Profilový obrázek

Gib

Filip Malát

Komentáře 26

Od nejnovějších
  1. Captain Marvel
    Captain Marvel (2019)
    6.5
    Film to byl zajímavý, zápletka byl slušná ale pak celkem předpovídatelná, kdy se z hlavních záporáků stanou ti dobří a naopak. Mě se bohužel nelibí obsazená Captain Marvel, herečka mi moc nesedí, ale to mi tam zase doplňoval svým výkonem Samuel L. Jackson. No ale nebylo by to poprvé co u marvelu, první film z série byl ten nejhorší, tak uvidíme co přinese pokračování.
  2. Star Wars: Poslední z Jediů
    Star Wars: Poslední z Jediů (2017)
    6
    Nevím, asi mám moc velké očekávání. Celkově mi to už nepřijde jako část série Star Wars. kromě titulu a jmen hlavních postav mi to přijde jako průměrné sci-fi. Film i přes to měl pár dobrých scén jako scéna trůní místnosti, kde mě ovšem zase znova zklamal Kylo který jako zkušený sith po rocích tréninku zaostává ve všech schopnostech za Rey. A celkově bylo spíš víc horších scén než lepších, jako pro mě více vtipná než cokoliv jiného, scéna kdy se Leia vrací vesmírem zpátky na loď. Uvidíme co přinese další díl ale už toho moc nečekám.
  3. Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame (2019)
    9.5
    Pro mě plnohodnotné, skvělé a uspokojivé zakončení jedné velké fáze Marvel. Tím neříkám že nemám v plánu jít na další film od marvelu, spíš o to víc jsem zvědav na další filmy a co mají v plánu dál. U filmu se mi moc líbil pomalý rozjezd a a grandiózní finále. Musím říct že jsem byl zvědavý na průběh filmu zvlášť k jeho délce, jsem nevěděl co čekat ale nezklamalo mě to.
  4. Thor: Temný svět
    Thor: Temný svět (2013)
    10
    Thor je můj oblíbený superhrdina z Marvel universe. Mnohem lepší než první díl. Lepší děj než v prvním díle, obsazení stále skvělé. Loki je můj oblíbený zaporák. Film je celkově lépe vytvořen než jeho první díl, má lepší příběh/zápletku i konec.
    • Obsazení
    • Děj
    • Zaporák
  5. Zootropolis: Město zvířat
    Zootropolis: Město zvířat (2016)
    8.5
    Jeden z těch lepších animovaných filmů. Film byl skvěle zpracovan jak grafický tak dějově. Měl vtipnou i zajímavou zápletku která diváka dokázala vtáhnout do děje i přesto že jde jednom ó animovaný film. Ve filmu byli výborné animované humorné scény které krásně doplňovali film.
  6. Divočina
    Divočina (2014)
    7
    Zajímavý film s napínavým dějem. Celkově nemám rád horory a ačkoliv je tento film hodnocen jako tak to není vůbec tak hrozné. Film je spíše drama které dokáže pořádně napnout během sledování, ovšem během filmu, spochybnujete špatné rozhodnutí hlavních protagonistů.
    • Prostředí
    • Medvěd
  7. LEGO® příběh
    LEGO® příběh (2014)
    7
    Film u kterého jsem na první pohled očekával jen to že bude těžit ze svého titulu, mě nakonec příjemně překvapil a stal se z něj spíše jeden z příjemnějších animovaných filmů poslední doby. Který mě se mi natolik zalibil že se z něho stal jeden z mých oblíbených animáků.
    • za vtipné cameo Willa Ferrella
  8. Pomáda
    Pomáda (1978)
    9
    Výborný film z mého dětství který už jsem viděl mnohokrát. V hlavní roli výborného Johna Travolty a jeho skvělého tance a doplněného o ještě lepší písničky které jsou již dnes legendární. Jeden z mých oblíbených filmů a asi můj nejoblíbenější muzikál.
  9. Hunger Games: Vražedná pomsta
    Hunger Games: Vražedná pomsta (2013)
    8
    Docela slušné pokračování prvního dílu série kdo které jsem se v první chvíli vůbec nechtěl pouštět ale pak jsem náhodou o tento film zavadil v televizi a příjemně mě překvapil. A přesto že jsem neviděl první díl tak mě dokázal udržet u obrazovky. Film nezklamal a byl poměrně napínavý až do konce.
  10. Star Wars: Síla se probouzí
    Star Wars: Síla se probouzí (2015)
    8
    Myslím že pánové v Disney se chtěli poučit z neúspěchu pre-sequelu a chtěli aby nové filmy byli co nejvíc podobně staré trilogii. Což se jim z velké části povedlo až mi to občas přišlo velice podobné čtvtému dílu.
    • efekty
    • nové postavy
    • nový záporák
  11. Forrest Gump
    Forrest Gump (1994)
    10
    Tento film je asi mým nejoblíbenějším filmem.
    • Skvělý příběh.
    • Tom Hanks v hlavní roli.
    • Velice dojemný a krásný konec.
  12. Captain America: Návrat prvního Avengera
    Captain America: Návrat prvního Avengera (2014)
    9
    Když jsem poprvé slyšel o tom že má vyjít nový Captain America, vzpomněl jsem si na první díl a tak jsem neočekával moc. Ovšem Film mě velice pěkně překvapil. Měl zajímavý a poutavý příběh a pro mě velice překvapivý konec.
    • Příběh a prostě mě to hrozně bavilo.
    • Překvapivý konec.