sari.jurikova

Šári Juříková

Komentáře 30

Od nejnovějších
  1. Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny
    Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018)
    6.5
    Jsem velký fanoušek celého kouzelnického světa, jsem byla tímto dílem zklamaná. Po ukončení Potterovské série jsem se těšila na sérii filmů Fantastická zvířata. Ale jak už tomu bývá, jde to k horšímu a horšímu. První díl fantastických zvířat se mi velmi líbil, a tak jsem nadšeně čekala, co bude pokračovat. Avšak dvojka zcela zklamala má očekávání. Né že by film byl úplně špatný, ale čekala jsem od něj mnohem víc.
  2. Raubíř Ralf a internet
    Raubíř Ralf a internet (2018)
    5.5
    Prvním dílem jsem byla opravdu unešená, skvělé zpracování jak animovaných postav, tak děje. Avšak druhý díl ve mně probudil velké zklamání. Hromada Ralphů jako king kong a pro děti si myslím velmi smutný děj, a především konec. Místy mi tento druhý díl připadal až nudný.
  3. After: Polibek
    After: Polibek (2019)
    7
    Film se mi líbil, avšak bylo to zřejmě tím, že jsem ho neprve viděla a až poté četla knihu, s kterou se filmová verze vůbec nedá srovnávat. Nicméně pro mladé dívky je to určitě film, který stojí za shlédnutí. Počítejte však s tím, že děj filmu je zcela jiný, než v knižním podání.
  4. Ghoul
    Ghoul (2015)
    4.5
    Od filmu jsem očekávala opravdu víc, ale některé scény se opravdu povedly. Film mě spíše místy rozesmíval
  5. Zvonilka a piráti
    Zvonilka a piráti (2014)
    8
    Další zpracování dětmi oblíbené animované víly Zvonilky. Oproti předchozím dílům byl tento trochu slabší. Avšak líbila se mi zde chytlavá písnička Hej hou ty piráti zastavit nejdou :D