Stoupa34

Martin Springl
270

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Dědictví aneb Kurvahošigutntág
    Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992)
    10
    Tenhle film neskončí v zapomnění. Ten film je tak jedinečně nacpanej hláškama a situacema, že stačil zlidovět. "Nedělej krávu" je nesmrtelná hláška. Dáša Veškrnová, Bolek Polívka, Mirek Donutil - perfektní. Ovšem Ivanka Chýlková v roli manželky Miroslava Donutila - ta je nepřekonatelná. Kéž by bylo víc takových komedií. Tím tedy nemyslím nepovedené pokračování této komedie!
    Popelka
    Popelka (1969)
    9.5
    I tato Popelka má své kouzlo, které neztratila ani tolik let od natočení. Je to pohádka a jako pohádku ji také vnímám. Mladinká Eva Hrušková spolu s Jiřím Štědroněm zahráli své role velice dobře. A nepřekonatelná byla Dana Medřická v roli macechy :-)
    Návštěvníci
    Návštěvníci (1993)
    10
    Od začátku do konce mám křeč v bránici, slzím smíchy a i kdybych ten film viděl stokrát, budu se smát zas a znovu. Rozhodně doporučuji verzi na DVD než předabovanou pro televizi. V televizním překladu jsou hlášky dost osekané.
    Apollo 13
    Apollo 13 (1995)
    8.5
    Tenhle film má své kouzlo. Herci odvedli báječné výkony a spolu s příběhem připravili pro diváka zajímavé pokoukání. Patří k těm filmům, na které se rád podívám opakovaně a rád ho doporučím dalším.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci