Sarus

Sára Hybšová

Komentáře 7

Od nejnovějších
  1. Lítám v tom
    Lítám v tom (2009)
    8.5
    Film se mi celkově líbil, ale co se mi nelíbilo byl dabing George Clooneyho. Zkazilo to celý dojem z filmu. Takže pokud se na film chcete podívat, doporučuji v originálním znění s titulkami.
  2. Nějak se to komplikuje
    Nějak se to komplikuje (2009)
    9
    Film se mi opravdu líbil. Takhle si představuju komedii, smála jsem se po celou dobu filmu. Scénky byly opravdu vtipné, obzvlášť ta, když se Meryl Streep se Stevem Martinem zkouřili. Pokud máte chuť pustit si kvalitní komedii, tak určitě doporučuji.
  3. Prázdniny
    Prázdniny (2006)
    9.5
    Romantická komedie s výborným hereckým obsazením. Mám doma DVD a musím přiznat, že si tento film vždy ráda pustím znovu a nikdy neomrzí.
  4. Focus
    Focus (2015)
    10
    Will Smith i Margot Robbie podali oba skvělý výkon. Z kina jsem odcházela nadšená, byl to naprosto skvělý a zábavný film. Will Smith si zahrál podfukáře a myslím, že mu tahle role padla, zahrál to opravdu dobře. Margot Robbie je velmi dobrá a krásná herečka, skvěle s Willem doplňovali. Můžu jen doporučit podívat se na film Focus.
  5. Velký Gatsby
    Velký Gatsby (2013)
    10
    Skvělej film. Leonardo svou roli zahrál skvěle a podal opravdu dobrý výkon, ostatně jako vždy. Zajímavý až dojemný příběh Velkého Gatsbyho mě dojal. Určitě se na film zase někdy podívám, to je přesně typ filmu, který neomrzí.
  6. Jack a obři
    Jack a obři (2013)
    10
    Film mě mile překvapil když jsem ho po dlouhém odkládání konečně viděla v kině. Film je vtipný a dobře zpracovaný. Čekala jsem, že to bude spíše pohádka, ale to není. Myslím si, že se u něj zasměje celá rodina. Ewan je sympaťák.
  7. Na život a na smrt
    Na život a na smrt (2013)
    10
    Tento film se mi moc líbil, jelikož mám ráda filmy, které jsou natočené podle skutečné události. Diváci mohou nahlédnout, jak to chodí ve válkách v Afgánistánu a na osud vojáků bojujících v nich. Mark Wahlberg svou roli zahrál opravdu dobře. Na film vám rozhodně doporučuji se podívat. Konec filmu je smutný, obzvlášt, když tam ukazují reálné fotky a videa mrtvých vojáků a jejich manželek.