Profilový obrázek

premontgomery

Pre Premontgomery
1 154

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    The Dirt
    The Dirt (2019)
    7
    Prostě příběh Mötley Crüe, divokých a nespoutaných rebelů. Sex, drogy a rock'n'roll. Upřímná sebereflexe, fórky a člověk tu kapelu ani znát nemusí, aby si to užil. A kdo ji nezná, pak zná určitě Pamelu Anderson s níž člen kapely Tommy Lee natočil domácí porno, které obletělo svět. To ale není vůbec podstatný pro tenhle film, ale vyjadřuje to život Mötley Crüe. Dirt je pařba na entou...
    Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame (2019)
    7
    Prostě 22 dílů je hodně. Nebo kolik jich je? A aby nakonec v Endgame byly skutečně všichni a na nikoho se nezapomnělo, to je holt těžkej ořech.
    • že to někdo vůbec dal dohromady
    • pro mne zásadní: Captain America (nové vlastnosti a závěrečná scéna) a uklizení Captain Marvel, která je tam se svými vlastnostmi směšnou figurkou
    Mars
    Mars (2018)
    5
    Ani ryba, ani rak. Ani humor, ani akce. Ten film skončil někde v nerozhodném vzduchoprázdnu. Na Marsu nejsou, na Zemi asi taky ne, i když spíše asi jsou, Nějaká reality show za pár korun, kde nebylo na dekorace, když bylo na cestu do USA? Přes veškerou snahu jsem to nepochopil, možná to byl ten účel.
    Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny
    Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018)
    6
    Šli jsme do kina s velkým očekáváním, ale HP to prostě už není, ale člověk by si to stále moc přál, aby to tak bylo. Prostě chybí jedna dvě postavy, s kterou byste šli, fandili, báli se o ní, nebo klidně i o "to", ať by to bylo cokoliv. Snad scénář bude příště lepší.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1