byland

Andrea Ciroková

Komentáře 61

Od nejnovějších
  1. Lion
    Lion (2016)
    8.5
    Už z ukázek filmu jsem si říkala, že to určitě bude zajímavý film. Nejvíc nejrozkošnější malý Saroo vás všechny dostane už tím jak mluví, jak se snaží být tím silným a jak moc se snaží dostat se zpět domů. Naprosto exceletní výkon. Bohužel pak malý Saroo vyroste a děj se trošku táhne, ale emotivní záběry konce skutečných záběrů je fascinující. Doporučuji a určitě koukat v originálním znění, nikdo tak rozkošnej hlas nenapodobí.
  2. V zajetí démonů
    V zajetí démonů (2013)
    10
    Konečně HOROR jak se patří! Lekačky, husí kůže. Vše co patří do skvělého hororu!! The Conjuring rozhodně není bez chyb, ale protože je po většinu času mrazivý, děsivý a nejednou dokonce adrenalinový, leccos se mu dá odpustit. Film je podle skutečných událostí a to mě děsí už jen při pomyšlení na to, že se to opravdu dělo.
  3. V zajetí démonů 2
    V zajetí démonů 2 (2016)
    9
    Po jedničce bylo těžké přijít s něčím, co by se jí vyrovnalo nebo ji i překonalo. Ale povedlo se. Neuvěřitelný, že tomu Wanovi to furt takhle vychází. Ten samej příběh, ty samý hororový postupy. Ale světe, div se, ono to zas a znovu funguje. Miluji duchařiny a tyto horory u mě vedou na plné čáře. Neskutečně moc lekavých scén, určitě stojí za shlédnutí. Viděno v kině.
  4. Buchty a klobásy
    Buchty a klobásy (2016)
    8.5
    Konečně nějaký animák pro dospělé. Skvělé zpracování pohromy, kdy potraviny padají z nákupního košíku. Pojídání dětí coby karotky. Naprosto geniální, ale najdou se tu i trošku nudné pasáže...to ovšem neplatí o konci filmu :D.
  5. Očista: Anarchie
    Očista: Anarchie (2014)
    8.5
    Oproti jedničce pořádný krok dopředu - lepší příběh, realističtější, napínavější, akčnější a i ve všech dalších ohledech lepší film. Hodně neotřelý námět, myšlenka, ke které budeme muset přistoupit, pokud časem neotevřeme oči a nepřestaneme se chovat jako zvěř. Tohle mě prostě baví!
  6. Hledá se Dory
    Hledá se Dory (2016)
    3
    Achjo...asi takhle bych vyjádřila celý film. Je to tak strašně podobné filmu Hledá se Nemo, že je to až neskutečná nuda!
  7. Morgan
    Morgan (2016)
    5
    Tak nějak už od začátku jsem tušila jakým směrem film půjde. Těžce průměrné sci-fi. Morgan je robot, který jednoho dne komusi ublíží. O hororu se zde ovšem mluvit nemůže ani náhodou. Dost předvídatelný děj i konec.Můj šálek kávy to rozhodně nebyl.
  8. La La Land
    La La Land (2016)
    2
    Pro mě naprostá nuda, asi 30x za film jsem chtěla odejít. Jediný co mě zaujalo byl zpracovaný konec. Viděno v kině.
  9. Padesát odstínů temnoty
    Padesát odstínů temnoty (2017)
    4
    První díl podle knížky mě neskutečně bavil, bylo to nádherně zpracované ale to se bohužel nedá říct o druhém dílu. Film mě nebavil, erotické hrátky už nebyly vzrušující, byla to nuda :(.
  10. Saulův syn
    Saulův syn (2015)
    3.5
    Záčatek filmu byl naprosto skvělý, říkala jsem si, pokud to tak bude celý film, tak nevím jestli ho dám. Bohužel jsem to asi zakřikla jelikož se to pak strhlo v něco nepochopitelného, zdlouhavého a naprosto nudného. Kamera zaostřená jen na hlavního "hrdinu", který byl opravdu nesympatický a už mě po půl hodině štvalo koukat jen na něj. Opravdu zvláštní jak mu v celém filmu vše bravurně prochází, dostane se kam chce apod. Film opravdu nenadchnul a po dlouhé době jsem se těšila až film skončí.
  11. Chlapec
    Chlapec (2016)
    6
    Chvílemi děsivé, proběhla u mě dvakrát husina po těle a opravdu pro mě nečekané rozuzlení celého filmu. Bohužel konec pro mě nějak až moc rychle skončil.
  12. Do posledního dechu
    Do posledního dechu (2016)
    8.5
    Kdybych nevěděla, že je film podle skutečné události, řekla bych si, že to byla blbina, která se stát prostě nemůže, ale opak je pravdou a já jim držela palce od samého začátku, aby se z toho dostali. Některé momenty hrozně pěkně zachycené, celkově mě film bavil a doporučuji shlédnout. Viděno ve 3D.
  13. REVENANT Zmrtvýchvstání
    REVENANT Zmrtvýchvstání (2015)
    9.5
    Pro mě neuvěřitelné herecké výkony a hrozně pěkně natočeno, malinko zdlouhavé.
    • filmový štáb si zkusil opravdu drsné podmínky
    • herecký výkon Lea
    • kamera hodně zblízka
    • krásná krajina
  14. Méďa 2
    Méďa 2 (2015)
    9
    Většinou se nestává, že by bylo pokračování lepší než jednička, ale tady se mi zdálo, že dvojka byla mnohem lepší než jednička. Pecka!
  15. Chappie
    Chappie (2015)
    8.5
    Hrozně mile mě film překvapil, čekala jsem nudu, ale docela dost jsem se nasmála už kvůli utíranému nosu robota :)
  16. Krampus: Táhni k čertu
    Krampus: Táhni k čertu (2015)
    4
    Chvílemi vtipné, ale bohužel i občas nudné. Předpokládaný děj a konec tu samozřejmě nesmí chybět. Krampus v obličeji nebyl zrovna moc děsivý jak znám z Rakouska z průvodu čertů, veliká škoda. Ostatní postavičky ale byli naopak moc hezké.