byland

Andrea Ciroková
309

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Lion
    Lion (2016)
    8.5
    Už z ukázek filmu jsem si říkala, že to určitě bude zajímavý film. Nejvíc nejrozkošnější malý Saroo vás všechny dostane už tím jak mluví, jak se snaží být tím silným a jak moc se snaží dostat se zpět domů. Naprosto exceletní výkon. Bohužel pak malý Saroo vyroste a děj se trošku táhne, ale emotivní záběry konce skutečných záběrů je fascinující. Doporučuji a určitě koukat v originálním znění, nikdo tak rozkošnej hlas nenapodobí.
    V zajetí démonů
    V zajetí démonů (2013)
    10
    Konečně HOROR jak se patří! Lekačky, husí kůže. Vše co patří do skvělého hororu!! The Conjuring rozhodně není bez chyb, ale protože je po většinu času mrazivý, děsivý a nejednou dokonce adrenalinový, leccos se mu dá odpustit. Film je podle skutečných událostí a to mě děsí už jen při pomyšlení na to, že se to opravdu dělo.
    V zajetí démonů 2
    V zajetí démonů 2 (2016)
    9
    Po jedničce bylo těžké přijít s něčím, co by se jí vyrovnalo nebo ji i překonalo. Ale povedlo se. Neuvěřitelný, že tomu Wanovi to furt takhle vychází. Ten samej příběh, ty samý hororový postupy. Ale světe, div se, ono to zas a znovu funguje. Miluji duchařiny a tyto horory u mě vedou na plné čáře. Neskutečně moc lekavých scén, určitě stojí za shlédnutí. Viděno v kině.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1

    Oblíbení tvůrci