Profilový obrázek

jirinkasek

Jiřina

Komentáře 11

Od nejnovějších
  1. Teorie tygra
    Teorie tygra (2016)
    10
    Film, u kterého se zasmějete. Plno scén ze života, které pobaví nejen muže, ale i některé ženy. Po dlouhé době film, u kterého se uvolníte, zasmějete a shoda s reálným životem je vážně neskutečná. Rozhodně stojí za shlédnutí. Pan Bartoška je výborný herec, o tom žádná.
  2. Padesát odstínů temnoty
    Padesát odstínů temnoty (2017)
    10
    Po přečtení všech dílů jsem věděla, co očekávat. Bylo mi jasné, že erotické scény nebudou tak detailní jako v knihách. Přeci jen jsem nešla do kina na porno, ale na romantický a lehce erotický film. Cílovou skupinu (včetně mne) film stoprocentně zaujal. :)
  3. Bezva ženská na krku
    Bezva ženská na krku (2016)
    10
    Skvělá česká komedie. Dle ukázek v kině jsem čekala mnohem víc. Velká většina těch vtipných scén byla ukázána již v kině v traileru. Odlišná komedie od ostatních známých českých komedií, která zaujme a zároveň pobaví.
    • vtipnost
    • herci
  4. Bohové Egypta
    Bohové Egypta (2016)
    8.5
    V kině byla projekce jednoznačně super. Moc hezké filmové efekty. Nedovedu si představit, že tento film shlížím na domácí obrazovce. Pro člověka, který má rád fantasy, určitě skvělý film.
  5. Hotel Transylvánie 2
    Hotel Transylvánie 2 (2015)
    9
    Super animovaná pohádka, která zaujala děti i dospělé. Sál byl plný dětského smíchu, takže si myslím, že pohádka byla opravdu povedená. První díl bych hodnotila lépe než druhý. Každopádně je to jedna z těch lepších pohádek, kterou se dívám znovu a znovu.