jfuska

Komentáře 28

Od nejnovějších
  1. Strážci Galaxie
    Strážci Galaxie (2014)
    8
    Trochu ztřeštěnější a parodičtější komiksovka. Strážci Galaxie jsou tým "superhrdinů", který je tak trochu zvláštní. Není mezi nimi jeden exot, tady jsou exoti všichni. Nejnormálnější je chodící strom :-) Povedený film doplněný osvědčenou hudbou ze starých časů.
  2. Doctor Strange
    Doctor Strange (2016)
    8
    Řemeslně odvedená práce jak je u Marvelu zvykem. Tentokrát trochu mystický nádech dodává filmu na zajímavosti a je skvělé že nejde o podobného superhrdinu jako v dřívějších filmech. Představitel hlavní role předvedl jako vždy naprosto špičkový výkon.
  3. Anděl Páně
    Anděl Páně (2005)
    8.5
    Moje nejoblíbenější pohádka. Koukám na Anděla páně pravidelně několikrát do roka. Velice vtipné hlášky a povedené postavy jsou korunovány skvělými herci. Pokud chcete vidět o svátcích jednu pohádku rozhodně doporučuju tuhle. Oblíbila si ji i celá moje rodina.
  4. King Kong
    King Kong (1976)
    7.5
    V tomto případě nejde o remake, ale o jiný příběh. Děj je zasazen do modernější doby a celkové poselství filmu vyznívá jinak. Mám tento film raději než remake z roku 2005, protože si šel svou cestou a přinesl vlastní nápady. Závěr je velice povedený a zajímavý.
  5. King Kong
    King Kong (2005)
    7.5
    Remake původního King Konga z roku 1933. I přes mohutnou výpravu a dlouhou stopáž není v tomto filmu proti originálu nic navíc. Nelze ale upřít dobré herecké obsazení a výborné vizuální efekty. V některých místech se drží předlohy až moc, někde je zase zbytečný úlet.
  6. King Kong
    King Kong (1933)
    8.5
    Černobílá klasika a jeden z mých prvních monster filmů. Poutavý příběh plný zvratů a překvapení (samozřejmě když člověk žádného Konga neviděl). Zpracování ostrova i monster je na tu dobu úžasné. Prvotní myšlenka filmu byla čerstvá a tehdy neprovařená.
  7. Jurský svět (4)
    Jurský svět (4) (2015)
    7.5
    Byl jsem velice zvědavý jak dopadne pokračování skvělého Jurského parku. Musím říct, že mě film nesklamal. Podařilo se věrně napodobit atmosféru původního filmu a přitom přinést dost nového. Odkazy na originál filmem prostupují nenápadně a někdy velmi emotivně.
  8. Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder
    Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980)
    9
    Můj nejoblíbenější film z vesmíru Hvězdných válek. Napínavý příběh a již velice promyšlený vesmír dotahují film k dokonalosti. Postava Yody je legendární a vnáší do filmu nádech historie řádu Jedi. Speciální edice přináší nové a lepší efekty, ale bohužel také některé nepříjemné úpravy.
  9. Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje
    Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977)
    9
    Legendární film na který se mohu dívat pořád. Na svou dobu úchvatné efekty, povedený příběh a sympatické postavy. Herecké výkony na velice dobré úrovni. Film by rozhodně mel vidět každý kdo to se sci-fi myslý alespoň trochu vážně. Pozdější specialní edice film trochu modernizuje.
  10. Warcraft: První střet
    Warcraft: První střet (2016)
    9
    Film moc hezký. Viděl jsem 2x. V 3D fakt bezva efekty hlavně kouzel. Myslím, že je to zrovna film, který je na 3D jak dělaný. Moc hezky vytvořený svět i když prý moc nesedne s herním světem. Ale to se dá čekat, jelikož je to film na 2h a ne hra na desítky - stovky hodin. Doporučuji.
  11. Světová válka Z
    Světová válka Z (2013)
    9
    Super film. Akčňák. A zombie. Super kombinace a super film. Z extra rychlých zombii jsem byl nadšený. Z některých překvápek také. Myslím, že film se dost povedl. A doufám, že bude pokračování. I když je možné film ukončit tak jak je. Vážně sranda a napínák v jednom.
  12. Akta X - Film
    Akta X - Film (1998)
    8.5
    No, jsou to akta X. Tak už jen proto 50%. Mohli by být lepší. Ale rozhodně pro fanoušky doporučuji a každý by je měl vidět. První Akta X film. Na seriál to rozhodně nemá (tedy jak, na které díly). Ale celkově se mi to líbilo moc. Jen to mělo drobné "kosmetické" vady. Doporučuji.
  13. Need for Speed
    Need for Speed (2014)
    8.5
    Velice povedený film. Čekal jsem mnohe horší film, ale dostal velice příjemnou oddechovku. Film je dobře natočet, obsahuje luxusní vozy a závody s policií přesně jako počítačová předloha. Rozhodně jsme neby zklamán. Děkuji Kinoboxu za příjemnou akci.