Profilový obrázek

Reedl

Komentáře 9

Od nejnovějších
  1. 300: Vzestup říše
    300: Vzestup říše (2014)
    8
    Na to, jak velká očekávání jsem měl, to dopadlo ještě dobře. Budu se sice opakovat, jako většina komentujících, ale na předešlý díl to pravdu nemá. Co se ale propracovanosti a epičnosti týče, vyhrává Vzestup říše a záhadná Eva Green.
  2. Temný rytíř
    Temný rytíř (2008)
    10
    Ať už jako samotný film, nebo jako součást trilogie, je snímek pro mě něčím dlouho nepřekonaným. Ať už hereckým obsazením, tak i samotnými výkony herců s Heathem Ledgerem v čele. Můj oblíbený Bale nejen že nezklamal, ale dokonce i překvapil.
  3. Ona
    Ona (2013)
    7
    Film z počátku působil velice lehkým, pomalým tempem a tím získával na své originalitě i díky námětu. Okouzlující Rooney Mara a dobře náladově mířený soundtrack ale nezachránil emotivně odfláklý konec.
  4. Rivalové
    Rivalové (2013)
    9
    Pár pár minutách jsem díky skvělému doprovodu a výkonům obou herců v hlavních rolích zapomněl, že nemusím filmy se závodní tématikou. Paradoxně jsem byl snímkem tak zasažen, že jsem si jej ihned po shlédnutí zařdil mezi svých 10 nej.
  5. Shrek
    Shrek (2001)
    7.5
    Jeden z mála animáků, ke kterým se rád vracím. Sice obsahuje snad všechny kýče té pohádkovosti, ale i tak to má své kouzlo a vtip, které dostane snad každého