Profilový obrázek

strachovka

Lucka

Komentáře 13

Od nejnovějších
  1. Živí mrtví
    Živí mrtví (2010)
    10
    Skvělý seriál se zombie tématikou. Pan Lincoln se skvěle zhostil role Ricka a předvádí nejen fanouškům komiksu, skvělý počin.
  2. Vůně vanilky
    Vůně vanilky (2001)
    10
    I když za okny zuří 2. světová válka, díky provedení Jiřího Stracha a herců v čele s Jiřím Dvořákem a Barborou Munzarovou, cítíte vůni vanilky a pohlazení na duši při shlédnutí tohoto filmu.
  3. Povodeň
    Povodeň (2004)
    10
    Jiřina Jirásková a Jiřina Bohdalová, to jsou prostě dvě Jiřiny českého filmu, které jsou vyjímečné a svoji vyjimečností oživí každou postavu, kterou stvární. Když se pak tyto dvě dámy sejdou na jednom placu a ještě pod režií další Jiřiny a to Jiřího Stracha, může se divák rovnou těšit na skvělý zážitek. 100% nic míň si film nezaslouží.
  4. Anděl Páně
    Anděl Páně (2005)
    10
    Do roku 2005 bylo pro mě u vánočního posezení u televize důležité jestli dávají Tři oříšky pro popelku, Pretty Woman a Lásku nebeskou. Od roku 2005 se neobejdu ještě bez jednoho snímku a to právě bez Anděla páně. Krásná pohádka a dovolím si říct, že od porevolučních let nejlepší pohádka, která byla natočena. A kdo, že stojí za touto dokonalou prací? Samoszřejmě Jiří Strach a Lucie Konášová.
  5. Tři životy
    Tři životy (2007)
    10
    Když vidím, že na obrazovkách budou dávat pohádku a je u ní podepsán pan Jiří Strach vím, že se rozhodně budu bavit a že po závěrečných titulcích nebudu znechucena. I zde jsem se po skončení pohádky usmívala a byla spokojená, že jsem svůj čas trávila u televize. Pěkná pohádka s pěkným příběhem. S dobrým hereckým obsazením.
  6. Operace Silver A
    Operace Silver A (2007)
    10
    Dobře zvolené a spracované téma, skvěle obsazené postavy, které jsou vynikajícně zahrané. A v neposlední řadě, celkově výborně odvedená práce režiséra. Přesně toto je Operace Silver A. Ironická slunečnice na konci, dodává celému snímku šťavnatou tečku a já téměř pokaždé, když tento snímek vidím, žasnu. Bravo pane Strachu!!!
  7. BrainStorm
    BrainStorm (2008)
    10
    Ivan Trojan, který se ač nechce musí postarat o svého nemocného otce, kterým se pan Brzobohatý, podle slov pana Trojana, jakoby stal. Jedním slovem úžasné. Film měl vše, co má dobrý snímek mít. Jen škoda, že se mu dostalo pouze televizního spracování, ale i tak se na tento film mohu s pohodou podívat pokaždé, když běží na české televizi.
  8. Vrásky z lásky
    Vrásky z lásky (2012)
    10
    Jak tento film, nemohl získat Českého lva to opravdu nechápu. Jiří Strach jak jsem se již několikrát zmínila, je mistrem svého oboru a tento film to jednoznačně dokazuje. Stejně tak je mistrem svého oboru i Marek Epstein, který k tomuto filmu vytvořil skvělý scénář. Duo paní Bohdalová a pan Brzobohatý, je bezchybné a spolu vytvářejí dokonalou podívanou. Krásný příběh a o to krásnější film. Jsem z něho unešena a těším se na další film, pod režií Jiřího Stracha.
  9. Šťastný smolař
    Šťastný smolař (2012)
    10
    Režisér Jiří Strach opět dokázal, že je mistrem svého řemesla. Tato originální pohádka, potěší malé diváky a pobaví dospělé. Filip Cín, který se stal dalším hercem, kteří se ve filmech J. Stracha oběvují téměř pravidelně, nám ukázal, že po seriálu První krok, uděla obrovský krok a posunul svoji hereckou kvalitu o několik levelů nahoru. Ivan Trojan v dílech pana Stracha nemůže chybět a pan režisér moc dobře ví, proč ho obsazuje, vždyť kdo by tuto roli zahrál líp, než pan Trojan. Pohádka kde po 10 minuták chce hlavní postava spáchat sebevraždu si zaslouží pozornost. Kdo ji ještě neviděl, měl by svoji chybu i hned napravit a na film se podívat. Stojí opravdu za to.
  10. Zmizelá
    Zmizelá (2014)
    7
    Rafinovaný detektivní příběh, s velice zajímavým koncem. Nejprve jsem četla knihu a až poté viděla film a musím říct, že oboje se krásně doplňuje. Ben Affleck, kterého většinou ve filmu nesnesu, zde hrál na výbornou a dodal hlavní postavě zajímavý charakter.
  11. Láska nebeská
    Láska nebeská (2003)
    10
    Ano Britové umí točit romantické filmy a jak? Tak, že si vánoční pohodu bez tohoto filmu nedokážu představit. Anglický humor protkaný pěknou myšlenkou a romantikou dokázal vytvořit tento skvělý zážitek při každém shlédnutí filmu.
  12. Titanic
    Titanic (1997)
    10
    James Cameron prostě umí natočit takový film, který udělá z chudáka milionáře. Jinak tomu není ani u filmu Titanic. Vybral skvělé téma, skvělé herce v čele s DiCapriem a nabažil romantikou, zápletkou, sociálním tématem, přestřelkou, smrtí hlavní postavy, diváka na 100%. I proto já musím dát 100%. Je to prostě ta klasika, kterou každý, opravdu každý zná.