Profilový obrázek

Fanik

František Caha

Komentáře 113

Od nejnovějších
  1. Tajemství jejich očí
    Tajemství jejich očí (2015)
    6
    Poměrně zajímavý film. Ovšem ma docela dost hluchých míst, taky mi občas vadilo, ze jsem nepoznal sceny z minulosti a budoucnosti. Jo a Nicole Kidman je kočka.
  2. Hodný dinosaurus
    Hodný dinosaurus (2015)
    8
    Opravdu nádherné. Především ta grafika přírody, co bych ještě vyzvedl tak je hudba která na mě fungovala, především ve scénách které maji být dojemné. Sice to stojí na strašně banálním a jednoduchém příběhu, ale fakt je to svým způsobem super. Jenom mě trošku mrzí, že je to propadák.
  3. Steve Jobs
    Steve Jobs (2015)
    6
    Film je svym způsobem dobrý především díky scénáři a výbornému obsazení, nicméně pusobi to hrozně utahaně a ma to strašně pomalé tempo.
  4. Carrie
    Carrie (2013)
    7
    On to vlastně není špatný film. Právě naopak jenže jet přes kopírák není dobré. Ale zase se musí nechat, že některé scény jsou propracovanější. Finále není krátké ani nic takového jak tu někteří píší. Nešťastný je ovšem výběr hlavní představitelky, teda ne, že by Moretz hrála špatně to tedy opravdu ne, ale na tuto roli je až moc pěkná.
  5. Dads
    Dads (2013)
    2
    Po 1 díle: určitě se podívám aspoň na jeden díl. I když trapnost a vtipnost jsou tak půl na půl. Ale zase si můžu říct, že je to lepší než posledních pár sérií HIMYM. Po druhem díle snižuji protože už je to hovadina takže s tímhle končím.
  6. Iron Man 3
    Iron Man 3 (2013)
    8
    Neuvěřitelně zábavná popcornovka, ale, že bych jí musel vidět znova tak to asi ne fakt ne. Sice je to nabyté akcí a vcelku i vtipem. Zároveň je to ale ovšem nejtupější marvelovka jakou jsem kdy viděl. hvězda navíc za neuvěřitelné Downeyho charisma.
  7. Pearl Harbor
    Pearl Harbor (2001)
    9
    Michel Bay opět dokazuje že ovládá režírování filmů na jedničku. Vizuálně je to dokonalé. Hudba je luxusní. herecké obsazení je přímo lahůdkové. Ovšem film zabíjí to, že chce být až epický a to si přiznejme moc nefunguje. Milostná zápletka je občas dost rutinní a neuvěřitelně předvídatelná a nudná. Film měl být přibližně o půl hodiny kratší. Pak bych dal nejspíš i maximální hodnocení.
  8. Hvězdná pěchota
    Hvězdná pěchota (1997)
    9
    Až neuvěřitelně kvalitní a brutální béčko, které paroduje nebo si utahuje z mnoha filmů ale takovým způsobem aby to nebylo na první pohled vidět. jediný dobrý film ve kterém hraje Casper Van Dien. Paul Verhoeven režii zvládá více než bravurně a ví přesně co dělá.
  9. Žralok útočí
    Žralok útočí (1999)
    2
    Neuvěřitelně levné špatně zahrané a zrežírované. On vlastně jediný pořádný film ve kterém hrál Casper Van Dien byla hvězdná pěchota zbytek jeho kariéry jsou totiž totální sráče za dvacku.
  10. Rychle a zběsile 6
    Rychle a zběsile 6 (2013)
    7
    Tupa podívaná při které zůstává rozum hodně ale opravdu hodně stát. Protože se tam odehrávají takové nelogické hovadiny jako když Vin diesel "supluje supermana" při skoku přes most. Ovšem na druhou stranu oceňuji neuvěřitelné akční tempo a obstojné herecké výkony. Celkově mi to připadá jako kdybyste vzaly všechny hlášky a akční scény z akčních filmů 80. let a poslepovali to dohromady.
  11. Armageddon
    Armageddon (1998)
    10
    Tenhle film je neuvěřitelně megalomanský. Tak jako všechny ostatní filmy Michaela Baye. Vedle hodně slušného hereckého obsazení a na svou dobu extrémně povedených efektů, zde je neuvěřitelně silné patriotství. A dokonalé hudby od Trevora Rabina.
  12. Pot a krev
    Pot a krev (2013)
    10
    Tohle nebyl ten typ filmu od kterého bych čekal, že mu dám více než tři hvězdy. Michael Bay zde prokazuje neuvěřitelnou režisérskou hravost. Například když Tony Shalhoub odchází z toho svého podniku (nebo co to je). A nad hlavou mu směšně nízko přelétá letadlo. Michel Bay to asi bral jako svoji srdcovku. Bay zde zvolil (jak je u něj zvykem) hodně barevných filtrů ale ono to ve výsledku vypadá velice slušně. Hlavní postavy jsou totální vypatlanci. Hlavně Mark Wahlberg. Je těžko uvěřitelné, že se tohle opravdu stalo. Nicméně proč ne. Člověk ale musí být hodně vypatlaný aby griloval ruce venku před barákem. A dal svůj prst psovi chlapa kterého zabil.
  13. Sezóna zabíjení
    Sezóna zabíjení (2013)
    6
    Ano je to nelogická blbost. A hraný přízvuk Johna Travolty je příšerný. Ale zase se tam něco pořád děje takže se nenudíte. Ale neustálé střídání hraní si na kočku a myš si mohli tvůrci odpustit, je to postupně docela otravné.
  14. Antiviral
    Antiviral (2012)
    8
    Rozhodně to není špatný film, ba naopak na režijní debut je to až moc dobré. Hodně uchýlné, perverzní a hnusné. Ale ne nereálné stačí se podívat na bláznivé fanynky např. Justina Biebera které by sežraly i jeho hovno. Nicméně film je velice zajímavý a slušně natočený.
  15. Útok na Wall Street
    Útok na Wall Street (2013)
    6
    Asi do 50 minuty je to dokonalé ale poté se to zvrhne a de to hodně dolů. Takhle vymrdanej konec sem ještě neviděl. nikdy jsem nepovažoval hlavní postavu za takový ho čuráka jako tady.
  16. Black Rock
    Black Rock (2012)
    4
    Jako film není nic moc. Je plný nelogických pičovin. A na to jak je to krátký tak dokáže překvapivě i nudit. Především nezvládnutý začátek který se neuvěřitelně vleče.
  17. Chceš pěstí?
    Chceš pěstí? (2013)
    9
    Výborně zahrané to je. Je v tom výborná kamera. A perfektní hudební doprovod. Ale film zklame trošku ve scénáři, nicméně je to pořád výborné. A má to roztomilý český název.
  18. Štvanec
    Štvanec (2013)
    4
    Docela nuda protože se tam nic moc neděje. Zápletka taky není zrovna originální. A je to nudné i přes krátkou stopáž. Herecké výkony jsou taky na bodu mrazu.
  19. Velká svatba
    Velká svatba (2013)
    7
    Relativně je to docela dost vtipné trochu svéráznějším humorem. Ovšem film zabijí, že to občas nedává vůbec smysl a poměrně slabé vyprávění příběhu.
  20. Upíří deníky
    Upíří deníky (2009)
    6
    1 série 8/10. Očekával jsem od toho blbost ve stylu stmívání tak jsem to ani moc vidět nechtěl ale to byla moje chyba. Těžko říci co mě tak tom zaujalo. Možná, že to byly ty hlavní herečky který jsou fakt všechny hodně sexy především Nina Dobrev. Nebo třeba výborně hrající Ian Somerhalder, který je v roli Damona opravdu dobrý.No nicméně velice dobře natočené a napsaný seriál (ne knížky ty jsou naprosto špatné). Nicméně se dá říct, že prvních 5 epizod bylo tak o ničem a zachraňoval to jen Damon. Ale postupem času se to začalo zlepšovat sice mě trošku zklamal ten závěr. Ale to mi až zas tak moc nevadí 2 Série 10/10. zu tohle se dá říct že je tady všechno dobré. Až na to, že sem fandil Katherin a to asi není moc dobře, když je to záporná postava. Dále mě už tak nějak začal štvát Stefan. Který furt jen fňuká. Jinak se rozjíždí už od začátku. Řekl bych, že proměna ve vlkodlaka je nejlepší v dějinách kinematografie. Od té doby co se tam objeví Eliajh. Takto začíná mít pořádný koule. 3 Série 10/10. Musím říct, že když jsem si myslel, že druhá série zůstane nepřekonaná tak jsem zmýlil. Protože tohle je mnohem lepší. Sice Stefanovi sem tu zlou roli moc nevěřil ale to mi nevadilo. Spíš sem začal fandit Damonovi a Eleně než Stefanovi a Eleně. Především musím vyzdvihnout poslední dva díly. A to v epizodě 21 menší bitku mezi Damonem a Klausem která je opravdu nezapomenutelná. Dále hodně emotivní umírání hlavních postav.Po čtvrté sérii snižuji na 70% hvězdičky.
  21. Projekt X
    Projekt X (2012)
    8
    Očekával jsem něco podobného ale ne v takhle kule rvoucím pojetí. Tenhle film je hodně ale opravdu hodně dobrý. Sice je pravda že po vcelku slabším začátku se to začíná rozjíždět až u toho kdy ukradnou tomu feťákovi trpaslíka. O nějakém příběhu nemůže být snad ani řeč film se soustředí jen na jedno a to je párty.
  22. Superman II: Verze Richarda Donnera
    Superman II: Verze Richarda Donnera (2006)
    9.5
    Richard Donner nám předvedl mnohem lidštějšího, dospělejšího, logičtějšího ale hlavně mnohem lepšího Supermana. Který překonává i první díl. Návrat Jor-Ela v podaní Marlona Branda je lepší než supermanova matka. V celé sérii má asi nejlepší efekty, které jsou zde opravdu dobré.
  23. Superman 4
    Superman 4 (1987)
    5.5
    Oproti trojce docela zlepšení, sice to není žádné veledílo ale je to dívatelné. Filmu nejvíce prospěl návrat Lexe a Lois. Má to ale strašné efekty.
  24. Superman 3
    Superman 3 (1983)
    4
    Tenhle film je docela špatný. Hodně nelogický. Filmu neprospěla absence Lexe Luthora, a Lois Laneové (která je zde asi pět minut). Film spíše paroduje sám sebe. Ale překvapivě nenudí.
  25. Superman 2
    Superman 2 (1980)
    5.5
    Obrovský pokles oproti prvnímu dílu. Film je příliš "dětský". Především ten konec. Efekty jsou horší jak u prvního dílu.
  26. Muž z oceli
    Muž z oceli (2013)
    10
    Asi jeden z nejepičtějších filmů všech dob. Snyder zde všechno tlačí na 100%. A pravě díky tomu že Snyder tlačí tak na pilu atak to funguje extrémně dobře. Herecké obsazení je výborné. Zatímco si film první polovinu hraje spíše Sci-fi drama, a druhou polovinu se zde strhne jedna z největších bitev jaké kdy byli na filmovém plátně vidět.
  27. Jedna mezi oči
    Jedna mezi oči (2012)
    1.5
    Naprostá nuda, která měla vzniknout o 30 let dříve kdy by to byl obrovský hit jenže dnes už tyhle filmy nefungují a hlavně nikoho moc nezajímají, což dokázaly slabé tržby v kinech.
  28. Argo
    Argo (2012)
    9.5
    Dokonalý film. Někdo řeší realističnost. A pokud bych jí řešil taky tak bych filmu dal nižší hodnocení. Ale mě jde o požitek z filmu a to tento splňuje na 100%.
  29. Studio 30 Rock
    Studio 30 Rock (2006)
    10
    1 série: 7/10 Velice dobrý seriál který stoji na výkonech herců a na bravurním scénáři. Alec Baldwin je zde ve své životní roli a docela se mi zdál sympatický a to jsem tohoto herce nikdy neměl moc rád. Tracy Morgan se mi nezdál trapný ani mi nalezl moc na nervy. Jane Krakowski moc sice nemusím ale úplně nepříjemná mi také není. Jack McBrayer zde hraje pořádného vesnického burana. Zbytek ansámblu je též dobrý. A teď se dostávám k hlavnímu důvodu proč je tento sitcom tak kvalitní. Je to Tina Fey která je naprosto dokonalá a ve svých směrech je krásná, vtipná, chytrá, nesmělá, a to brejlatý holky moc nemusím. Tina zde ukazuje, že je naprosto dokonalá herečka s scénáristka. Je pravda že u seriálu se nepočůráte smíchy protože servíruje trošičku jiný druh zábavy než u ostatních sitcomů. Je pravda že to občas trošku uklouzne do trapnosti především že začátku série ale je to díl od dílů lepší uvidíme u druhé série. 2 série: 10/10 3 série: 9/10 4 série: 10/10 5 série: 10/10 6 série: 10/10 7 série: 10/10
  30. Baby Máma
    Baby Máma (2008)
    7.5
    Relativně slušná zábavná od dechovka, která se snaží vyvážit děravý scénář vcelku slušným obsazením. Tina Fey dokáže snad každý utáhnout bez problémů sama. S Amy Poehler už je to ale horší ne, že by mi přímo vadila ale ve dvou nebo třech scénách leze docela na nervy.
  31. Admission
    Admission (2013)
    6
    Nevím asi mám nějakou fixaci na Tinu Fey protože mi přijde úžasná úplně ve všem a nebýt jí tak dam o hvězdu méně. Jinak to není zase tak špatné naopak je to velice příjemná konverzační komedie. Konec sice nedává vůbec smysl a režisér vůbec neví co točí.