Profilový obrázek

Rapaport

Petr Novotný
1 016

Mám rád filmy.

Česká republika



    Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
    Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (2016)
    7
    Mám rád filmy Tima Burtona. Ale čím novější film tím je to slabší. Vážně se těším až najde svoje staré já a zase natočí pořádný Burtonovský film. Film není špatný, chvílemi děsivý(pro děti) ale celkově nijak nevybočuje z řady jemu podobných. Ale dětem ho fakt nedoporučuju:)
    Mládeži nepřístupno
    Mládeži nepřístupno (2013)
    4
    Nevím co to sakra bylo. Proč to vzniklo a vůbec nechápu, proč tam hraje tolik dobrých herců. Film je doslova prošpikován výbornými herci, ale jednotlivé povídky a příběhy spadají do kategorie ujetých šíleností, někdy až nechutných. Například Kate Winslet a Hugh Jackman na rande, fajn, ale pak si HUgh sundá šátek kolem krku a ... Na to musel mít fakt koule.
    X-Men: Apokalypsa
    X-Men: Apokalypsa (2016)
    8.5
    Bavil jsem se to ano, ale pár much to mělo. Teda hlavně jednu mouchu, hlavního záporáka. Na to jakou měl moc se choval jako srábek co nic nezmůže až se nakonec nechal zničit. Asi ho to tady nebavilo. Moc se mi líbbila scéna s mým oblíbeným rychlíkem:)
    Deadpool
    Deadpool (2016)
    9
    na to jsem se fakt těšil. Hláškující anti-super-ne-hrdina Deadpool je báječná podívaná a do detailů povedená marvelovská jízda. I když se trochu z marvelovského stylu vymyká, právě tím, že si z něj utahuje. Skryté legrácky na jiné marvelovské hrdiny, hlavně x-meny, je film nabitý stejně jako akčními scénami a hlášky, nad kterými by Kapitán America zbledl.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5

    Oblíbení tvůrci