Profilový obrázek

adam-tesar

Adam Tesař
595

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Jihočeský, Jindřichův Hradec, Česká republika



    Správní chlapi
    Správní chlapi (2016)
    Už co jsem slyšel melodii v úvodních titulcích jsem věděl, že to bude super. Shane Black nezklamal a servíruje vtipně nedokonalé duo, které se zaplétá do zajímavého případu. Russell Crowe je takovej klasickej bouchač dobrák, ale Gosling je fakt skvělá komická figura. Fakt jsem se u toho bavil, ať šlo o vypointované dialogy a situace nebo absurdní kostýmy na pornoparty. Mám radost, že se stále točí takhle skvělé akční filmy.
    Vánoční Kameňák
    Vánoční Kameňák (2015)
    8
    Původní trilogii nemám moc rád ale čtyřka mě nadchla a tak jsem očekával něco podobného.Nemohu pochopit proč film má tolik odpůrců když se povedl. Tenhle pátý díl je na tom podobně jako čtvrtý a to taky díky tomu že si Vánoční Kamenák na nic nehrál, ikdyž vtipy moc nefungovali, ale zasmál jsem se o něco více. Herecká sestava je furt dobrá, ikdyž to není co to bývalo.Klidně bych ještě pár takových dílů přivítal.
    Rychle a zběsile 5
    Rychle a zběsile 5 (2011)
    10
    Kdo by někdy řekl, že se z akční série Rychle a zběsile stane takhle silný, krásný a se smyslem pro humor udělaný kult.Zpočátku jsem si toho nevšiml, ale tento film není hlavně o akci i když je v něm ve velké míře obsažena, ale hlavně tu jde o krásu přátelství, humoru a rodině.Předchozí díl naznačil, že pětka bude skvělá podívaná a to se také vyplnilo.
    Legendy zločinu
    Legendy zločinu (2015)
    9
    Ryze subjektivní hodnocení: miluji mafiánskou tématiku a Toma Hardyho,už jen proto bych dal filmu dobré hodnocení ale film toho má mnohem více co nabídnout. Hardy ve dvojroli vytvořil věrohodně bratry ganstery, nastudoval oba na výbornou, což režisér vystavuje spíše, než děj filmu. Krimi se zábavnými chvilkami a otazkou,zda láska může změnit tvrdé jádro uprostřed dobývání špinavého Londýna.
    Pot a krev
    Pot a krev (2013)
    10
    Na Pot a krev jsem se vysloveně těšil.Nejvyzrálejší film Michaela Baye od Mizerů2. Za proceděnou krev a pot Mark Wahlberg a spol. inkasují sladkou odměnu v podobě velkého jmění.Tempo filmu je stejně zběsilé, stejně jako myšlenkové pochody hlavních hrdinů.Ve filmu jasně dominuje Mark Wahlberg, i když pravdou zůstává, že herecké trio (Johnson, Shalhoub a Mackie)mu výborně sekunduju.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+8

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+8