Profilový obrázek

anah2404

Komentáře 18

Od nejnovějších
  1. Kobry a užovky
    Kobry a užovky (2015)
    1.5
    Musela jsem se přemáhat, abych dokoukala, o ničem, krutá realita života, ale na tu se přece nechodí do kina, stačí když se projdete venku.
  2. Ex Machina
    Ex Machina (2015)
    8.5
    Začátek je pomalejší, pak se to rozjede, čekáte na další informace toho co a jak, některé konverzace moc dlouhé, ale ve výsledku super sci-fi, takové to trošku mysteriózní nebo naopak kruté, protože to takhle možná jednou dopadne? každopádně, žádná oddechovka, je nutné se soustředit.
  3. Babovřesky 3
    Babovřesky 3 (2015)
    4
    Slunce seno + Kameňák = Babovřesky. Taková ta oddechovka, která když běží v televizi, tak se na to i podíváte, ale vyloženě se na to hnát do kina, to určitě ne.
  4. Andělé všedního dne
    Andělé všedního dne (2014)
    2
    Viděla jsem, podruhé si na 100% nepustím, recenzi píšu asi s 2 měsíčním zpožděním po shlédnutí a film mě natolik "uchvátil" že si nedokážu vůbec nic vybavit. čekala jsem víc, dobří herci ale v tomhle filmu nic...
  5. Pohádka pohádek
    Pohádka pohádek (2015)
    1
    Vincent Cassel, to byl asi důvod, proč jsem tento film shlédla. Říkala jsem si, to bude něco jako Kráska a zvíře - dalo se na to koukat. Ale 2 hodiny o ničem? Film jsem shlédla celý, stále jsem doufala, že přijde NĚCO. Ale to něco ani po 2 hodinách nepřišlo. Krásná příroda, monstra, ale příběhově NIC. Ztráta času
  6. Vybíjená
    Vybíjená (2015)
    2
    Máte rádi Partičku? Chcete se koukat na Krainovou? tak si toto pusťte. Kapka (opravdu kapka) humoru a nezajímavý příběh. Čekala jsem komedii, kterou si za čas opět s chutí pustím. Dostala jsem tragikomedii (ne že by mi to vadilo), ale podruhé mi tento film nic nedá. Film donutí přemýšlet o lidských osudech, ale pak Vás stejně napadne, že se ta Partička mohla předvést líp...
  7. Strážci Galaxie
    Strážci Galaxie (2014)
    Líbilo, moc. Sranda, akce, sci-fi. vše co mám ráda, film začal a najednou byl konec, oddechovka, která neurazí a pustím si ji víckrát. Příběh není nejsilnější, ale to vůbec nevadí. Triky a zpracování super.
  8. Jupiter vychází
    Jupiter vychází (2015)
    7.5
    Celkově se mi to líbilo. Nemluvím o příběhu, protože ten je moc předvídatelný, ale zpracování, souboje, to se mi líbilo moc. Asi bych si to i pustila podruhé, ale to už asi budu přetáčet na ty akčnější scény, protože těch nudných tam je dost.
  9. Sedmý syn
    Sedmý syn (2014)
    7
    Máte pravdu, už to tady bylo. Příběh nic moc, herci jakž takž, ale vizuálně to je bomba, byla jsem na tom v 3D a je to super zážitek. V normálním kině nebo na pc se z toho stane nudný příběh, kde občas prolétne nějaký ten dráček...
  10. Vybíjená
    Vybíjená (2004)
    8.5
    Super komedie, kterou si jednou za čas pustím. Vím jak to dopadne ale znovu a znovu se směji vtípkům. Herecké obsazení super :) Je pravda, že příběh není nic moc, tak nějak víte dopředu jak to dopadne. Dobro zvítězí a krásně si odpočinete..
  11. X-Men: Budoucí minulost
    X-Men: Budoucí minulost (2014)
    9.5
    Další X-men... vůbec jsem si nezjišťovala na co jdu do kina, příběh apod. Nakonec jsem byla velmi mile překvapená, že se tento film tak povedl. Akce, napětí a super hlášky. Prolínální starých a mladých postav, jak to vlastně vše začalo a finální vítězství. A k tomu přídavek po závěrečných titulkách a příslib možná něčeho dalšího.... Uvidíme:) Každopádně děkuji Kinoboxu za možnost účastnit se předpremiéry. Tento film doporučuji všem příznivcům X-menů a nebo těm, kteří viděli jen jeden díl a chtějí víc :)
    • Quicksilver
    • Hugh Jackman a scéna před zrcadlem :)
    • prolínání starých a mladých postav
    • hudba
    • některé postavy dostaly málo prostoru
  12. Trans
    Trans (2013)
    9
    Pokání, Wanted a nyní Trans. Další super film s Jamesem McAvoyem, kterému v tomto případě "pomáhají" Vincent Cassel a Rosario Dawson. Takže super herecké obsazení. Pro fanoušky filmů, kteří milují překvapivé zvraty v příběhu, napětí a v tomto případě hypnózu:)Danny Boyle se opět vyřádil.
  13. Veronica Mars
    Veronica Mars (2014)
    9.5
    Film Veronica Mars je setkání po letech, které nikdo nečekal. Zpočátku se to může zdát divné, protože co by ve filmu mohlo být po takové době stejného... Ale film, Veronica i všichni ostatní z původního seriálu se ve filmu znovu pouští do detektivní zápletky, takže opravdu se nic nezměnilo. Jendotlivé postavy, které byli v seriálu důležité se znovu objevují i se svým příběhem co vlastně dělali od vejšky. Pro člověka, který seriál neviděl, nic moc. Ale pro fanouška, který čekal, jestli vůbec někdy něco dalšího bude, je to krásná podívaná.
  14. V zemi Jane Austenové
    V zemi Jane Austenové (2013)
    5
    Dokonalá podívaná pro fanoušky Pýcha a předsudek. Klasický romantický scénář s občas vtipnými scénami v podání Jennifer Coolidge alias Elizabeth, která však není hlavní hrdinkou. Jinak herecké obsazení ujde. Vhodný pro dívky čekající na svého "prince".
  15. Need for Speed
    Need for Speed (2014)
    10
    Dokonalý film pro všechny fanoušky rychlých aut. Krásná auta doplňuje zvuk jejich motorů, který lze naplno vychutnat pouze v kině. Herecké obsazení z části neznámé, ale nakonec velmi povedené. V určitých momentech se mi vybavily okamžiky z různých dílů celé herní ságy. Jeden z nejlepších filmů o "autech":) Moc děkuji KINOBOXU za možnost zúčastnit se a těším se na další akce:)
  16. Kameňák 4
    Kameňák 4 (2013)
    1.5
    Čtvrtý díl Kameňáku nepřinesl nic nového a ani nedosáhl "kvality" předchozích dílů. Ne nadarmo se říká třikrát a dost.