Profilový obrázek

d4necek

Daniel Zahrádka
199

:)

Česká republika



    Marťan
    Marťan (2015)
    8
    Velice zajímavý příběh a dobrý film, který stojí za zhlídnutí. Příběh "Marťana" je vyprávěn s humorem i když ve skutečnosti by to asi taková standa nebyla. Nicméně jsou ve filmu na odlehčení i humorné scénky. Pokud si nejsste jistí tak si přečtěte knihu a pak se na film podívejte.
    Pasažéři
    Pasažéři (2016)
    7
    Podle názvu filmu jsem čekal něco jiného ale mile mě příběh i zpracování překvapilo. Je to takový oddechový film na který se klidně podívám znovu a to romantické filmy nejsou zrovna moje oblíbené :) ale taková vesmírná romatika to už docela jde. Doporučuji
    Doctor Strange
    Doctor Strange (2016)
    7.5
    Na film jsem se těšil ale ppo zhlédnutí jsem měl rozpačité pocity. Asi jsem čekal něco jiného, ale dal jsem mu šanci, po druhém shlédnutí to byylo o něco lepší ale pořát se nedoslavilo to co u ostatních Marvelovek. Tak uvidíme co Dr. Strange předvede dál.
    Strážci Galaxie
    Strážci Galaxie (2014)
    9
    Tenhle film mě mile překvapil. Je plný spousty hlášek a muziky která sedí ke scénám. Budu se těšit na další díl. Příběh taky zajímavý a urřitě stojí zato se na tento film podívat znovu. Užíl jsem si spousty zábavy. Jsem hodně zvědavý na další pokračování.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci