Profilový obrázek

KlaraKozlova

Klára Kozlová

Komentáře 11

Od nejnovějších
  1. Čert ví proč
    Čert ví proč (2003)
    10
    Moje nejoblíbenější česká pohádka. Zaslouží si 100%. Pohádka je plná vtipných rýmů, krásných kostýmů, plná známých českých herců a celkově je moc pěkně natočená. o shlédnutí si jí určitě zamilujete.
  2. Sirotek
    Sirotek (2009)
    9
    Hodně slušný psycho horor. Ne nadarmo se říká, že když vraždí "děti" v tomto případě dítě jen podle vzhledu jsou to nejlepší filmy. Film je plný napětí a otázek do poslední klapky. Hodně kladné hodnocení hereček v hlavních rolích. Všem vřele doporučuji. Film není plný lacině stříkající krve a hlavně má myšlenku.
  3. Lovci a oběti
    Lovci a oběti (2015)
    8.5
    Určitě mě film udržel v pozornosti až do konce. Je čerpáno ze skutečných příběhů a to filmu dodá nějaké to procento navíc. Jak bylo řečeno po filmu, je zde více dvojsmyslů a je zapotřebí se na film podívat ještě jednou. Věřím, že za pár měsíců se k němu skutečně vrátím. Je to dnešní doba a naprosto souhlasím dostat film na střední školy, jako varování.
  4. Padesát odstínů šedi
    Padesát odstínů šedi (2015)
    7.5
    Kdo nečetl knížku, možná jinak uchopí film. Kdo četl vidí malé niance a jak to bývá, do filmu se toho tolik nevejde. Každopádně nenáročný film pěkně zpracovaný. Kladně hodnotím výběr herců hlavních postav.