Profilový obrázek

M.Rejčová

Mirka Pechová
216

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Inspektor Max
    Inspektor Max (2018)
    3
    Tak upřímně - koukat se na to dá tak třeba při vaření, při žehlení už ne. Dala jsem tomu šanci během tří dílů, při představě, že je jich ještě dalších asi deset, jdou na mě mrákoty. Na to se v té televizi nechá najít mnohem víc lepších věcí.
    Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
    Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017)
    8.5
    Je to šílená, fakt šílená blbost. Ne, je to šílená jízda. Ne, je to šílená sranda. No prostě supr zábava. Kde se kdo vzal, proč se tam objevil a jak to mohl vědět, po takových detailech nepátejte (ono na to vlastně ani není čas...), berte to jak to leží a běží a bavte se. Ta banka, ta gilotina, ty lodě, to všechno! Dokonce se člověk dozví i něco z historie.
    Příběh Alvina Straighta
    Příběh Alvina Straighta (1999)
    9.5
    Film jsem viděla kdysi dávno a přestože jsem si pamatovala, že se mi moc líbil, nemohla jsem ho nijak hodnotit. Teď jsem měla příležitost podívat se po letech znovu a jsem zcela nadšená. Velmi příjemná pohodová záležitost, se smíchem (scénka s jelenem), napětím (jízda z kopce) a slzama (jak si dědové povídali na baru o válce, to byla síla). A nakonec mírný happyend. Jen by mě zajímalo, jestli a jak se Alvin vrátil zpátky.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci