Profilový obrázek

pejtanek

Vlasta Žembery

Komentáře 38

Od nejnovějších
  1. Drtivý dopad
    Drtivý dopad (1998)
    5.5
    Není to úplně špatné, ale taky ne úplně dobré, trochu nuda, žádná sláva, ale tak čo už,že? Freemana mám rád, jen je srandovní, že stačí jednou si zahrát prezidenta a už ti režiséři bez fantazie beroiu na prezidenty zdá se jenom Freemana :)
  2. Špunti na vodě
    Špunti na vodě (2017)
    2
    Tak mě ani nepřipadá, že by tu hráli kdovíjak dobří herci, ani náhodou, hrají tu kamarádíčci všech, takovej ten balast, co "hraje" všude,takže mě český filmy nepřipadají vůbec věrohodný, bavit se s Vilhelmovou,Liškou a Polívkovou prostě NELZE.
  3. Řachanda
    Řachanda (2016)
    1.5
    Tahle otřesnost vykrádá jednu starší českou pohádku, Šmankote babičko čaruj.Jednoznačně se mi to vybavilo v případě spousty věcí, hlavně těch různých lesních potvor, tam už to není ani podobnost čistě náhodná. A nemá to tu krásnou hudbu, kterou se Šmankote vlastně mezi hezkýma pohádkama zachránilo, a protože tady jsem nic takovýho nenašel, musím říct: Nic moc :(
  4. Pulp Fiction: Historky z podsvětí
    Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)
    9
    Super film, spád, chytrost, nátlak v pozadí a jaksi všudypřítomný, všechno přichází normálně, tak jako mimochodem a pak prásk a je to jinak, vlastně jako v životě, asi proto ten film tak zarezonoval. Tarrantino se ale pak myslím dost zbláznil, další věci už tak briskní a lehkonohé nejsou, což je škoda.
  5. Láska nebeská
    Láska nebeská (2003)
    7.5
    Film mám moc rád, dokonce vlastním i soundtrack:), baví mě to proplétání, které pak od té doby všichni v nepocvedených napodoběninách marně kradou (i Hřebejk v té své blbosti pro HBO o "vztazích", jenže tady je to s lehkostí a neupachtěně.
  6. Gladiátor
    Gladiátor (2000)
    9
    Klasika historického žánru, nádherné, Russel Crowe v parádní roli, o které se může každému herci jen zdát, co víc se dá říct, hromadné scény a bojové okamžiky výborně udělané, masky skvělé , chtělo by to jen víc takových filmů, to by se pak snad kina zaplnila.
  7. Teorie tygra
    Teorie tygra (2016)
    0.5
    Bylo to nějaké urputné a Bartoška mi jako vždy připadá v póze, té jediné, kterou teda jako "zvládá" a kterou mu režiséři dávají, ten chlap co to má zmáknutý. A mě vždycky připadá křečovitý a nevěrohodný, jako politik, který se snaží hrát.Sorry, nee.
  8. Strašidla
    Strašidla (2016)
    1.5
    Pimprlové divadlo s opsaným , různé filmy napodobujícím nepůvodním scénářem .To už nejsou scénáře? PROČ??????
  9. Mělčiny
    Mělčiny (2016)
    5
    Film je neuvěřitelný splácanec, půlka se mi líbila, měla švih a byla uvěřitelná, věrohodná, posléze ale se někdo zbláznil a začal se žralokem kouzlit moc a film spadl do béček, velké zklamání. Nádherná kamera, exteriéry (pláž, voda) paráda, a pak trapný konec.:((((
  10. Fotograf
    Fotograf (2015)
    3.5
    Velká umanutost Pavláskové a naprostá nevěrohodnost Rodena, korunovaná jeho šumlováním, kdy mu není vůbec rozumět..... Nejvíc přeceňovaný český herec je Roden.
  11. Jak básníci čekají na zázrak
    Jak básníci čekají na zázrak (2016)
    4
    Nic moc, trochu trapný a dost mimo, takže to má všechno to, pro co to lidi mají vlastně docela rádi. Češi nesnášejí , když je něco super, to začnou závidět a nesnášet to, tohle je dost blbý na to, aby to nikoho neštvalo :)
  12. REVENANT Zmrtvýchvstání
    REVENANT Zmrtvýchvstání (2015)
    7.5
    Byl jsem na film opravdu hodně zvědavý, přečetl jsem předlohu Michaela Punkeho a ta mi připadá teď ale lepší než film. Vadilo mi množství snových banálních scén, které srážely "reál", nádherné scenérie i dobrou práci výpravy. S Leem mám asi zásadní problém, NIKDY z něj nemám pocit autentičnosti, to oplácané třaslavé tělíčko zpovykaného hollywoodského zlatého mládenečka prostě není ten tvrdý chlap, který si jde pro pomstu. Měl ho hrát Tom Hardy a měli si role prohodit. Jinak spousta nádherných sekvencí a nezapomenutelných záběrů. Moc díky Kinoboxu za zážitek a možnost předpremiéry.
  13. Padesátka
    Padesátka (2015)
    3.5
    Nekorektně veselé, ale humor na hraně nejen trapnosti, ale spíš zoufalství. Některé herecké výkony otřesně nevěrohodné, Vojta Kotek herecky umí jen jednu polohu, Voříšková herecky tragédie.Většina retro scének trapas.
  14. Wilsonov
    Wilsonov (2015)
    1.5
    Něco otřesného, stupidní, sebevzhlíživá nesmyslná blábolivá a arogantní blbost. A důkaz, že Macháček NENÍ dobrý herec, zatím NIKDY jsem s ním neměl pocit, že mu věřím postavu, a tady o nic víc , přes stylizaci. Myslím, že je velmi těžké hrát dobře v komedii a nemáme moc dobrých herců, kteří to dokážou. U žen je to námět na habilitační práci, třepetalky Geislerová, Tatiana apod. neumějí komedii ani náhodou, křeněním to není.