jarousek1981

Vojtěch
314

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Tenet
    Tenet (2020)
    8.5
    Akorát jsem se vrátil z projekce filmu Tenet a film je hustý. Mám smíšené dojmy z děje (v dobrém smyslu) hlavně z hrádkou proti průběžných časů. Film budu chtít vidět ještě jednou, abych se mohl pokochat na kvalitním filmem. Doporučuji jít do kina(Osobně si neumím představit sledování někde doma na online malý formát,jak začínají uvažovat filmová studia kvůli Covidu).
    Terminátor: Temný osud
    Terminátor: Temný osud (2019)
    9.5
    Šel jsem na posledního Terminátora.(bez jakékoli recenze či traileru). Po filmu jsem si přečetl recenze, kterou vychvalují 1. a 2. díl. Otázka, kdy je autoři viděli na posledy? Za mě Terminátor: Temný osud luxusní podívaná, při které se nebudete nudit. Pokud tam nejdete na rande a s filmu pak nic nemáte. Těšit se můžete na výbuchy, honičky, dějový spád. Pokud chcete očekávat nějakou romantiku, tak zůstaň raději doma a pusť si na Nově Ordinaci v růžové zahradě.Film tě zklame.
    Ženy v běhu
    Ženy v běhu (2019)
    8.5
    po dlouhé době skvěle povedená česká oddechovka.Opravdu vtipný děj a nemluvě o Zlatě Adamovské je super.Velké překvapení pro mě.Dobře svou roli zahrála. Těším se až budu moc film vidět znovu.Určitě mohu film doporučit.Za mě dávám hodnocení pět hvězdiček.
    Godzilla II Král monster
    Godzilla II Král monster (2019)
    9
    film plný efektů, jen dilogy trochu pokulhávají. Jsem zvědaví na Godzilu vs King, který se chystá. Jen jsem nepochopil chování afektované doktorky matky syna, která způsobí celé peklo a pak si uvědomí, že udělala chybu.. Ps děkuji Kinoboxu za projekci!:-)
    Spider-Man: Daleko od domova
    Spider-Man: Daleko od domova (2019)
    8
    Film se mi velice líbyl.Za mně nejlepši spidermann co jsem viděl.Nejlepší je ta virtuální realita, ve kterém se spidetmann dostane.Už se těším až si fimn nudu moc koupit na BD.Mám rád klasické nosiče kvuli kvalitě. Film je točený v Praze a v Liberci. Ve fotografiich by měla být má fotka s příprav.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci