Profilový obrázek

sisisi

Komentáře 84

Od nejnovějších
  1. Captain Marvel
    Captain Marvel (2019)
    10
    Je to zajímavé, postava taky super. Jen bych řekla, že by se daly natočit i další filmy, aby se všechny příběhy hrdinky zachytily. Bavilo mě to, líbilo se mi, že to bylo o chytré ženě. Bylo zajímavé, jak vyřešila dané problémy a úsaklí. Naprosto doporučuju.
  2. Hra o trůny
    Hra o trůny (2011)
    10
    rozhodně je lepší kniha než seriál, je detailnější a mnohem lépe se dá vžít a seznámit s postavami. Je to ale dost dobře zpracovaný seriál.. na to, že v knize jde dost často pouze o myšlenky, tak je naprosto jasné, co si kdo myslí nebo proč co udělal. Obdivuju.
  3. Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame (2019)
    10
    Film hezky ukončil sérii. Jediné, co jsem však úplně nepochopila, a nejsem sama, bylo cestování v čase. Přijde mi to pak nereálné, jak mohl film skončit, když v budoucnosti zemřely postavy z minulosti a tak.. ale jinak se mi to moc líbilo a klidně bych se na to podívala znova.
  4. Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa
    Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa (2016)
    10
    Po dlouhé době jsem zase viděla animovaný film a jsem naprosto spokojená. Chytlavé písničky, zajímavý příběh, který mě hodněkrát překvapil, vtipnost.. Moc jsem si to užila a už se těším na další animovaný film, kterým mě disney určitě v krátké době překvapí :)
  5. Dunkerk
    Dunkerk (2017)
    9.5
    Dunkerk jsem viděla v imaxu a musím říct, že to stálo za to. Hned od první vteřiny si člověk připadal, jako když je opravdu ve Francii. Hudba tomu ještě přidala, jelikož byla v rytmu zrychleného srdečního tepu. Srdce mi klepalo o 106. Bála jsem se nějakých krutostí a nechutností, ale ukázalo se, že zbytečně.
  6. Brubaker
    Brubaker (1980)
    9.5
    Byla jsem přítelem donucená se na tenhle film podívat, protože si ho koupil na blurayi. Rozhodně je zajímavý, ale taky dost krutý. Je strašné, jak se s některými vězni zacházelo a i to, jaký byl v americe vězeňský systém. V tom vězení se z nich stali pomalu větší kriminálníci než na ulici.
  7. Doktor Martin
    Doktor Martin (2015)
    6.5
    Zajímavý seriál. Baví mě, jak jsou postavy seriálu neschopné spolu pořádné komunikovat a jednoduše se domluvit. Také je vtipné, jaký je doktor necita a dost často si neuvědomí, že svou odpovědí mohl někoho urazit. Jsem zvědavá, jak to všechbo skončí.
  8. Kód Enigmy
    Kód Enigmy (2014)
    9.5
    Velice zajímavý film, který mi přiblížil druhou světovou válku. Do té doby než jsem film viděla jsem o tomto kódě nikdy neslyšela, což je podle mě velká škoda, že jsme se ve škole neučili o něčem tak zajímavém a z mého pohledu i důležitém. Zastávám názor, že by Anglie s USA a Francií nevyhráli válku, kdyby se tento kód nerozluštil.
  9. Koruna
    Koruna (2016)
    10
    Naprosto skvělý seriál. Herci jsou super, zápletky taky a hlavně mi přijde skvělé, že mám možnost dozědět se o životě současné vládkyně Anglie. Také mi tento seriál dost přiblížil politický systém a i historické události 20. století. Rozhodně můžu doporučit!
  10. Tajemství staré bambitky
    Tajemství staré bambitky (2011)
    10
    Už poněkolikáté jsem se koukala na tuto pohádku a pokaždé se v ní zasměju něčemu novému. Skvělý text, který si jednoduchým způsobem dělá legraci z jakéhokoliv politického systému. A nejen to, ale i ten příběh se mi líbí. Jak se postupně vyvíjí postavy. Rozhodně doporučuji!
  11. Batman začíná
    Batman začíná (2005)
    10
    Po "sto" letech jsem se konečně poprvé koukla na Batmana a musím konstatovat, že jsem to nemusela odkládat tak dlouho, jelikož se jedná o skvělý film. Hezký herec, napínavý děj, dobrá zápletka, ale pořád hlavně ten hezký herec - co víc si přát? Byl to super zážitek, zvlášť v blue ray kvalitě.
  12. Fantastická zvířata a kde je najít
    Fantastická zvířata a kde je najít (2016)
    9
    Kdybych měla srovnávat s harrym, tak to na něj nemá. Je to ale také dáno tím, že harry má tolik dílů, které vás vtahují víc a víc. Fantastická zvířata je ale moc hezký film. Byl vtipný, napínavý a taky trochu střeštěný díky hlavní postavě, která taková byla. Rozhodně ale musím říct, že jsem spokojená a doporučuji všem.
  13. Vlk z Královských Vinohrad
    Vlk z Královských Vinohrad (2016)
    2.5
    Jelikož jsem o něm nikdy neslyšela, tak mi film nepřipadal nijak zajímavý. Byl to spíš jeho deník, než přiblížení režiséra pro širší veřejnost. Já osobně bych se o něm i ráda něco dozvěděla, ale tenhle film mi to neumožnil. Proto si myslím, že tohle není film do kina, ale je ideální na dvd.
  14. Útěk ze Sibiře
    Útěk ze Sibiře (2010)
    9
    Už dvakrát jsem viděla tenhle film a vím, že to nebylo naposledy. Skvěle zachycuje tehdejší dobu a životní podmínky v gulagu. Taky nám dokáže ukázat, jak ti lidé smýšleli a jak na tom byli psychicky. Rozhodně doporučuju
  15. Hannah Montana
    Hannah Montana (2009)
    9
    Jelikož mám ráda i seriál Hannah Montana, tak je jasné, proč jsem se koukala na tenhle film. Líbil se mi. Miley má krásný hlas a ty písničky byly taky super. Zápletka není nijak složitá, ale i tak jsem se pobavila.
  16. Teorie tygra
    Teorie tygra (2016)
    9
    Moc povedený film, u kterého jsem se smála od začátku do konce. Ačkoliv musím konstatovat, že až moc vtipů bylo zamířeno na účet žen (a někdy až moc přehnané), tak jsem se bavila. Několikrát jsem se i v těch postavách našla.
  17. Co jsme komu udělali?
    Co jsme komu udělali? (2014)
    10
    Tenhle film jsem viděla už třikrát a je mi jasné, že to není naposledy. Od první minuty jsem se bavila nenucenými vtipy a komickými situacemi. Při zhlédnutí tohohle filmu si rozhodně odpočinete. Další francouzský film, který mě nezklamal a budu ho doporučovat dál.
  18. Koupili jsme ZOO
    Koupili jsme ZOO (2011)
    9
    Tenhle film se mi moc líbil, protože mi přišlo hezké, jak se snaží zachránit to, co zbylo ze zoo. Snažili se, co to šlo. Dali do toho všechno. Bez chuti na dobrodružství by to nešlo ale. Obdivuju lidi, co si opravdu tuhle zoo pořídili a znovu ji uvedli do chodu. Je to inspirativní příběh.
  19. Jak ulovit Dr. Lewise
    Jak ulovit Dr. Lewise (2013)
    9
    Hned mě na tomto filmu zaujala nádherná kanadská příroda. I kdyby ten film nebyl dobrý, což se říct nedá, tak je na co koukat. Co se děje týče, tak se jedná o poutavý příběh lidí z malé vesnice a o umění manipulace s lidmi, která je ale dobře myšlená. Rozhodně doporučuji.
  20. Lovec: Zimní válka
    Lovec: Zimní válka (2016)
    8.5
    Ve srovnání se Sněhurkou, která na mě zas tak velký dojem neudělala (až moc se snažili to udělat vtipné a originální, až se jim to nepovedlo), se mi Huntsman moc líbil. Trpaslíci a jejich vzájemné narážky a spousta dalších vtipných situací. Jen konec se mi nelíbil. Zase až moc velká slátanina všeho dohromady. Jinak super.
  21. Cizinec
    Cizinec (2010)
    8
    Hezká zápletka a ještě hezčí Benátky. Rozhodně doporučuji všem, co někdy navštívili Bentátky a chtějí si znovu projít a připomenout místa, ze svých vzpomínek. A navíc Angelina Jolie a Johnny Depp jsou rozhodně další důvod, proč se na tenhle film podívat!
  22. Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
    Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016)
    5.5
    Čekala jsem od toho víc. Efekty byly skvělé, to rozhodně, ale děj byl zmatečný. Nebylo vlastně jasné, co některé postavy ve filmu dělaly a jak se tam vzaly. Na mě, neznalce komiksů, to působilo dost neuspořádaně. Kdyby se některé části filmu prohodily, skoro bych to nepoznala. A ani akční scény se nijak moc nepovedly. Stejné jako u děje, byly useknuté a jen tak volně vložené do děje.
  23. Statečné srdce
    Statečné srdce (1995)
    7.5
    Příběh skvělý, zajímavý, jen to na mě bylo až moc detailní. Dost částí z bojů jsem neviděla, protože na to nemám žaludek, ale jinak je to moc hezky zpracovaný film.
  24. Zaslaná pošta
    Zaslaná pošta (2010)
    10
    Skvělé zpracování knížky Terryho Pratchetta, opravdu se mi film líbil a myslím, že jsem ho neviděla naposled. Zrovna tuhle knížku jsem sice nečetla, ale musím i tak pochválit zpracování na fantazii tak náročných knížek.
  25. REVENANT Zmrtvýchvstání
    REVENANT Zmrtvýchvstání (2015)
    8
    Zajímavý film, hodně studené vody, ve které se Leo neustále máchal. Natáčení určitě nebyla žádná sranda. Některé scény na mě byly až moc detailní, ale jinak doporučuji.
  26. Svatojánský věneček
    Svatojánský věneček (2015)
    8.5
    Pohádka o matematice, to tady snad ještě nebylo. Záběry přírody byly skvělé, hezké nápady a zapojení vědy (i když ty výpočty, které princezna Verunka prováděla nedávaly absolutně smysl..) do života dětí, je důležité.
  27. Šťastný smolař
    Šťastný smolař (2012)
    10
    Tak dobře jsem se u pohádky dlouho nepobavila. Naprosto výborné hlášky, které odrážejí současnou politickou situaci a i zajímavá zápletka pohádky. Byla napínavá a nebylo úplně jasné, jak skončí. Doporučuji všem!
  28. Sicario: Nájemný vrah
    Sicario: Nájemný vrah (2015)
    7.5
    Jsem ráda, že jsem si nekoupila popcorn, protože jsem na něj při koukání ztratila chuť. Byli jsme vhozeni do už probíhající akce, dlouho mi trvalo, než jsem to trochu pochopila. I po skončení filmu mi je spousta věcí nejasných. Ale musím uznat, že záměr filmu se podařil vyobrazit dost dobře a reálně.