Profilový obrázek

ballrog

21 454
6. TopUživatel

Uživatel o sobě nic nenapsal.

http://foundfootagecritic.com
Středočeský, Beroun, Česká republika



    Premiér
    Premiér (2019)
    0
    Existuje-li ve vesmíru seriálová verze žebříčku nejhorší poezie ze Stopařova průvodce po Galaxii Douglase Adamse, nepochybuju o tom, že Premiér stojí neohroženě v jeho čele, případné vogonské televizní produkci navzdory. Nic podobného jsem nikdy neviděl. Ani neslyšel.
    Vzteklina
    Vzteklina (2018)
    3
    Po shlédnutí prvního dílu se nemohu zbavit dojmu, že se jedná o coververzi Slunce, seno, jahody, kde je rekordní dojení nahrazeno vzteklinou, a celé to bude říznuto neúspěšnou snahou o napodobení Městečka Fortitude. Vzteklina zatím kvalit ani jednoho z citovaných děl nedosahuje, přestože snaha Hádka vypadat a hrát co nejvíce jako Šimon Plánička je více než zjevná. Takže zatím špatně.
    Choking Hazard
    Choking Hazard (2004)
    1
    Z různejch důvodů se mi sem tam stane, že ohodnotim mnohem vyšším procentem, než by si film asi zasloužil - oblíbenej herec, oblíbenej žánr, oblíbený kde co. A nebo se mi taky stane věc úplně jiná: snímek bez problémů spláchnu do svý filmový žumpy, stačí účast neoblíbenejch herců, neoblíbený téma... Tahle věc je zčásti můj oblíbenej strachošvanda-žánr a Dušek je pro mě jeden z mála českejch herců, z kterýho mi nenaskakuje husí kož. Přesto mi to přijde strašný.
    Jinn
    Jinn (2012)
    7.5
    Tak za prvé: u filmu máte uveden chybně rok. Sice si pamatuji, že původně měl být uveden dříve, ale kvůli něčemu se to posunulo až na 2014. Za druhé: film se podle mě nepovedl. Po prvním traileru jsem byl natěšen jako nikdy - solidně zpracované téma džina v ruce někoho, kdo by svým původem mohl mít k tématu blíže, než běžný mainstream režisér, tady dlouho (nikdy?) nebylo. Nakonec bohužel zklamání, slabá atmosféra, triky to spíš ruší. Procenta dávám za téma. Pokud džiny, tak na ně do Dabbe: Bir cin vakasi.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2

    Oblíbení tvůrci