Eradancz

Komentáře 16

Od nejnovějších
  1. Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
    Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)
    9
    Takze tentokrat je to podle meho nazoru absolutne nejlepsi dil z cele te serie osmi filmu. Sice ta bitva o bradavice mohla byt delsi a cely to mohlo byt vic podle knizky protoze v knice na konci bojovaly i kentauri a obri myslim znovu taky. A taky je tam par nelogickych veci treba jak se mohla harryho a voldemortova hulka na konci spojit kdyz uz nemely hulky se stejnym jadrem.
  2. Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
    Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010)
    7.5
    Tak tenhle dil je podle meho mazoru asi tedy spis urcite nejhorsi. Nevim proc to rozkouzkovali mohly to udelat dlouhy tri a pul hodiny a udelali by lip. Obcas je tenhle dil nudny. Ale jen obcas. Jinak je to porad zabava je tu par docela povedenych akcnich scen treba v Godrikove dole souboj s tou ,,starenou". A pal finale se taky celkem povedlo.
  3. Harry Potter a Princ dvojí krve
    Harry Potter a Princ dvojí krve (2009)
    8.5
    Podle me druhy nejlepsi dil harryho pottera. Sice me nastvalo ze ten konec nebyl jak v knizce. V knizce se dyl bojovalo na konci. Bojovala tam brumbalova armada a ronova bratra ted nevim jak se menuje ale objevi se az v prvni casti sedmicky pokousal vlkodlak Sedohrbet. Ale jinak se mi to moc libilo hodne dobrej dil .
  4. Harry Potter a Fénixův řád
    Harry Potter a Fénixův řád (2007)
    8.5
    Podle meho nazoru je tenhle dil na stejno s veznem z azkabanu. Trosku mi ale vadila delka. Mohli to klidne vytahnout na dve a pul hodiny. Protoze v knizce bylo mnohem vic veci. Vic akce a taky neake stare postavy treba Zlatoslav Lokfart nebo jak se to pise. A taky tam byla zajimava cast ministerstvu kouzel kde vahaly jestli tam je voldemort se siriusem nebo ne a zacali to harrymu davat na jevo.
  5. Harry Potter a Ohnivý pohár
    Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)
    7.5
    Tak ctyrka harryho pottera je o trosku 5% horsi nez trojka. Tentokrat asi nejakcnejsi dil nemyslim tim celkove ale za ty prvni ctyri dili. Ale v tohle dilu jsou videt mezery v deji. Ten film je moc kratky i kdyz trva skoro dve hodiny a pul. Knizku jsem cetl. Treba tam nedali ten famprpalovy turnah. Kdyz mel zacit uz byli davno pryc to me celkem nastvalo ale porad se mi to libilo ale je to druhy nejhorsi dil.
  6. Harry Potter a vězeň z Azkabanu
    Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004)
    8.5
    Jeden z nejlepsich dilu harryho pottera. Hororovejsi spad tomu hodne pomohl. Hodne dobre spracovanej vlkodlak takovej drsnej. Ale nejlepsi dil to porad podle me neni. Sice to rika spousta spis vetsina lidi ze je to nejlepsi dil aale kdyz to srovnam treba s relikvie smrti cast dva tak ne. A nebo taky se mi vic libi podle mnohalidi je to zas nejhorsi dil harry potter a princ dvoji krve. Ale tentokrat je to vic nadprumerny film.
  7. Harry Potter a Tajemná komnata
    Harry Potter a Tajemná komnata (2002)
    8
    O trosku lepsi nez prvni dil. Bylo tady vic akce a humoru. Ale porad to neni lepsi nez zbyvajicich sest filmu. A zase by se u toho mozna nektere male deti baly. Nevim proc tu furt pisu o detech asi protoze za ten koment chcu dostat pet bodu a nevim co mam dal psat. Jw to hodne nadprumerny film a ti co hste ho nevideli se na nej podivejte stoji ro za to.Ale prvne se musite podivat na prvni dil.
  8. Harry Potter a Kámen mudrců
    Harry Potter a Kámen mudrců (2001)
    8
    Hodne dobre spracovany film podle knihy. Ma to byt flm pro deti ale nektere sceny treba s voldemortem tak kdybych byl 5lety decko ak bych se asi trosku bal nebo ja vlastne ne ale jiny decka jo.(vym ze pis nesmysli) Ale stejne podle me je to nejhorsi dil scele te 7 knizni serie a 8 filmove serie nejhorsi dil(to slovo zni jak kdyby to melo dostat 30%) Ale i tak je to hodne nadprumerny film.
  9. Jurský park
    Jurský park (1993)
    9
    Jeden z mych oblibenych filmu a jeden z ejlepsih filmu stevena spilberga. Na tomhle filmu jsem vyrustal. Ted nevim ale myslim ze to bylo prvni scifi ktery jsem videl. Minuly rol jsem byl na predelavce do 3D a velmi me to po zesilo myslim to 3D. Film ma hodne dobre efekty a hodne dobry pribeh. U filmu jsem se ani chvil nenudil. I pokracovani je dobre ale trojka uz je trozku horsi ale za podivani to stalo.
  10. Nevědomí
    Nevědomí (2013)
    7.5
    Takze tenhle film je takova vykradacka moonu. Sice epictejsi nez moon ale moon byl o psychologii postav nez o akcu teda akce v moonu nebyla skoro vubec ale na rozdil od tohoto me moon bavil vic. V tomhle filmu byli dobre efekty pribeh usel akce tam bylo jakz takz a ten konec byl super. Ale myslim tim to jak to tam vybuvhlo ne jak tam byli ty decka a pak se tam objevil ten jinej.
  11. Star Trek: Do temnoty
    Star Trek: Do temnoty (2013)
    9
    Takže od tohodle filomu jsem toho čekal příliš a dostal jsem ještě víc. Podle mně lepší než jednička která byla slušná, ale na dvojku proste nemá. Dvojka je humornejsi,akcnejsi a emocionalnejsi. SPOILERSPOILERSPOILERSPOILERsmrt tam toho kapitana pajka(nevim ted jak se to pise) mne dostala.KONECSPOILERU
  12. Čelisti
    Čelisti (1975)
    9.5
    Tenhle film je jeden z mych oblibenych Na tu dobu hodne dobre efekty. V nekterych zaberech ale slo poznat ze zralok je mechanicky. Docela me prekvapilo ze skoro cela druha pulka film.u je o chyceni tedy spis zabiti toho zraloka. A hlavne skvele soundtrack jestli se to tak pise.
  13. Prometheus
    Prometheus (2012)
    8.5
    Mne to celkem dost prekvapilo. Nevim proc se to vetsine lidi nelibi. Vim ze par dir to v pribehu ma ale jinak je to nadprumerne scifi s dobrymi efekty a celkem slusnymi herci. Mne to potesilo ale kazdy mame svuj nazor. Jinak k tomu pribehu ty diry nebyli zas tak velke. Teda spis jsou tam diri v logice postav. Treba jak Milbourne sah na toho hada nebo co to bylo za mrsku.
  14. 300: Vzestup říše
    300: Vzestup říše (2014)
    8.5
    Tak od tohodle filmu jsem čekal celkem hodne a taky hodně jsem toho dostal.(zas tak moc sice ne ale hodně) Hned na zacatku akce což mě potěšilo. Spomalovací zcény naprosto úžasný. V jedničce taky byli dobry ale tady naprosto úžasný proste naprosto úžasný. Akorát u scén kde se kecalo jsem se skoro(píšu skoro)začal nudit ale nakonec tam dali neakou akci takze jsem se zacit nudit ani nemohl. Ale ta akce ta je drsná. Sice z lidí tam teklo víc krve než by mělo ale to je spíš klad než zápor teda je to klad. Já dávám proste 85%.