Profilový obrázek

Prcek008

Adam Bartyzal
328

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Příchozí
    Příchozí (2016)
    5
    Roztahaná sentimentální blbost. Vlastně bezprostředně po výstupu z kina jsem měl pocit, že se mi film líbil. Ale čím déle mi leží v hlavě, tím slabší se mi zdá. Ani scifi, ani slaďák. Místo toho aby si vzal z obojího to lepší, bere si to horší. Ani herci ze sebe nevymáčkli to nejlepší. Celkově nechápu ten hype, jenž kolem toho vznikl, ale třeba mi něco uniklo. PS: Když jsem zahlédl spektrální analýzu v MATLABu musel jsem se od srdce zasmát, protože přesně to děláme ve škole. Smutné je, že to byl nejzábavnější moment filmu.
    Doctor Strange
    Doctor Strange (2016)
    7
    Jakožto divák znající animovaný filmu z roku 2007 a jedinec jenž je znaven streotypem filmů, jenž padají ze studia márvel tak tři do roka, jsem byl relativně příjemně převapen tímto hraným zpracováním. Benedict a Tilda hrát umí. Moc toho nevybuchlo (což je element jenž mě u komiksovek neskutečeně s***), hudba taky nezněla špatně a tak mi 70% připadá tak akorát.
    Westworld
    Westworld (2016)
    8.5
    Velká jména a ještě větší rozpočet. Prašný západ a proti tomu čisťoučká budoucnost. Zbraně, krev a sex. Tohle HBO umí a tak když jsem v prvním díle pod smyčcovým hávem a samohrajícím klimprem rozpoznal "Paint it Black" od valících se kamenů, byl jsem stržen do tohoto světa bezmezné zábavy. I když v průběhu je to vlastně trochu nuda, na konci každého dílu se těším jak malý kluk na další. Celkově má seriál gradující tendenci, tak uvidíme jak to brácha velkého Nolana a jeho crew zvládnou zakončit.
    Malý Nicky - Satan Junior
    Malý Nicky - Satan Junior (2000)
    9
    Je to už strašně dávno co jsem tento film viděl v televizi a za boha jsem si nemohl vzpomenout jak se jmenoval. Ani nevím proč, ale parádně jsem se u toho bavil a tak tedy doporučuji film každému, kdo má rád "no brain, no pain" zábavu.
    Čarodějův učeň
    Čarodějův učeň (2010)
    6
    Neoslní ale ani neurazí. Čarodějův učeň je přesně takový jaký se zdá být, všechno se děje tak jak to člověk čeká a žádný nečekaný zvrat se nekoná po celou dobu filmu. Nicolas Cage tomu dodává štávu. Prostě pohodová skoro dvouhodinová teenagerovská záležitost.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci