Verush

Veronika Kusková
248

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Thelma
    Thelma (2017)
    3.5
    Jeden z mála filmů, co jsem málem nudou nedokoukala. Táhne se to jako vyžvejkaná žvejka, která ani není tak šokující jak by asi chtěla být. Minimum mluvy mi v tomhle případě nevadilo, rádoby umělecké obrazy, které ve mně nezanechaly naprosto nic. Jedna hvězda za konec, ten se mi líbil, udělat z toho krátkometrážní film tak na 20 minut, naprosto by to stačilo, ale natáhnout to na 2 hodiny, když se tak 90 minut nestane naprosto nic, co by stálo za zmínku, to je fakt síla.
    Jack staví dům
    Jack staví dům (2018)
    2
    Ne, ne, ne, ne. Einstein definuje šílenství jako dělání stejné věc znovu a znovu s očekáváním jiných výsledků. Tak proč jsem se znovu dobrovolně pustila do dalšího Trierova blábolu. Same s*it movie by movie. :D Nicneříkající artový výjevy, kterých s postupující stopáží přibývá až do stavu, kdy mám chuť film přetáčet, protože koukat minuty na útržky z válek a koncentráků fakt nepotřebuju. Konec, který vypadá jako by mu dealer omylem prohodil pilulky na maniodepresi za nějaký svinstvo. No prostě je to celý špatně, nuda k uzoufání a doufám, že to bylo na dlouhou dobu moje poslední setkání s tímhle dánským pošukem.
    Srdcová sedma
    Srdcová sedma (1998)
    6.5
    Nechápu jednu věc. Proč by dvě celkem pěkný holky byly s hnusným, otravným, nudným, neúspěšným, ulhaným, absolutně nepřitažlivým chlapem. Tahle skutečnost mi pokazila celkový dojem, jinak je to nenáročná oddychovka se zajímavou zápletkou, ale určitě stačí vidět jednou.
    Lovec: Zimní válka
    Lovec: Zimní válka (2016)
    7
    Jsem ráda, že můžu jít sem tam na nějaký ten film od csfd, protože zrovna na tenhle bych sama od sebe nešla a asi bych si ho ani nikdy nepustila a byla by to chyba, protože tohle fantasy se, podle mě, povedlo.. Klasický příběh o lásce, přátelství a 2 zlých královnách, které jí nepřejou, takže se opět bude muset láska snažit, aby zvítězila.. Líbily se mi efekty, Charlize neměla chybu a celkově bylo obsazení celkem sympatické.. Závěrečná píseň byla perfektní.. Doporučuju..
    Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
    Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016)
    7.5
    Jedna hvězda je za to, že to bylo tak milionkrát lepší než Muž z oceli.. Druhá za tu příjemně temnou atmosféru dolpněnou perfektním soundtrackem, třetí je za to, že Ben Affleck nebyl tak hroznej a já už dokážu žít s tím, že už nemůžu koukat na Christiana.. :D A čtvrtá za to, že si to prostě podle mě 4 zaslouží.. Líbilo se mi to.. :)

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci