Profilový obrázek

hofmi

Tomáš
532

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Špunti na vodě
    Špunti na vodě (2017)
    8
    Něco na způsob "s tebou mně baví svět" Bavil jsem se celý film. Dobré herecké obsazení a vtipné dialogy. Na klasiku to sice nemá, ale určitě je to jedna z mála povedených českých komedií. Suchý humor a velmi dobré herecké výkony. Byl jsem velice spokojený a mohu jen doporučit
    Špindl
    Špindl (2017)
    2.5
    Podle ukázek jsem čekal alespoň trochu vtipných scén, ale dost mně film zklamal spíše než vtipný je trapný. Na film jsem šel na doporučení syna. Již v polovině jsem litoval.Asi pobaví náctileté, ale starší generaci určitě ne. Film se tvůrcům vůbec nepovedl.
    7 životů
    7 životů (2017)
    4
    Prvotní nápad asi ne uplně domyšlený do detailu. Nejhezčí z celého filmu byli asi upoutávky. Děj samotný už pak nijak napínavý. Hlavní hrdinka není úplný ideál krásy a nelíbila se mi ani v akčních scénách. Za mne se film moc nepovedl a už vůbec ne jako sci-fi žánr.
    Kong: Ostrov lebek
    Kong: Ostrov lebek (2017)
    5.5
    Jak jsem se někde dozvěděl (sám jsem knihu nečetl) je film asi nejblíže původnímu příběhu. Moc se mi to nezdá, ale budiž. Herecké výkony ani takto udělaný příběh neoslnili, ale některé akce a stejně i filmové efekty se moc líbili. Celkově spíše průměr, snad pokračování bude aspoň o chlup lepší.
    Kačenka a strašidla
    Kačenka a strašidla (1992)
    8
    Další z moc hezkých pohádek. Duchové děti neděsí, ale pobaví a herecké výkony strašidýlek i vesničanů jsou excelentní. Tohle nám můžou všichni jen závidět. Pokračování se už bohužel tolik nepovedlo, zjevně jen pokus vydělat další peníze bez výrazného scénáře a nápadu.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci