alexik789

Komentáře 161

Od nejnovějších
  1. Deadpool
    Deadpool (2016)
    9
    Ačkoli jsem toho od snímku příliš nečekala, byla jsem po odchodu z kina přímo nadšená. Už dlouho jsem se takto nebavila!
  2. Terminator Genisys
    Terminator Genisys (2015)
    2
    20% dávám jen kvůli Arniemu. Jinak je děj a ostatní herci naprosto na nic. A ta potitulková scena... To si ze me delaji filmari legraci, ne?
  3. X-Men: Budoucí minulost
    X-Men: Budoucí minulost (2014)
    8.5
    Skvělé filmové obsazení, akce a perfektní zápletka. Jsem s filmem velice spokojena a již teď se těším na další díl. Film nenudí, hned od začátku šlape film na plných otáčkách.
  4. Ranhojič
    Ranhojič (2013)
    9
    Naprostá spokojenost, avšak stopáž by mohla být kratší. Jinak výpravné a zábavné. Do kina určitě doporučuji.
  5. Polární expres
    Polární expres (2004)
    8
    Nádherně přeslazená vánoční pohádka a přesně takové mám rád. Atmosféra je opravdu kouzelná, spousta sněhu, rolničky, dětí a přání.
    • Na Vánoce si ho pořádně užijete
    • Postavy jsou sympatické
    • Když film vidíte normálně, není to ono
  6. Úžasňákovi
    Úžasňákovi (2004)
    6
    Dějově nenadchne, ovšem grafické zpracování, animace, efekty a zvuk nejsou vůbec špatné, ještě lepší a smysluplnější scénář a byl by to opravdu povedený animovaný film.
  7. Snowboarďáci
    Snowboarďáci (2004)
    7
    Rafťáci a Snowborďáci jsou skvělé filmy a já je mám ráda )asi nejradši ze všech českých komedií ČR). Vojta Kotek a Jiří m8dl jsou opravdu povedená dvojka a scénář je pro ně šitý na míru. Jde vidět, že si kluci natáčení hodně užívali.
  8. Bourneův mýtus
    Bourneův mýtus (2004)
    8.5
    Jason Bourne se podruhé navrací na plátna kin, a je to pořád ten stejný machr jako dříve.O kousíček lepší, než Agent bez minulosti. Příběh není tolik přímočarý, ale ani se v něm člověk neztrácí. Má to šťávu, napětí a s charismatickou Pam Landyovou vás to prostě musí bavit.
  9. Muž v ohni
    Muž v ohni (2004)
    8.5
    Rozporuplný film. Na jedné straně máme scénář Briana Helgelanda, který je opravdu vydařený, což je znát zejména v první polovině filmu, kdy si hlavní hrdina vytváří vztah k dalším postavám a divák k němu. První půlka filmu je proto zcela bezchybná a v mých očích válcuje tu druhou, třeskutě akční. Na druhé straně máme bohužel režiséra Tonnyho Scotta, který se občas až moc snaží mít film v chodu a občas se mu to vymyká z rukou.
  10. Terminál
    Terminál (2004)
    7.5
    Terminál je jednoduše půvabný a příjemný filmeček. Ač samotné téma je víceméně varující a konečně inspirováno i skutečným příběhem a najdeme zde mnoho ukázek absurdity systému, Spielbergova naprosto charakteristická milá režie stejně jako výkon Toma Hankse navozují jednoznačně milou atmosféru.
  11. Shrek 2
    Shrek 2 (2004)
    7
    O něco slabší jak díl první. Spousta zbytečných dialogů, které nebaví, děj nic moc a hlášky už tak dobré také nejsou. Jen oslík pořád vede. Film jsem zkoukla i v originálním znění a musím říct, že ty hlasy jsou opravdu dobré. Není to nejlepší díl, ale ani ne nejhorší.
  12. Harry Potter a vězeň z Azkabanu
    Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004)
    10
    Jeden z nejlepších Harry Potterů vůbec. Předchozí dva díly byla taková pohádka, ale nyní nás Alfonso Cuarón zavedl do temnější doby. Perfektní mozkomorové, ani jsem si nemylela, že půjdou udělat, ale nakonec jsou lepší než jsem si je představovala. Vše je úžasné a já můžu jen dát palec nahoru.
  13. Já, robot
    Já, robot (2004)
    9
    Příjemné překvapení v kině. Díky plátnu se mi dostalo plného prožitku digitálních efektů a chytrého, leč snadno pochopitelného příběhu. Myslím, že podání blízké stříbrnomodré budoucnosti je opravdu realistické a nádherně zpracované. Alex Proyas se nesnažil naservírovat nám bezduchou akční řezbu. Tento film má jak akční stránku, která potěší každého oblíbence akčních snímků.
  14. Spider-Man 2
    Spider-Man 2 (2004)
    7.5
    Ve druhém díle je pavučina utkána mnohem pevněji, a tak drží pěkně pohromadě.Sam Raimi zpracoval příběhovou linku o něco precizněji a charaktery postav byli vytvořeny mnohem hlouběji. Akorát záporák mi do filmu moc nezapadal, ale co se dá dělat.
  15. Scary Movie 3
    Scary Movie 3 (2003)
    5
    je to sice ,,ptákovina," ale mne to vcelku pobavilo a to tenhle druh humoru moc nemusím. Už jsem zkoukla všechny díly a u tohoto jsem se asi nejvíc zasmála. Nemůžu říct, že se vám to bude líbit, ani to není úplně něco, co musíte vidět, ale můžete to alespoň zkusit.
  16. Vítejte v džungli
    Vítejte v džungli (2003)
    7.5
    Velice zábavný film a skvělý Dwayne Johnson, který zde ukazuje, že i když vypdá jako drsňák a neustále se mračí, dokáže i rozesmát. Napomáhá mu i Seann William Scott (Stifler). Je to povedená dvojika, každý z jiného těsta, ale když se dají dohromady nechají diváka koukat s otevřenou pusou.
  17. Medvědí bratři
    Medvědí bratři (2003)
    7.5
    Můj oblíbený animovaný film, který se bude líbit dětem i dospělým. Děj je okouzlující, pomalu mi to připomíná i Pocahontas, ale myslím, že tohle je ještě lepší. Děti si ho opravdu zamilují a je záruka, že se bude líbit i dospělým.
  18. Poslední samuraj
    Poslední samuraj (2003)
    8.5
    Úžasný film s Tomem Cruisem, který je snad nejlepší samuraj, jakého jsem kdy ve filmu viděla a ani Keanu Reeves ho nedokázal překonat. Tento film mám hodně ráda a vždy mne na konci dojme. Ráda si ho pouštím, když se chci odreagovat.
  19. Texaský masakr motorovou pilou
    Texaský masakr motorovou pilou (2003)
    7
    Jsem fanynka hororů (a kdo ne). Tento film se mi určitě líbil a líbila se mi skvělá myšlenka celého příběhu. Musím přiznat, že jsem se také té motorovky bála a představovala jsem si, jak bych se asi já cítila na místě těch lidí. Asi dost vyděšeně!
  20. Pán prstenů: Návrat krále
    Pán prstenů: Návrat krále (2003)
    9.5
    Po druhém díle jsem nedoufala, že film bude ,,velkolepý," jak si režisér přál u každého dílu. Nakonec se mu to zadařilo u dvou. Třetí díl je nejlepší z celé trilogie a krásně ji uzavírá. Tohle Peter Jackson rozhodně umí. Jsem zvědavá jestli takové filnále čeká i Hobita. Ale trochu pochybuji.
  21. Matrix Revolutions
    Matrix Revolutions (2003)
    6.5
    V tomhle díle už jsem nevěřila, že se dívám na pokračování The Matrix. Dvě hvězdy jsou za začátek s Merovingianem, vizuální zpracování města strojů (to byla paráda, klobouk dolů) a taky za hudbu. Vlastně je to průměrný film, ale když to srovnám s předchozími dvěma, tak si to ještě nějaké to procento zaslouží.
  22. Mizerové 2
    Mizerové 2 (2003)
    8
    Je legrační, jak film, který nemá jiné ambice než být "třeskutě" zábavný, někteří hodnotí z různých uměleckých či dokonce společensko-politických pozic. Jediný smysl tohoto filmu je natočit destrukci čehokoliv co nejokázaleji. A to se Bayovi podařilo na 110%. Herci jsou úžasní a je s nimi pořádná zábava.
  23. Kurýr
    Kurýr (2002)
    8
    Nabitý, akční film s parádním Jasonem Stathamem, který určitě potěší akční nadšence a milovníky tohoto herce. Scénář není kdovíjak úžasný, ale tady se moc na scénář nehraje. Tady dopadají tvrdé rány a to každému stačí. Dokonce i mně a to jsem náročný divák.
  24. Kameňák
    Kameňák (2003)
    3
    První díl byl asi ,,nejvtipnější" ze všech dílů. Film, který jen kopíruje vtipy jiných a dost neoriginálním způsobem je servíruje divákovi. Zdeněk Troška není moc dobrý režisér a tady to jen podtrhuje.