Profilový obrázek

Yancl

Zdenin Yancl
1 020

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Olomoucký, Olomouc, Česká republika



    See
    See (2019)
    8
    ... [1. epizoda] ... Hodnotím vesměs kladně a to především z důvodu, že na scénu kvanta seriálů přišlo něco nového, originálního a i když tvůrci místy balancují na hranici, osobně si myslím, že se seriál povedl. Ano, z pohledu diváka musí dostat "SEE" prostor k pochopení a neodsoudit to po prvních dílech. Tahákem a dříčem je J. Momoa v roli cool zabijáka, ostatní mu holt sekundují (krom hlavního záporáka). Dobře se na to divá, děj dokáže člověka udržet v pozornosti, akce jsou svým způsobem zajímavé, prostředí lesů a post-apokalyptického světa je supr. Co bohužel občas vázne, je logika a taková ta otázka "Jak ho mohl vidět ? " .. tímhle tvůrci opravdu našlapují po tenkém ledu, ale snaha se cení, seriál se líbil a konečně zas něco nového, oživujícího. Uvidíme, co přinese další série ...
    Captain Marvel
    Captain Marvel (2019)
    8
    V zásadě povinnost pro všechny "marveláky" a zcela jistě doplňující základ pro poslední Avengery. Ale celkově opět Marvel boduje, jak ziskově, tak kvalitativně. Kapitánka Marvel je přesně to, co člověk tak nějak chce vidět. Akce - humor - bravurní vizuálnost - podkreslené hudba a především zapadající kousek skládačky. Sympatické jsou i známé postavy, v podobě Coulsona, Furyho nebo Ronana ... Takže obecně se dá říct, že divák dostane to, co očekává. Což je vlastně i jediný zápor filmu z mého pohledu, nic extra, nic dechberoucího, prostě dobře odvyprávěné scifko se vším, co k tomu patří.
    První očista
    První očista (2018)
    5
    Oproti ostatním dílům krůček zpět, především co se týče celkové kvality filmového zpracování. Tady je to spíš vnucená přestřelka a ta omáčka okolo, která byla v minulých dílech cool, tady příliš nefunguje. Akční složka špatná není, naopak to nalajnované, nelogické chování všech zúčastněných je občas úsměvné. A na dobrý film zde také chybí nějaká ta hlavní postava, hrdina či záporák .. tady to jen prošumí k titulkám. Akční béčko fajn, ale jako další díl Očisty to neklaplo dobře.
    Inhumans
    Inhumans (2017)
    4
    Tohle že je z dílny Marvelu ? Hodně velké odbočení. InHumans se kvalitou hodí k nočnímu vysílání na Prima Cool jako seriál k vyplnění vysílací pauzy. Viděl jsem všechny seriály od Marvelu, které mají laťku hodně vysoko. Tento seriál je opakem. Tahle hrůza mi připadla jako na rychlo slátaná rychlokvaška (vždyť i herci mají celou první sérii stejné oblečení). Za mě osobně zklamání. Plusem je určitě samotný námět InHumanů, jejich schopnosti a tak trochu očekávání jak to asi dopadne, díky čemuž jsem se dokázal dívat do poslední dílu. A ten roztomilý přerostlý bulldog se schopností teleportace :) Zbytek je bohužel špatně, místy se na to nedá dívat, jak hloupé to je. Myslím, že druhá řada jen tak nebude a tahle partička upadne v zapomnění.
    Robin Hood
    Robin Hood (2018)
    6
    Pro oko koukatelné, jako celek neobstojné. Robin Hood je jakýsi zvláštní moderní mix plný akce, šípů a nesmyslů v historickém kabátku. Za mě to zas tak zlé nebylo, svižné to je, choreografie slušná a že ta pohádka okolo je opravdu mišmaš nepříliš povedeného, to už je věc druhá. Jako blockbuster určitě ne, jako akční béčko bez hlubšího námětu ano.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci