Profilový obrázek

Melody Harkness

Lucie Losmannová

Komentáře 44

Od nejnovějších
  1. Dítě Bridget Jonesové
    Dítě Bridget Jonesové (2016)
    6
    Na to že se jedná o Bridgit je to docela fajn film. Neholduju podobným bláznivým komediím, ale tohle mělo rozhodně části, které mě pobavili. Za mě je to rozhodně lepší než druhý díl.
  2. Doctor Strange
    Doctor Strange (2016)
    10
    Říkejte si co chcete, ten film je dobrej. Je vtipný a odsejpá. Viděla jsem ho jak ve 2D tak 3D verzi, nemám si nač stěžovat. Benediktovi role egoistického, geniálního antisociála sedí. I přes svou averzi k Tilde, musím uznat že i jí role sedla. Uznávám, že původní postava je muž, ale tak nebudeme se rejpat v maličkostech. A co se hlavních dvou záporáků týče... Mads s fialovýma třpytkama je neodolatený a Dormamu chycen do smyčky ve které je mu opakována jedna a tatáž věta je vlastně chudák :D
  3. Fantastická zvířata a kde je najít
    Fantastická zvířata a kde je najít (2016)
    7.5
    Film to je dobrý, příběh je koukatelný. Hudba a triky sou skvělé, ale opravdu si nemůžu zvyknout na Eddiho, dejte mu oscarů kolik chcete, stejně ho nebudu mít ráda. A upřímně, i když sem opravdu velkým fanouškem Deppa, tak on v roli Grindelwalda je naprosto mimo.
  4. Mission: Impossible - Národ grázlů
    Mission: Impossible - Národ grázlů (2015)
    7.5
    Opravdu to není tak špatné jak jsem čekala. Cruise stále nemám rada, je to studený čumák, rozsah jeho hereckých emocí je na tom dost podobně jako u Kristen Stewart, takže jeho hodnotit prostě nebudu. Ale Renner a Pegg nezklamali. Podle mě všechny dobré scény byly se Simonem, zvlášť ty kdy zděšeně řval :D Celkově se tato serie konečně probrala k životu. Jen mě trošku mrzí nevýrazná hudba, ale to se mi snad jen zdálo.
  5. Ant-Man
    Ant-Man (2015)
    8.5
    Nečekala jsem nic, dostala jsem hodně... Ant-man je podařený marvelák s lehce naivním ale inteligentním hrdinou. Je to takový Stark bez ega, sebevědomí a hory peněz. Naopak záporák je klasický šílený vědátor, kterému někdo "sebral lízátko". Plusem sou rozhodně mravenci, do dneška sem nevěřila že muže být mravenec roztomilej. Ale za co body fakt dolů... tak za to ubohé jehně. To se neodpouští.
  6. Terminator Genisys
    Terminator Genisys (2015)
    7
    Moc často se mi nestává, že bych nevěděla jak film hodnotit... ale tentokrát sem se z kina opravdu vrátila zmatená jak lumík během migrace. Tak si to shrneme, děj není žádná novinka. Arnold jako stárnoucí robot je super, jeho hlášky a pomalé rozpadání se, předvádí s grácií. No a pak je tu cestování časem, spousta paradoxů a tolik časových linek, že by člověk měl mít sebou pomalu papír a tužku aby je pobral. Postava Connora mi teda sympatická vůbec nebyla a to ať na začátku nebo koncem, to mi byl sympatičtější víc i samotný Skynet a to mi příjde jako docela chyba... Mamča Connorová nebo také Khaleesi byla fajn a Reese ušel.. Co z toho plyne? Film ušel ale nebylo to nic epického.
  7. Nejdelší jízda
    Nejdelší jízda (2015)
    7.5
    Upřímně já na romantický filmy moc nejsem... ale tenhle opravdu není špatný. Teda ten konec je sladký až mě bolí zuby, ale jinak se na to opravdu dá koukat. Jen to ježdění na býku mi fakt nedělalo dobře... považuji to za nesmyslný sport, nebo spíš ruskou ruletu se zvířetem... brr, občas sem radši zavírala oči.
  8. Jurský svět (4)
    Jurský svět (4) (2015)
    6
    Předvídatelné, vcelku nudné... Je tam pár dobrých chvilek, ale čekala jsem od toho víc. Z kina sem si odnesla hlavně dvě věci. Prvně chci raptora místo domacího mazlíka, sou sladcí a jejich likvidace mě bolela víc než likvidace lidí. A za druhé, fakt chci vědět z jakého materiálu měla ta ženská udělané podpatky o.O ty boty chci taky. Ty boty by asi vydrželi i atomový výbuch.
  9. Avengers: Age of Ultron
    Avengers: Age of Ultron (2015)
    8.5
    Když si odmyslím první bojovou scénu tak to byl dobrý film. Ale vážně? Ten začátek měl být co? Snaha o vyhnání diváků z kina? Divné, nedotažené triky a ještě ten synchronizovaný skok... *smailik pláče zoufalstvím* Ale zbytek filmu měl spád, už povedené triky, zajímavého záporáka a mjölnir v jedné z hlavních rolí.
  10. Kingsman: Tajná služba
    Kingsman: Tajná služba (2014)
    9
    Britštější než samotný James Bond :D dostala jsem přesně co sem čekala s malým bonusem navíc, hlavy vybuchující do ohňostroje sem opravu nečekala a neskutečně mě to pobavilo. A na závěr gentlemanské zavření počítače... A k tomu jako bonus šišlající S.L. Jakson. Jep, bavilo a doporučuji.
  11. Dokonalý svědek s.r.o.
    Dokonalý svědek s.r.o. (2015)
    4
    No žádná sláva to nebyla, ale úplně bych ten film taky nezatracovala. Oddechovka, která je trošku víc přitažená za vlasy. Hodí se spíš do televize než do kina. Hezky s pizzou a pivem... jo to by šlo. Pro kino se to nehodilo.
  12. Ladíme 2
    Ladíme 2 (2015)
    4.5
    Do kina jsem na to nakonec nevyrazila a sem za to ráda. Film to není špatný, ale abych za něj v přepočtu vyhodila něco kolem čtyř set, to fakt né. První díl mě opravdu bavil a mám jej stále ráda, když opomenu blicí scény. Tady krom úvodní "kalhoty rvoucí" scény nic moc speciálního nebylo.
  13. Špión
    Špión (2015)
    7.5
    Na tenhle film sem původně nechtěla jít. Ale byla jsem ukecána a sem za to asi i ráda. Za hodně mluví i to, že se řehtalo celé kino a to sem ještě v Londýně neviděla. Podle mě nejlepší byl Jason a jeho hlášky "já jako špión" v provedení inteligence vydlabané dýně :D
  14. San Andreas
    San Andreas (2015)
    7
    Film mě bavil, o tom žádná. Triky super, likvidace mrakodrapů, zaplavení měst... super. No, ale pak se dostáváme k těm "ale". Tsunami a nákladní loď... jako vážně? A co mě skoro donutilo omlátit si hlavu o sedačku přede mnou? Plápolající vlajka s hvězdami na konci a kecy ve stylu "však to zase všechno vybudujeme znovu" *smailik si zvrací do popcornu*
  15. Země zítřka
    Země zítřka (2015)
    7.5
    Nebylo to špatné, jen takové hodně dětské. Ale to sem asi mohla očekávat už od chvíle kdy sem zjistila, že v kině krom mě jsou samé rodinky s děckama. Jako nápad opravdu povedené, provedení trošku utahané, ale za Dr. House jako futuristického padoucha to rozhodně stálo :D
  16. Šílený Max: Zběsilá cesta
    Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)
    9
    Dvouhodinový metalový klip. Asi takový pocit, jsem si odnesla z kina :D Ale nemyslím to ve špatném slova smyslu. Bylo tam všechno co takový klip potřebuje. Hlavního šilence, poušť, rychlá auta, krásné ženy, monstrum a polepšeného ničemu. Co víc si přát. Není toho moc co bych filmu vytkla. Odcházela sem nadmíru spokojená, a to sem od toho opravdu moc nečekala.
  17. Man Up
    Man Up (2015)
    8.5
    Nevím jestli film bude někdy běžet v kinech v ČR, ale jestli ano... vřele doporučuji. Jsem člověk co na komedie moc často nechodí, ale tahle sedla. Kombinace dvou tragédů, kteří každý pro svůj vlastní důvod hledají nového partnera, nemá chybu. Navíc Simon Pegg je herec, který prostě nezklame. Co by někomu možná mohlo vadit, je hlavní ženská postava, je taková no... trošku víc tragická a zahořklá a někdy je to až přehnané.
  18. Padesát odstínů šedi
    Padesát odstínů šedi (2015)
    1.5
    Tak 15% a to jen proto, že sem se u toho važně zasmála. Film by měl mít varovnou nálepku, nekoukat když máte kašel... skoro sem se tu udusila :D A jo, opravdu ten film neberu vážně, leda jako blbej vtip :D
  19. Čarovný les
    Čarovný les (2014)
    5.5
    Into the woods, do půlky hezká pohádka. Od půlky sem přemýšlela jestli nám nepřepnuli film :D princové zpívající na vodopádu a skoro si trhající oblečení aby dodali svému zpěvu na dramatičnosti? Ptáčci co sněhurce vyslepičí, že ji princ podvádí? Zajímalo by mě co autor bral :D mohlo by to stát za zkoušku.
  20. Hledám přítele pro konec světa
    Hledám přítele pro konec světa (2012)
    4.5
    No tak nevim, ale řadit tento film mezi komedie je trošku zvláštní... ano je tu pár komických prvků, ale je jich opravdu poskromnu. Je to spíš romantická slátanina klasického stylu. Dva co žijí ve stejném baráku se míjí, ale když přijde katastrofa bezhlavě se zamilují a společně si řeknou svá vyznání pár vteřin před dopadem asteroidu... jako vážně? :D větší klišé už to být nemůže?
  21. Jupiter vychází
    Jupiter vychází (2015)
    4.5
    Proč? Pro boha proč? Tak moc sem se na ten film těšila, ale tohle... Uznávám, že vizuální stránka je dokonalá, úchvatná a prostě samá superlativa. Ale tím to asi tak končí. Příběh nemá hlavu ani patu, ono vlastně příběh? To je spíš cosi spatlané dohromady jen aby bylo možné použít co nejvíc efektů. V konečném důsledku sem půlku filmu prozívala,... Film měl skvělý potenciál, ale naprosto nesplnil má očekávání :/
  22. Mortdecai: Grandiózní případ
    Mortdecai: Grandiózní případ (2015)
    7
    Depp s britským přízvukem mě ničil celou dobu filmu :D rozumět sem mu začala až tak v půlce. Film je hodně praštěný, o tom žádná. Ale jako oddechovka je to super, hodně sem se nasmála. Zvlášť části s knírkem sou velmi povedené. A Bettany jako oddaný sluha :D k nezaplacení.
  23. Kód Enigmy
    Kód Enigmy (2014)
    10
    Jelikož sem film nestihla v Čechách, musela sem ho pak v Londýně hledat lupou :D spousta kin jej již nedávala, nebo v naprosto otřesný čas. Mile mě překvapilo, že i tak bylo kino skoro plné. Film nezklamal, snad ani nemohl. Příběh A. Turinga, pro mne nebyl žádnou neznámou a toto zpracování bylo skvělé. Cumberbatch a jeho podání není co vytknout. Samotný film mě na konci dohnal k slzám, zničili genia... jeho tělo i mysl.
  24. Ex Machina
    Ex Machina (2015)
    4.5
    Tento film mě neskutečně zklamal... těšila jsem se na něj jako malá, ten námět je skvělý. Turingův test... ale provedení? Nic moc. Docela sem se v kině nudila a čekala kdy bude konec. Potenciál vůbec nebyl naplněný, nebýt jedné robotky jako sci-fi by se to snad ani nedalo brát, je to okecávačka, která by se dala naroubovat na mnoho jiných témat.
  25. Vánoční koleda
    Vánoční koleda (1999)
    9.5
    Patrick Steward a Charles Dickense, co víc dodat? Tato kombinace je záruka kvality. Steward jako lakomý a zahořklá Ebenezer Scrooge je perfektní. Člověk mu to bručení, brblání a láteření opravdu věří. A znázornění duchů Vánoc je taky velmi povedené.
  26. Hobit: Bitva pěti armád
    Hobit: Bitva pěti armád (2014)
    9
    Tak konec další trilogie... Tento poslední díl mi přijde trošku rozporuplný, ale v konečném součtu převládají spíše klady. Drak byl super, a jeho smrt mě neskutečně mrzela, dokonalý záporak, sarkasmus a ironie z něj přímo odkapávaly. Smrt hlavních jsem sice očekávala, ale stejně mě skon Filiho, Kiliho a Thorina zasáhl. Neříkám, že byly dokonale vykreslení, ale i tak si je člověk neměl problém oblíbit.
  27. The Hollow Crown
    The Hollow Crown (2012)
    9
    Shakespeare. Nevím jestli je potřeba něco víc dodávat. Velkolepá serie filmů z produkce BBC. Nádherné kostýmy, skvělá výprava a plejáda herců, na které se nejen dobře dívá, ale dobře se je poslouchá. Jeremy Irons jako Jindřich IV. a Tom Hiddleston jako Jindřich V. Vážný král a jeho nevycválaný syn. Myslím si, že ani samotný Shakespeare by se za zpracování nezlobil.
  28. Válečný kůň
    Válečný kůň (2011)
    8.5
    Při sledování tohoto filmu jsem spotřeboval dost kapesníčků. Klidně mi na plátně porcujte lidi, trhejte jim končetiny a mučte je až se budou hory zelenat, bude mi to jedno. Ale útrapy zvířete mi nedělají dobře. Smrt a trápení něčeho tak nádherného a elegantního jako je kůň, jen kvůli lidské blbosti a neschopnosti neválčit, by mělo být trestné.
  29. Příliš mnoho tajemství
    Příliš mnoho tajemství (2011)
    8
    Jednoduchý příběh. Mladý pár co se snaží počít dítě, jejich trnitá cesta za vysněným potomkem a návrat bratra, který s sebou přinese spoustu nevyřčených tajemství. Rozklad důvěry, nevěra a postupná akceptace nových pořádků a důsledků nevěry. Film je to příjemný s jednoduchou výpravou.
  30. Čtyři lvi
    Čtyři lvi (2010)
    1
    Horší ptákovinu sem dlouho neviděla. Opravdu nechápu ta dobrá hodnocení, kde k nim tento film přišel? Neviděla jsem tam nic vtipného, opravdu nic. Jen trapnost nad trapnost a snahu o vtipy, které vycházeli úplně do prázdna. Se scénaristou bych na pivo nešla, unudil by mě dřív než by opadla pěna.
  31. Králova přízeň
    Králova přízeň (2008)
    5.5
    Nuda, nuda, nuda... Tenhle film měl obrovský potenciál. Pouštěla jsem jej s očekáváním a nadšením, které postupně mizelo. Kostýmy jsou sice povedené ale děj? Ten asi utekl. Příběh, který všichni dobře známe je zde natažený a nic neříkající. Pro mě obrovské zklamání.
  32. Inseparable
    Inseparable (2007)
    10
    V 11 minutách se odehrává složitý příběh. Život, smrt, nemoc... Dvojčata, jejichž život se rozdělil je znovu protnut aby se nakonec rozdělil navždy. S ohledem na délku stopáže je to velmi silný příběh. Snaha otce zaopatřit svou rodinu ať to stojí co to stojí.
  33. Pokání
    Pokání (2007)
    5
    Film mě neskutečně nebavil. Příběh "alá" jak malá blbka zkazila všem život. Průměrné zpracování a potenciál herců nevyužitý. Nakonec ještě zjistíme, že to vlastně není tak jak to mělo být a snaha tvůrců z nás na poslední chvíli vyrazit pár slz.
  34. Third Star
    Third Star (2010)
    9.5
    Nejradši bych filmu dala 100% ale z lásky k sobě samé nemohu. U filmu sem brečela tak moc a tak často až sem byla překvapená. Příběh přátel, kteří neví, že jsou na poslední cestě jednoho z nich je opravdu silný. O konci ani nemluvě. Přání se mají plnit, ale toto bylo opravdu sobecké a ostatní by to muselo poznamenat ne celý život. Film nedoporučuju zhlédnout když se člověk necítí psychicky úplně ok.
  35. Hunger Games: Vražedná pomsta
    Hunger Games: Vražedná pomsta (2013)
    6
    O proti prvnímu dílu přidávám deset procent za svatební šaty. I když mám Jennifer Lawrence opravdu ráda v roli Katniss mi přijde nemastná a neslaná. Chybí nějaký hlubší cit a přitom to ten potenciál má. Uvidíme co bude dál, snad se filmu nestane osudným, že se poslední kniha natáhne do dvou samostatných filmů.
  36. Hunger Games
    Hunger Games (2012)
    5
    Knihy sem četla ještě dřív než se objevilo filmové zpracování. Opravu jsem měla jinou představu úplně o všem, nic z toho co je ve filmu se netrefilo do mé představivosti. Koukat na to dost bolelo, a ničilo mi to mou fantazii. Ale pro neznalé knihy to není špatný film.
  37. Hon
    Hon (2012)
    9.5
    Pět procent dolů za tu malou bestii. Nevím jestli jsem jediná kdo při odchodu z kina měl chuť tu malou holčičku hodit vlkům, ale její schopnost mě vytáčet asi nezná mezí. Film byl skvělý a kohokoliv kdo něco podobného musí začít je mi opravdu líto.
  38. Strážci Galaxie
    Strážci Galaxie (2014)
    9.5
    Pro mě zatím nejlepší Marvelák. Nechybí tomu nic a nic nepřebývá. Je to i všudipřítomná romance, ale odpustili si slaďáky a odchod do zapadajícího slunce (brr). Groot a Racoon jsou bezkonkurenčí. A malinký Groot tancující v květináči? Chci ho domů :D
  39. Star Trek: Do temnoty
    Star Trek: Do temnoty (2013)
    7.5
    Tenhle film je pro mě opravdu těžké hodnotit. Na ST jsem vyrůstala, ale Abramsovi verze se člověk musí odprostit od původních verzí, pak se na to opravdu dá dobře koukat. Co se odpouští špatně je naše drahá Enterprise zaparkovaná pod vodou a Spock, který je ukňouranější než by bylo zdrávo. Co ale na druhou stranu musím vypíchnout je Khan, takhle role Cumberbatchovi sedla naprosto dokonale.