Profilový obrázek

Petka88

Petra

Komentáře 44

Od nejnovějších
  1. Pohádky pro Emu
    Pohádky pro Emu (2016)
    8
    Na české poměry velmi kvalitní film, a to rozhodně nejsem fanoušek české kinematografie. Zatím se mi z těch novějších líbil jen Martin a Venuše, a Něžné vlny! Film je perfektní oddechovka, s výborným obsazením a podle mě kvalitním humorem, alespoň já se bavila :) Lístek sem dostala jako dárek k narozeninám, sama bych na něj určitě nešla, takže o to víc sem byla překvapena, že se mi vážně líbil :)
  2. Matky na tahu
    Matky na tahu (2016)
    7.5
    Příjemná oddechovka, jak už to u komedií většinou bývá. Perfektní obsazení! Takže film sem musela vidět aniž bych dopředu věděla o čem vlastně vůbec je :D Nejsem žena na mateřské dovolené, takže nemůžu soudit, jak to chodí, ale řekla bych, že to vypadá tak nějak jako zde :D Jeden z filmů, který se dá pustit znovu.
  3. Sully: Zázrak na řece Hudson
    Sully: Zázrak na řece Hudson (2016)
    7
    Film nebyl rozhodně špatný, ale mám takový pocit, že se z něho dalo vytřískat mnohem víc! Tím ale veškerá má kritika končí, protože sem milovník filmů podle skutečných událostí, takže i přes pomalejší tempo sem seděla přikovaná k sedačce a sledovala, jak to vlastně dopadne. Tom jako vždy skvělý a Aaron mu skvěle sekundoval.
  4. REVENANT Zmrtvýchvstání
    REVENANT Zmrtvýchvstání (2015)
    9
    K tomuhle filmu lze říci jen toto: Inspirováno skutečnou událostí? Už jen to je zárukou kvality.. Skvělý obsazení? Ještě lepší, Leo je bůh, to víme všichni, ale Tom Hardy mu solidně šlape na paty a Domhnalla Gleesona znám spíš z romantických filmů, ale tahle role mu celkem sedla, je to pán herec! Kamera - vynikající! Krajina - skvostná! Děj - napínavý!
  5. Podfukáři 2
    Podfukáři 2 (2016)
    9
    Mně se líbila jak jednička, tak i dvojka, takže už teď se těším na pokračování :) Je fakt, že teď už člověk čeká nějakou tu kulišárnu, protože v jedničce si nikdo nebyl ničím jistý, ale děj byl kvalitní. Navíc ty jejich triky můžu sledovat pořád dokola- perfektní! Jako plus beru obsazení Redcliffa a hlavně Lizzy Caplan!
  6. Star Trek: Do neznáma
    Star Trek: Do neznáma (2016)
    8.5
    Pro mě šlo o první vážné seznámení se Star Trekem, do té doby jsem byla touto sérií nepolíbená. Za sebe můžu říci jediný, mně se to vážně líbilo. Oproti jedničce, kterou jsem hned na to zkoukla, je tenhle díl mnohem lepší. Pod Star Trekem sem si do tý doby představila jen vesmírnou loď a mimozemšťany, ale teď už vim, že sem se pletla. Film je napěchovanej skvělým humorem, akcí, hercema.. Jediný, co mi trošku vadilo, že to bylo fakt trošku moc rychlý a zběsilý, kolikrát jsem měla problém poznat, kdo se s kým mlátí. :D
  7. Dánská dívka
    Dánská dívka (2015)
    7
    Teda, asi už nikdy neudělám takovou blbost, abych si přečetla knížku před filmem.. Teď už ani nemůžu objektivně hodnotit, z příběhu vypadl bratr Gerdy, z Henrika udělali gaye, pobyt na klinice byl asi na dvě minuty filmu, zmizela minulost - tudíž jak se Gerda a Einar seznámili, no nehodnotí se mi to vůbec dobře.. Film úplně špatnej není, pořád je tu celkem zajímavý téma, který není běžně zfilmovaný. Navíc Eddie to hraje perfektně, po Hawkingovi další pecka! Plus rozhodně za nádhernou Alicii, kterou mám čim dál radši, která stojí po boku manžela ať se děje co se děje..
  8. Nebeská stvoření
    Nebeská stvoření (1994)
    8
    Miluju filmy podle skutečných událostí, povětšinou je to záruka kvality. Když jsem si film pouštěla, netušila jsem, o jaký "božský stvoření" se tu skutečně jedná. Obě představitelky ze začátku vypadají, jako dvě neškodné školačky, které si našly jedna druhou - perfektní, Pauline vypadala, že nějakou kamarádku potřebuje. Na druhou stranu, jak čas plyne, děvčata se stanou až nebezpečně závislá jedna na druhé až se uchýlí k čemu se uchýlí. Ještě, že jí otec dal k vánocům deníček, kdo ví, jestli by je bez něj vůbec chytli.. Rozhodně dávám plus za obsazení hlavní dvojice, role vypadaj jako by jim je ušili na míru! A že šel z Pauline vážně strach...
  9. Zootropolis: Město zvířat
    Zootropolis: Město zvířat (2016)
    9.5
    Opravdu nádherný počin, troufnu si říct, že je to nejspíš nejlepší animák poslední doby. Většina animáků jsou perfektní filmy, ale Zootopia mě překvapila nejen skvostnou animací, propracovaností jednotlivých postav, nebo samotného Zootropolisu.. Ale především tím krásným poselstvím. Tzv. nedávej na první pohled - rasismus, předsudky, šikana, jdi si za svým cílem - nevzdávej se. Pouto ústřední dvojice je pak dílem dovršení :) Ovšem scénka s lenochodem - TOP!!!
  10. Kniha džunglí
    Kniha džunglí (2016)
    8.5
    Měla jsem to štěstí a film viděla v kině, sice ne ve 3D, ale i tak to byl perfektní zážitek. No, co se dá říct ke Knize džunglí - klasika! Možná spíše film pro děti, ale já i jako adolescent jsem ho řádně obrečela :D Prostě nesnáším loučení... Bohužel jsem chytla dabing, ale nakonec jsem byla spokojená, protože Vašut byl skvělej!!
  11. Jak přežít single
    Jak přežít single (2016)
    7
    Nijak převratný film, ale o to občas ani tak nejde. Je to takový ten klasický americký film, u kterého si odpočinete. Nechybí v něm humor Rebel Wilson, kterou já prostě zbožňuju! A ona mě opět nezklamala. Celkově je obsazení naprosto perfektní. Děj je nenásilný a sympatický, jestli se to tak dá říci.
  12. Ant-Man
    Ant-Man (2015)
    9.5
    Já ty komiksáky vyloženě žeru! Ant-man se u mě na žebříčku oblíbenosti usadil hned za Thora! Nikdy by mě nenapadlo, že v roli hrdiny uvidim zrovna Paula Rudda, o to víc mě film mile překvapil :) Děj napínavej, o vtípky taky není nouze a na Evangeline Lilly bych se vydržela koukat klidně celej den :P
  13. Kolonie
    Kolonie (2015)
    9
    Tenhle snímek rozhodně nebude pro každého, atmosféra je těžce depresivní, chvílemi až skličující. Některé scény sou lehce předvídatelné, ale filmu to na zajímavosti rozhodně neubírá. Filmy podle skutečných událostí jsou lákadlem už sami o sobě a na tenhle jsem se těšila celej měsíc! A rozhodně mě nezklamal, navíc výkony herců sou perfektní :)
  14. Carol
    Carol (2015)
    8
    Cate Blanchett nikdy nepatřila k mým favoritkám, ale řekla bych, že tahle role jí vyloženě sedla a neumim si v ní představit někoho jinýho! Zahraný perfektně od obou protagonistek, Rooney sem si oblíbila už ve filmu Muži, kteří nenávidí ženy. Děj trochu pochmurný, ale doba byla bohužel zlá..
  15. Most špiónů
    Most špiónů (2015)
    9
    Já mám prostě pro válečný filmy slabost! Určitě je to tim, že sem tu dobu nezažila, pak bych mluvila jinak, ale to jinak nejde, člověk se dozví něco, co nevěděl nebo co se jenom domníval.. Navíc Spielberg s Hanksem odvedli perfektní práci!
  16. Série Divergence: Aliance
    Série Divergence: Aliance (2016)
    8
    Musim říct, že dvojka byla poměrně slabší, ale trojka nám to rozhodně vynahradila. O zvraty tu není nouze a akce běží až do poslední minuty. Jinak postava Milese Tellera mi začíná lézt solidně na nervy! :D Na druhou stranu sem ráda, že se umoudřil bratr, protože těch záporáků už tam bylo nějak moc :)
  17. Špión
    Špión (2015)
    8
    Je to taková "blbost", ale vzhledem k tomu, že žánrově se jedná o komedii, tak svůj účel splnila :) Navíc Melisse ta role sedne jak .... na hrnec! :)
  18. V hlavě
    V hlavě (2015)
    8.5
    Neskutečnej animák! Je zajímavý vidět film, kde někomu vidíte do hlavy. Kdo ví, třeba to tak vážně funguje :P Top scéna je tzv. domlouvání rodičů dcerce :D kde se podíváme do hlavy i rodičům. Jinak Smutek sem myslela, že snad zabiju, ale bez ní by to byla nejspíš nuda :)
  19. Na hraně zítřka
    Na hraně zítřka (2014)
    9.5
    Nikdy sem Cruise nemusela, ale tenhle film tak odsejpal, že mi ani nestačil vadit :) Ze začátku mě film nelákal, ale sem ráda, že sem na něj později mrkla. Příběh mě vtáhnul a ani neustálé opakování děje mě neotravovalo, naopak dodalo filmu skvělou atmosféru. A Emily je tu sexy jako blázen :D
  20. Věčně mladá
    Věčně mladá (2015)
    8
    Netušila sem, že je Blake Lively taková herečka, film mě hodně bavil, stejně tak ona.. Nenásilnej romantickej film, na kterej kouknu klidně znova..
  21. Bojovník
    Bojovník (2015)
    8
    Jake utáhne jakejkoliv film, jinak tomu nebylo ani v Bojovníkovi..drama, který člověka prostě vtáhne do děje :)
  22. Americký sniper
    Americký sniper (2014)
    9
    miluju filmy podle skutečnosti, miluju válečný prostředí a ze všeho nejvíc miluju Bradleyho.. Takže ve výsledku, sem s filmem více než spokojená :)
  23. Focus
    Focus (2015)
    9
    nikdy sem neměla Willa radši, tahle role mu fakt sedla :) film byl pro někoho možná předvídatelnej, ale mě třeba spoustou věcí překvapil :)
  24. Železná srdce
    Železná srdce (2014)
    8.5
    Miluju válečný filmy, takže bylo předem rozhodnutý, že film musim vidět v kině..a rozhodně mě nezklamal, Brad Pitt výborný, Logan roztomilý jako vždy, příběh možná lehce ohraný, ale to nic nemění na tom, že se mi vážně líbil :)
  25. Slídil
    Slídil (2014)
    8.5
    Zajímavej film, spíše než thriller to byl takovej ponurej psychologickej film, kde se Jake vyloženě vžil do role a zahrál ho až neskutečně věrně!
  26. Divergence
    Divergence (2014)
    8.5
    Už se těším na další díl :) a za herecký obsazení sem byla neskutečně ráda :) Miles Teller je takovej medvídek koala :D
  27. Zmizelá
    Zmizelá (2014)
    9
    Vzhledem k tomu, že je to podle knížky Gillian Flynnový, tak je jasný, že je to zatraceně dobrý, ona ani jinak psát neumí :) Jen sem Afflecka odsoudila hned na začátku, omlouvám se.. :D
  28. Dárce
    Dárce (2014)
    7.5
    Zajímavý příběh, sympatické osazenstvo, film nejspíš nadchne více dámy, ale třeba si přijdou i pánové na své.