Hanula

Hana Jiřišťová

Komentáře 10

Od nejnovějších
  1. Bezva ženská na krku
    Bezva ženská na krku (2016)
    7.5
    Mám ráda české komedie. Je to oddychovka, která nás letně naladí. Ondra Vetchý i Petra Hřebíčková jsou výborní. Je to milé, úsměvné. Někdo třeba vidí v tomto filmu jednoduchost, ale to nevadí - je fajn, že se člověk trochu odreaguje a nemusí myslet na starosti všedního dne.
  2. Anděl Páně 2
    Anděl Páně 2 (2016)
    10
    Dostala jsem se na tuto pohádku až nyní, kdy není vánoční čas. Nicméně mě pohladila po duši a rázem jsem se octla v krásném vánočním světě plném snů a přání. Řekla bych, že tento díly se mi líbil ještě více než ten první. Krásné herecké výkony a krásné kulisy Českého Krumlova.
  3. Masaryk
    Masaryk (2016)
    7.5
    Na film jsem se moc těšila - o vánocích lísky hned vyprodány. Je pravda, že podle historických událostí se některé věci nestaly, tak jak byly zfilmovány - Marcia - s tou se poznal až v pozdější době. V tom sanatoriu byl také dříve. Nicméně pan Roden skvělý, skvělý.
  4. Zahradnictví: Rodinný přítel
    Zahradnictví: Rodinný přítel (2017)
    6.5
    Také jsem čekala více - chvílemi zdlouhavý a nic nevyprávějící. Herecké obsazení skvělé. Doufám, že další dva díly budou lepší a děj bude spádovější. Nicméně film měl svoji nostalgii.
  5. Učitelka
    Učitelka (2016)
    8
    Tak tenhle film mě dostal - Zuzana Mauréry byla tak přesvědčivá, že bych jí dala facku. Rodiče mi připadali bojácní, nerozhodní a tak trochu odevzdaní. Asi to bylo tou dobou. Je fakt, že to vypadalo trochu jako neralistické, ale určitě se to dělo a možná i děje.
  6. Teorie tygra
    Teorie tygra (2016)
    6
    Teorie tygra - čekala jsem mnohem více. Ano Jiří Bartoška má charisma, takže film pozvedl. Jinak to bylo takové trochu nemastné neslané. Výkony Elišky Balzerové, Ivy Janžurové, Jakuba Koháka i ostatních se mi moc líbily. Nicméně film jako takový mě moc nezaujal.
  7. Lída Baarová
    Lída Baarová (2016)
    4
    Film se mi líbil pouze z části - dekorace, výkony herců. Děj už mě tak nazaujal - bylo to trochu vytržené z konceptu. Naopak dokument o Lídě Bárové byl super. Dozvěděla jsem s hodně věcí o Lídě Baarové, které jsem nevěděla - dokument mě vytáhl i na procházku na Babu....