Profilový obrázek

navrc.007

David Navrátil

Komentáře 29

Od nejnovějších
  1. Kazatel Kalašnikov
    Kazatel Kalašnikov (2011)
    10
    Nemůžu brát za nudu, tohle je skutečnost, na kterou máme vůbec možnost se podívat,a kdo kouká aby se nudil a nezamyslel se nad příběhem tak nemá cenu na takový filmy koukat. Aby někdo považoval nudu za to, že dětem pod nohama bouchají miny a ztrácejí rodinu tak by se měl zamyslet. Luxusní film.
  2. Rocky IV
    Rocky IV (1985)
    9
    Režisér: Stallone Scénář: Stallone Hraje: Stallone už za tohle klobouk dolů !! obdivuju jeho kumšt pro film, ale že si tady udělá všechno sám, ať už po stránce castingu, napsání a peněžitých prostředků. Uznávám ho !!!!
  3. Rocky
    Rocky (1976)
    9
    Měl jsem štěstí jej o víkendu vidět asi už po 50,a le zjistil jsem, že se na něj můžu koukat furt !! Stallone v životní roli a hlavně v nezapomenutelný roli :-)
  4. Krok za krokem
    Krok za krokem (1991)
    9.5
    Seriál, který nemá chybu. Sitcom nad sitcomy. Tento a ještě seriál Přátele jsou povinností každého sitcomového fanouška :-) nemá chybu :-)
  5. Vykoupení z věznice Shawshank
    Vykoupení z věznice Shawshank (1994)
    10
    Klasika. Film, který je koukání pořád dokola. Přes svou délku nabízí příběh, který se nepodobá např. Pánu prstenů, kterého stačí vidět jednou a stačí to. Ikdyž ten film znám nazpaměť, vždy mě vtáhne do napínávého děje a vydržím až do konce, ikdyž konec znám. Film s exceletním obsazením, Robins a Freeman zahráli životní role, které už jim navždy zůstanou. Tím to bych pochválil i české dabéry, hlasy úžasně sedli a hercům jak kdyby patřily. Pro mě to je film, který právoplatně patří mezi první nejlepší film na světě a myslím, že přes ostatní super filmy ho jen něco nepředběhne. Doporučuji ke shlédnutí těm, kteří chtějí vidět nejlepší film :-)
  6. Králova řeč
    Králova řeč (2010)
    10
    Viděl jsem to již několikrát. Doporučuju obzvlášť v původním zněni s českými titulky, líbí se mi to víc, ale ať už s českým dabingem nebo titulkama jde u krásný film, který rozhodně patří k těm nejlepším. Klobouk dolů před Colinem Firthem, protože je ve všech filmech super, ale toto si dovolím pokládat za jeho nejúžasnější herecký výkon. Film obsahuje i pěknou hudbu, která příběh jen dochucuje. Myslím že ocenení, které film získal, jsou správně udělené. Klobouk dolů před tvůrci a herci tohoto filmu :-)
  7. Sanitka 2
    Sanitka 2 (2013)
    5
    Púvodní hudba byla podle mě lepší, ale pokus o vylepšení úvodní písně se vydařil tvůrcům dokonale. Jak seril tak i hudba působí velice akčně, oproti první sérii.
  8. Góóól! II
    Góóól! II (2007)
    8
    Navazuje na úspěšný první díl a určitě nezklamal. V pozadí real madrid a jeho exceletní hráči. Škoda jen že ten třetí přes veškerou snahu nebyl tak poutavý jako první dva ale i tak super. Kolekce Góóól je prostě fotbalová lahůdka a pastva pro oči :-)
  9. Góóól!
    Góóól! (2005)
    9
    Kvalitní film o tom jak si jít za svým snem. Musím říct, že jsem moc fotbalových filmů neviděl, ale jestli je jedinej film ze zahraničí, který mi nevadí zkouknout znovu, tak je to právě film Góóól. I první film a druhý. Pokud máte rádi fotbal, není lepší film :-)
  10. Nezapomeň na mě
    Nezapomeň na mě (2010)
    8
    Tento film mě ze začátku moc nebavil. Ale nedokážu si v hlavní roli představit někoho jiného než Roberta P. kterému role úžasně sedla. Především známej jako upír se ukázal jako obyčejnej člověk, který bojuje se životem a chce to nejlepší pro svou lásku a rodinu. Konec me velice dostal, nečekal jsem takovou ránu pod pás díváka. Tvůrci filmu byli originální, že využili datum 11. září 2001, který znamenl tak zvratný konec. Doporučuji shlédnout :-)
  11. Muž z oceli
    Muž z oceli (2013)
    10
    Velkolepý film s vynikajícím hereckým obsazením, hudbou a příběhem :-) prostě starý dobrý Superman ! :-) doporučuji shlédnout ve 3D :-)