Profilový obrázek

Falconer

Jiří Hájek

Komentáře 24

Od nejnovějších
  1. Na vlásku
    Na vlásku (2010)
    9
    Krásný animovaný film s tradičním dějem, kdy se dva nepřátelé sblíží po společné cestě k zamýšlenému cíli. Stále ale má film co nabídnout a občas se u něj i divák zasměje. U pohádky se budou bavit nejenom děti, ale i dospělí, kteří mají rádi pohádkové
    • příběh
    • animace
    • vtipné scény
  2. Scary Movie 2
    Scary Movie 2 (2001)
    7
    Ačkoliv byl druhý díl stále dobrý, hodně už pokulhával za prvním dílem. Některé vtipy rozhodně pobaví a člověk se u nich hodně nasměje. Nesmí ale od filmu očekávat žádný úžasný děj a nic moc extra. Pokud ale hledáte nějaký odpočinkový film na večer, je Scary Movie 2 správná volba.
  3. Wonder Woman
    Wonder Woman (2017)
    9
    Velmi zajímavý film, který mě po dlouhé době zaujal, a který mě donutil jít do kina několikrát. Příběh byl pěkně vytvořený, ale hodně předvídatelný. Navíc některé části byly až příliš přemrštěné. Gal Gadot se do role Wonder Woman hodí, dle mého dobrá volba. Rozhodně film stojí za shlédnutí.
    • příběh
    • vizuální efekty
    • některé scény byly až příliš
  4. Transformers
    Transformers (2007)
    8.5
    Digitálně propracovaný film, kterému lze ale vytknout občas se opakující okolí. Díky již dlouhé tradici kresleného seriálu, byl film velmi očekáván a myslím si, že splnil požadavky diváka, který od tohoto filmu nečeká dokonalý příběh. Jedná se o klasický boj kladných robotů Autobotů se zlými Deceptikony.
    • digitální zpracování
    • výborný soundtrack
    • Megan Fox
    • méně propracovaný děj
  5. 50 x a stále poprvé
    50 x a stále poprvé (2004)
    8.5
    Prima oddechová komedie, při které se budete určitě bavit. Za zmínku stojí také výborný tučňák, kterého lze ve filmu vidět. Obsah filmu přinesl opět něco nového do stojatých vod romantických komedií, i když i zde byl vidět tradiční směr těchto komedií. Seznámení - zamilování - chyba jednoho z hrdinů - náprava - happy end.
  6. Sebevražedný oddíl
    Sebevražedný oddíl (2016)
    9
    Výborný film s úžasnými trikovými efekty. Film stál rozhodně za vidění. Nicméně se celkem dal odhadnout konec filmu. Super zlo je po zásluze super potrestáno. Celý film se do popředí dostávají pouze dva "záporní" hrdinové, které hrají Will Smith a Margot Robbie. Ostatní jsou lehce odsunuti do ústraní.
  7. Eragon
    Eragon (2006)
    5.5
    Začal jsem s knihou a od filmu jsem měl určité očekávání, které nebylo splněno. Kniha, podle které je film natočen, je úžasná, ale film za ní hodně zaostává. Rozdílný běh příběhu proti knize nakonec celý příběh ukončil bez možnosti dalšího pokračování. Některé úseky knihy byly ve filmu hodně zjednodušeny a zkráceny. Je škoda, že takový knižní potenciál nebyl správně využit i ve filmu.
  8. Warcraft: První střet
    Warcraft: První střet (2016)
    8.5
    Výborný film vycházející z virtuálního světa počítačových her. Ač je příběh očekávaný - boj mezi dobrem a zlem, jedná se o zajímavý počin a přes počáteční náročné poznání postav, jde o povedený kousek. Grafické zpracování filmu je výborné a film rozhodně mohu doporučit.
  9. Hledá se Dory
    Hledá se Dory (2016)
    5.5
    Celkově lze říci, že animák není špatný a občas se u této pohádky budete bavit. Nicméně tento díl pouze staví na původním filmu a snaží se o navázání na úspěšnosti prvního dílu. Ale dle mého se úplně nedaří. Často až přehnaný pokus o vtip. Film lze doporučit hlavně menším dětem.
  10. Ledové království
    Ledové království (2013)
    9.5
    Celkově se jedná o výborný film, nicméně některé hudební části jsou až moc pomalé a občas mi přijde překlad zvláštní
    • příběh
    • animace
    • zábava
    • většinou hudba
  11. Hobit: Šmakova dračí poušť
    Hobit: Šmakova dračí poušť (2013)
    8
    Dokonale graficky zpracovaný film. Drak Šmak je dokonale vytvořen, příběh se posouvá o kus blíže k cíli. Film lze rozhodně doporučit těm, kterým se líbil první díl a těší se na pokračování.
  12. Padesát odstínů šedi
    Padesát odstínů šedi (2015)
    6
    Celkově film není špatný, nelze od něj ale očekávat horentní výkony. Film je dělaný přesně dle knihy, mnoho pasáží přesně kopíruje text knihy. Pokud se někomu nelíbily knížky, nemá skoro ani cenu chodit na film. Jinak film mohu doporučit.
    • Představitel Christiana je hodně prkenný (prakticky i bez negativních emocí)
  13. Jurský park
    Jurský park (1993)
    9.5
    Ve své době naprosto technologicky úžasný film. Dnes už je sice na něm znát věk, ale stále stojí za shlédnutí. Člověk, který tento film neviděl, se určitě bude příjemně bát.
  14. Mortdecai: Grandiózní případ
    Mortdecai: Grandiózní případ (2015)
    8
    Pěkný zábavný film, sluha Mortdecaie je ještě vtipnější a zábavnější. Navíc propastný rozdíl mezi nimi vytváří velmi vtipné okamžiky, u kterých se člověk zasměje. Celkově nebyl film špatný a stojí za shlédnutí.
  15. Lví král
    Lví král (1994)
    9
    Nádherný film, ve své době naprosto unikátní a převratný. Příběh sice klasický, ale to nic nemění nic na jeho přínosu.
    • animace
    • hudba
    • klasický dej
  16. Transformers: Zánik
    Transformers: Zánik (2014)
    Dalo by se říct, že celá série nyní začíná znovu od začátku s novými herci. Efekty jako vždy výborné, jenom bych řekl, že konec je trochu přitažený za vlasy.
    • nový začátek
    • efekty
    • auta
  17. Sedmý syn
    Sedmý syn (2014)
    8.5
    Zajímavý film s ucházejícím příběhem. Konec byl ale hodně rychle ukončen, zatímco celý příběh probíhal v pozvolné rychlosti. Ale určitě kvůli digitálním efektů stojí za shlédnutí.