neuvěřitelný proto, že jde celou dobu o peníze pojišťovny. Pilot zachránil lidi před jistou smrtí, ale je tahán po soudech kvůli penězům. Dost úlet. Příběh stál za sfilmování.
  10. Bezva ženská na krku
    Bezva ženská na krku (2016)
    8.5
    Po dlouhé době moc příjemná česká komedie. Krásná herečka a Vetchý fungovali perfektně. Perfektní postava je starosta, který celý film jen improvizuje a řídí tempo příběhu. Je zde dokonce i několik opravdu povedených hlášek, které si na dlouho zapamatuji. Hezký film!
  11. John Wick 2
    John Wick 2 (2017)
    9
    Perfektní! Nejen Keanu a jeho skvěle natrénované akční scény, ale především mne bavilohlubší nahlédnutí do světa zabijáků. Jejich pravidla a postupy jsou skvěle sestaveny. Opravdu jsems spokojen a už teď se těším na trojku, která by měla celý příběh Wicka ukončit.
  12. Morgan
    Morgan (2016)
    9.5
    Skvělý thriller! Moc mě tento film překvapil. Pustil jsem si ho jen tak a nakonec jsem od něj neodtrhl oči a s napětím sledoval, co se bude dít. Děvče se toho opravdu nebálo. Bylo zajímavé vidět, jak si k ní všichni udělali vztah a hájili ji přes její agresi. A závěr? Ten mě dostal!
  13. Doctor Strange
    Doctor Strange (2016)
    9
    Další Marvelovka, která mě bavila. Vizuální efekty perfektní. Příběh hezký. Líbí se mi hlavní postava, protože je perfektně obsazená a má styl. Líbí se mi, že je ten film zase trošku jiný, než ostatní superhrdinské filmy. V Imaxu jsem jej opravdu užil (byl jsem 3x)
  14. Padesát odstínů temnoty
    Padesát odstínů temnoty (2017)
    2
    Na film jsem šel s přítelkyní a jen kvůli ní. Byly to nejdelší dvě hodiny v životě :) ! Neslaný, nemastný a hlavně nezajímavý! Jediné co bych pochválil je hudba, která se k filmu celkem hodila. Grey tam vykládá, že je sadista, přitom ji tam třikrát plesk přes zadek. Málem jsem usnul.
  15. Jason Bourne
    Jason Bourne (2016)
    9
    Bourn jak má být. Nic se nezměnilo a to je dobře. Jen abych pravdu řekl, tak bitky byly takové odfláknuté. Bourn má ve starších filmech perfektní bojový styl, který tam je hodně vidět. Tady jsem se těšil a on všechny sundal tak rychle, že jsem si bitku ani nestihl užít. Jinak top!!!
  16. Život je život
    Život je život (2015)
    8.5
    Moc mile mě to překvapilo! Vetchý a Stašová byli zárukou dobré zábavy, ale velmi mě překvapilo zpracování. Akční scény moc dobře provedené ( je vidět, ťe v ČR máme opravdu top kaskadéry) a celkově ty přechody z reality do snu a představ byly fajn. A děj, tan byl hezky ze života.
  17. Sebevražedný oddíl
    Sebevražedný oddíl (2016)
    9
    Za mě pecka! Po Batman vs Superman, které se dle mého moc nepovedlo, je toto příjemný komiks. Vtipný, drsný, perfektně zpracovaný. Ano, nebýt Harley Quiny , tak to byla trošku nuda, ale zaplať pánbůh tam byla a opravdu celý film držela tempo. Myslím, že se tento film bude ve sbírce BD vyjímat!
  18. Podfukáři 2
    Podfukáři 2 (2016)
    8
    Jednočka byla úžasná, kvůli tomu nápadu. Dannyho parťáci, co kouzlej. Skvělý! Dvojka už nebyla tak převratná. Zábávné to bylo. Opět perfektní obsazení ( Harelson byl nejvíc vtipnej) , skvěle provedené triky a zápletka, která byla na můj vkus moc překombinovaná. Ale ano, příjený film!
  19. Den nezávislosti: Nový útok
    Den nezávislosti: Nový útok (2016)
    7
    Zklamání. Nic převratného, nic nového a nic co by člověk musel vidět. Nastavovaná kaše s hezkými efekty. Efekty byly ale tak jediné co bylo na filmu hezké. Ovšem 3D v Imaxu mě moc neuchvátilo. Tento film si do sbírky nezařadím, raději to místo věnuji něčemu jinému.
  20. Kniha džunglí
    Kniha džunglí (2016)
    10
    Perfektní! Asi nejlépe graficky zpracované zvířata, co jsem kdy viděl! Příběh hezký a hlavního hrdinu si zamilujete. Tygr je hodně krutej a Balů je vzipný. Ve Imaxu to byla opravdu podívaná! Tento film nebude chybět v mé sbírce bluray. Doporučuji všem co mají rádi dobrodružství.
  21. Captain America: Občanská válka
    Captain America: Občanská válka (2016)
    9.5
    Opět skvělá Marvelovka! Parádní akční scény! Vážný příběh, krerý se perfektně odlehčit humorem a hláškami. Nové postavy se povedly, jak Black Panther, tak i Spiderman. Oblíbil jsem si i Winter Soldiera, dostal hodně prostoru a to je dobře. Na filmu jsem byl 3x a už jej mám předobjednaný. Top!!!
  22. Bojovník
    Bojovník (2015)
    9
    Skvělý a silný film! Herecké obsazení perfektní! Opravdu realisticky podané drama a dobré bojové scény. Na těchto filmech miluju tréninkové části (příprava na boj) a i ta v tomto filmu je dobrá. Film si rád občas pustím.
  23. Bohové Egypta
    Bohové Egypta (2016)
    5
    Podle ukázek jsem byl natěšenej. Ve finále zklamanej. Efekty, příšery a souboje ušly. Výprava taky. Ale ten děj byl takovej neslanej nemastmej. Vlastně ani nevím co jsem čekal. Je pravda, že jsem byl v kině, kde ro bylo na můj vkus potichu a o malé velikosti plátna nemluvě. Zklamání.
  24. Creed
    Creed (2015)
    8.5
    Stallone je pro mě ikonou. A v tomto snímku to jen potvrdil. Velmi se mi v roli trenéra líbí. Ten mladej je taky v poho. Je to hezkej příběh a podle mého i dobře zpracovaný. Nic převratného, ale co čekat od nastavování jedné z nejlepších sérií vůbec. Myslím, že se jednalo o hezkou tečku za Rockym. Film přidám ke sbírce Rocky!