catherineduboise

Komentáře 38

Od nejnovějších
  1. Kosmo
    Kosmo (2016)
    6.5
    Já vám nevím.. na české poměry mi to přijde hodně dobrý. Zasmála jsem se a to byl myslím účel tohoto seriálu. Některé situace opravdu zcela pravdivě popisují tu naši českou náturu a myšlení českých lidí. Není to nic, co bych musela vidět znova a znova, ale jednou se to vidět dá :)
  2. Život Briana
    Život Briana (1979)
    10
    Tohle je prostě bomba.. Každému samozřejmě nesedí montypythonovský humor, ale pro nás - fanoušky téhle bláznivé party, je tenhle film určitě super. Já se smála od začátku do konce.. Nezapomenutelné hlášky, vtipy. A koho by ze špatné nálady nedostal závěrečný song "Always look on the bright side of life" :D
  3. Make It or Break It
    Make It or Break It (2009)
    5
    Seriál z prostředí týmu gymnastek, které tvrdě trénují, aby se dostali do nároďáku a později na olympiádu.. Myslím, že úplně nejsem cílovová skupina :D přesto mě seriál zatím baví (nemám ještě dokoukanou ani první sérii), intriky, lásky, smutek, štěstí.. prostě normální pohoda seriál pro puberťáky :)
  4. Kolonie
    Kolonie (2015)
    8
    Zajímavý, poutavý příběh. Ema hraje dobře, ale nemohla jsem se zbavit dojmu, že by se na roli hodila spíše trochu starší herečka. Daniel Brühl skvěle sekunduje. Jediné, co mi to trochu kazí, je ten hollywooodský konec. Ale i přesto si myslím, že je film zajímavý a stojí za shlédnutí.
  5. That Sugar Film
    That Sugar Film (2014)
    9.5
    No, tak tohle je něco. Ač jsem velký milovník a závislák na cukrovinkách, po shlédnutí tohoto dokumentu hodně zvažuju, jak upravím jídelníček. Povinně bych to pouštěla ve školách. Jediné, co mě rozčilovalo byl typ zpracování rozhovorů, kdy se hlava odborníků promítala třeba na láhev, obal nebo billboard.. Jinak super!
  6. Noc v New Yorku
    Noc v New Yorku (2014)
    9
    Příjemný film na nedělní odpoledne. Alice Eve to nesmírně sluší a kdo by odolal kukadlům Chrise Evanse? Dohromady tvoří krásný pár/nepár. Hořkosladký příběh.. Za mě spokojenost :)
  7. Brooklyn 99
    Brooklyn 99 (2013)
    9
    Nesmírně vtipný seriál, když jsem ho sledovala ve vlaku, měla jsem co dělat, abych se nahlas nesmála. Andyho je roztomilej a jeho vtípky jsou prostě skvělé. Je jasné, že kvalita postupem času lehce upadá, ale pořád je to jeden z mých top seriálů. Doporučuju!
  8. Jak přežít single
    Jak přežít single (2016)
    2
    Já miluju romantické komedie, takové ty, ve kterých vám po pěti minutách je jasné úplně všechno (občas mě pobaví i malinko nečekaný zvrat jako třeba u Celeste and Jesse navždy), ale tohle bylo.. no.. nevím, jak ostatní, ale já měla problém fandit pitomé náně, která nemá ve vztahu absolutně žádný problém, přesto má potřebu se se svým fajn klukem rozejít (aby si užila ještě s někým jiným) a je pak šokovaná, že si kluk najde nějakou jinou, ne tak pitomou nánu... pokud se nedokážu ztotožnit s hlavní hrdinkou, je trochu problém na ten film nahlížet nezaujatě... za mě poměrně zklamání.
  9. Alias
    Alias (2001)
    6.5
    Zatím hodnotím po 8 dílech první série. Seriál asi nebude špatný, ale občas mě prostě udivuje, jak úžasná agentka Sydney je. Dokáže přeprat prakticky kohokoliv a to i klidně, když na sobě má společenské šaty a podpatky. Je to takové úsměvné, ale nekouká se na to špatně a chci vědět, jak to s ní dopadne.
  10. Znovu 20
    Znovu 20 (2015)
    6
    Příjemná jednohubka na deštivý nedělní (nebo kterýkoliv jiný:) večer. Je to svižné, zábavné. Jediné, s čím mám problém, je to, že hlavní představitelka je sice pěkná ženská (a postavu má fakt nádhernou), ale těch jejích "dvacetšest" jí prostě člověk věřit nemůže. A představa, že jí na to všichni skočí, je dost úsměvná..
  11. Julie & Julia
    Julie & Julia (2009)
    7.5
    Příjemná oddychovka, Amy Adams je roztomilá, Meryl hraje jako vždy výborně a její "Paul, Paul" je prostě rozkošné.. Stanley Tucci je jen třešničkou na dortu - můj osobní oblíbenec. Film, který vás hnedka přiměje vytáhnout kuchařku a vzbudí ve vás touhu něco uklohnit:)
  12. Ďábel nosí Pradu
    Ďábel nosí Pradu (2006)
    7
    Příjemná oddychovka s naprosto dokonalou Meryl Streep, na které je vidět, že si svoji roli Devila nesmírně užívá. Její zahazování kabátů a vykřikování povelů mě pokaždé rozesměje. Anne Hathaway malinko pokulhává, její přesladká postava jí nedává moc prostoru..
  13. Podfukáři
    Podfukáři (2013)
    7
    Dle mého názoru velmi, velmi příjemná oddychovka. Možná chybí hlavní tahoun, i když mám osobně ráda Woodyho Harrelsona, Marka Ruffala i Islu Fisher - ani jeden z nich film neutáhnou. Velmi příjemným překvapením je Jesse Eisenberg, protože jsem ho doposud moc nemusela, ale tady je fajn.
  14. Sex ve městě
    Sex ve městě (1998)
    7.5
    Tohle je dneska již s jistou nadsázkou kultovní seriál. Kdykoliv má člověk špatnou náladu nebo prostě chce koukat na něco, co ho pohladí na duši, pustí si tohle. Nebo to tak mám alespoň já. To se dá vidět znova a znova.. Pohled na svět žen a mužů.. a kdo by nefandil Carrie a Božskému :)
  15. Gilmorova děvčata
    Gilmorova děvčata (2000)
    10
    Tohle je dneska již s jistou nadsázkou kultovní seriál. Kdykoliv má člověk špatnou náladu nebo prostě chce koukat na něco, co ho pohladí na duši, pustí si tohle. Nebo to tak mám alespoň já. Člověk si musí zvyknout na kanonádu slov, ale milion odkazů na různé filmy, situace atd...
  16. Captain America: Návrat prvního Avengera
    Captain America: Návrat prvního Avengera (2014)
    7
    Přiznám se, že na můj vkus je tam příliš mnoho pro mě "nudných" scén - boje a honiček a všemožného ničení. Ale na Evanse se dobře kouká, stejně tak na Johanssonovou. Určitě lepší než jednička. Pasáž by se určitě dala zkrátit, ale celkový dojem je pozitivní..
  17. Prokletý ostrov
    Prokletý ostrov (2010)
    10
    Toto je jeden z naprosto strhujících filmů, mrazí vás z něj v zádech. Celou dobu jste napjatí a čekáte, jak tohle všechno může dopadnout. Pro mě herecký koncert Leonarda DiCapria, který se dle mého názoru už dávno vymanil ze škatulky hezkého hošíka, co neumí hrát, ale je to pan herec.
  18. Tři oříšky pro Popelku
    Tři oříšky pro Popelku (1973)
    10
    Jedna z nejkrásnější českých pohádek. Nedokážu si bez ní představit Vánoce a kdykoliv ji dávají v televizi, ráda se podívám znovu a znovu, i když vlastně dokážu skoro celý film odříkat zpaměti. Skvělé herecké obsazení, skvělá režie. Celkově prostě bomba!
  19. S čerty nejsou žerty
    S čerty nejsou žerty (1985)
    10
    Jedna z nejkrásnější (a nejvtipnější) českých pohádek. Nedokážu si bez ní představit Vánoce a kdykoliv ji dávají v televizi, ráda se podívám znovu a znovu, i když vlastně dokážu skoro celý film odříkat zpaměti. Skvělé herecké obsazení, skvělé hlášky, prostě bomba!
  20. Korunní princ
    Korunní princ (2015)
    10
    Ano, přiznám se - mám ráda Patrika Děrgela. On prostě vypadá dobře. A na tuto pohádku jsem koukala jenom kvůli němu. O to větší bylo překvapení, když mě opravdu začala bavit. Nechybí tam vtipné scény, opravdu jsem se nasmála a Patrik byl nakonec jenom třešnička na dortu. Jediné, co nechápu, proč o 7 let starší Hádek, hraje jeho mladšího bratra...
  21. Jak jsem poznal vaši matku
    Jak jsem poznal vaši matku (2005)
    10
    První dvě řady jsou úžasné, člověk je může vidět znova a znova i po letech. Pak se to trochu pokazí, konec bych udělala jinak. Ale přesto stojí za to seriál vidět, spousta skvělých hlášek a hrdinové vám prostě musí přirůst k srdci, ať už chcete nebo ne.
  22. Přátelé
    Přátelé (1994)
    10
    Naprosto legendární a dnes již asi i kultovní seriál. Musím říct, že mi dost dlouho trvalo, než jsem téhle bandě přišla na chuť. Ale čím déle jsem sledovala je a jejich životní příběhy, tím víc jsem si je oblíbila. Určitě stojí za vidění. Doporučuju!!
  23. Celeste a Jesse navždy
    Celeste a Jesse navždy (2012)
    9
    Mně se film hodně líbil, asi proto že korespondoval s tím, co jsem právě prožívala.. konec mě trochu zklamal.. jsem zarytý romantik, ale aspoň to není klišé :)
  24. Odpojit
    Odpojit (2012)
    8.5
    Po dlouhé době film, který mě dostal a kdy skončil, měla jsem potřebu přemýšlet tom našem současném světě... Silný zážitek!