kajja87

Karolína Čechová

Komentáře 8

Od nejnovějších
  1. Fakjů pane učiteli 2
    Fakjů pane učiteli 2 (2015)
    6.5
    Oddechovka na nedělní večer, která neurazí ani nenadchne. Komedie u které se zasmějete. Není to nudný, někdy ale až moc přetažený za vlasy, ale to u těhle typů teen komedií bývá a asi to i funguje. Člověk u toho nesmí moc přemýšlet :-) Nejvíc mě bavila Chantal, ta byla hodně vtipná.
  2. Gangster Ka
    Gangster Ka (2015)
    9
    Film mě velmi překvapil. Po dlouhé době český film, na který se dá dívat. Kriminálky prostě čeští filmaři umí. Hynek Čermák ztvárnil roli Káčka bravůrně, až mě mrazilo, co všechno je možné. Celým film provázel vypravěč, který vžy vše shrnul a občas měl i vtipné hlášky. Ke konci se ale hlášky už dost opakovali.
  3. Kobry a užovky
    Kobry a užovky (2015)
    8
    Po dlouhé době český kvalitní koukatelný film. Drsné surové sociální drama, které je dost přesvědčivé. Svých rolí se bratři Hádkovi ujali výborně, až jsem z toho měla trochu úzkost, že to tak doopravdy někde chodí. Stálé zachraňování bratra feťáka, který se vám odvděčí jen dalším průserem, to je opravdu silná káva. Nejvíce mě dostalo, jak Kobra (Kryštof Hádek) nosil místo batohu kombinačky.
  4. Šílený Max: Zběsilá cesta
    Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)
    9
    Šílená jízda, která nekončí. Chvíli si oddychnete, když se hlavní hrdina probere uprostřed pouště, ale pak jedete dál a zastavíte se až na konci filmu. Skvělý postapokalyptický film, který nemá obdoby. Výborná scéna, masky, herci, muzika, akce, pořádný nářez. Nejvíce mě pobavil kytarista :-D Prostě šílený a vlastně dokonalý. Za mě největší překvapení roku 2015!
  5. Marťan
    Marťan (2015)
    6.5
    Film Marťan mě upřímně zklamal. Asi jsem od toho čekala více. Předpokládala jsem větší akci, drive, napětí a ani tomu nepomohlo, že jsem to viděla ve 3D. Film byl z mého pohledu taková odlehčená sci-fi komedie. Možná se snažili být až moc vtipní a tím to poté ztrácelo kouzlo, že je astronaut sám na Marsu. Hlavní protagonista byl úplně v klidu, v pohodě, všechno hned vyřešil, neměl žádnou krizi, prostě jsem mu to nějak nevěřila :-)
  6. Hodinový manžel
    Hodinový manžel (2014)
    6
    Hlavním důvodem, proč jsem šla na film byl, že bydlím v Nymburce. Byla jsem zvědavá která místa se ve snímku objeví. Nymburk na plátně vypadal ještě lépe než ve skutečnosti. Nostalgicky jsem si zavzpomínala, jak jsem jako malá chodila do nymburského bazénu :-)Film sám o sobě je povedená komedie, která neurazí ani nenadchne. Občas se člověk zasměje. Nemusí se u toho přemýšlet, takže jako oddychovka výborný. Herecké obsazení je výborné.
  7. Co jsme komu udělali?
    Co jsme komu udělali? (2014)
    7
    Výborná komedie, u které jsem se náramně bavila. Film měl vzestupný charakter. Zpočátku se zdál film jako pohodová nenáročná komedie. S nástupem rodiny afroameričana(hlavně otce), jsem pomalu brečela smíchy. U předchozích tří partnerů možná chtělo trochu ještě vyzdvihnout typické rysy a přidat více hlášek, ale jinak film splnil mé očekávání.
  8. Padesát odstínů šedi
    Padesát odstínů šedi (2015)
    6
    Samotná kniha mě moc nezaujala, takže jsem ani od filmu nečekala žádný zázrak, ale dalo se to úplně v pohodě skousnout. Občas jsem se i zasmála. Žádnou velkou erotiku jsem neočekávala, jelikož se jedná o americký film. Nejde tam o žádná složité zápletky. Hezky se kouká na hlavního protagonistu:-) Vyzdvihla bych kameru, muziku, občasné vtipné hlášky. Je to taková romantická komedie, kde občas dostane Dakota na zadek. Spíš mě překvapilo věkové složení lidí v kině - 40+ a 16-. Jelikož mi je 27, tak asi nejsem úplně cílová skupina :-) Nejvíce ovšem chválím marketingovou strategii, ta se povedla úplně nejvíce a o tom v tomto případě jde :-)