bayern

Michal Šusta
13 716
16. TopUživatel

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Rambo: Poslední krev
    Rambo: Poslední krev (2019)
    5.5
    Jelikož se jedná už o x-té pokračování Johna Ramba musí se vařit již z horké kaše a dost akcí je již ohraných a předvídatelných.Ne že by to nemělo šťávu a akci,ale zdá se mi to již dosti přehnané a Sylvestr to taky už těžce rozdýchává.Přeci jenom už to není žádný mladík.
    To Kapitola 2
    To Kapitola 2 (2019)
    7
    Po zhlédnutí jedničky jsem se velmi těšila,jak si režisér poradí s pokračováním a byla jsem mile překvapena,jelikož je to opravdu povedené a film má grády a jede na hladině tajemna a lekaček od začátku do konce.Pro někoho sice zbytečně dlouhé,ale já jsem si to v kině užila.
    Slunovrat
    Slunovrat (2019)
    8.5
    No tak to je něco!Film je velmi zajímavý a ještě po pár dnech po jeho zhlédnutí jsem z toho byla dost špatná.Je to lehce na nervy a hodně se to povedlo.Ze začátku to vypadá ne takovou klasiku - parta mlaďochů jede na výlet a samozřejmě jich to pár odnese,ale jakým způsobem a v jaké atmosféře,to už je hustota.
    Po čem muži touží
    Po čem muži touží (2018)
    2
    V poslední době se nedá říct,že by se podařilo natočit nějakou českou dobrou komedii a bohužel i tento film zapadá do toho klasického podprůměru.Herci nejsou špatní,ale scénář se podobá různým americkým komediím a asi k tomuto filmu i posloužil.Je to prostě nuda a snad se režisér příště poohlédne po něčem původním.
    Léto s gentlemanem
    Léto s gentlemanem (2019)
    1
    Pane Adamec,takový režisér jako vy a taková zbytečnost a skvělý pan herec Hanzlík jako hlavní hrdina této letní seniorské romance.Opět jeden zbytečný film,který si hraje na rádoby pokračování výborné komedie s Danielou Kolářovou.Je to směs zbytečna a vyhozených peněz.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci