Gvendolina

149

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Tintinova dobrodružství
    Tintinova dobrodružství (2011)
    9
    Viděno pár let zpátky, ale pořád si pár scén pamatuju a rozhodně na mě udělaly dojem! A to jsem nikdy příznivcem Tintinových dobrodružství úplně nebyla. Děj je nabitý akcí, animace je líbivá a přitom účelná a hlavně není to účelově film pouze pro nejmenší. Spielberg se za tenhle animák rozhodně stydět nemusí.
    Únos
    Únos (2012)
    8.5
    Děj ve filmu Únos mi přišel hodně autentický. Prostě jsem to všem těm postavám naprosto věřila - jejich emocionální pochody, zoufalství, vztahy. Na to, že se film odehrává v podstatě pouze ve dvou prostředích - office/loď a shrnuje události za poměrně dlouhý čas tak je to poměrně napínavé.
    Mělčiny
    Mělčiny (2016)
    8.5
    Nemůžu si pomoct, ale ten film se mi líbil. A ne málo. Jasně, má to svoje mouchy (třeba jak hlavní hrdince perfektně drží plavky, její práh bolesti nezná hranic nebo ty roztomilosti s přílivem a odlivem)... Ale jinak to má hodně strhující děj, skvělý výběr lokace, střih... takže si to ještě zopáknu v kině na velkém plátně ;)...
    Focus
    Focus (2015)
    7
    Film je to příjemný, hlavně díky Willu Smithovi. Prava, viděla jsem ho tak možná před půl rokem a už si z něch skoro nic nepamatuju a ani nemám úplně tendence si ho pustit znovu, ale zanechal příjemný dojem něčeho nad čím se se skleničkou v ruce poměrně příjemně odreagujete. :)
    Americký sniper
    Americký sniper (2014)
    8.5
    Jak ty válečné filmy vůbec nemám ráda, tak Sniper se mi líbil. A to zejména pro fantastický zvuk, Bralleyho Coopera v hlavní roli a záběry z války v Iráku. Trochu jsem měla problém s místy velmi propagandistickým podáním toho, o čem je to být voják, ale to je za mě asi jediná věc, kterou bych filmu nějak výrazněji vytkla.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci