Profilový obrázek

Annie555

354

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Kill Bill 2
    Kill Bill 2 (2004)
    8
    Přestože se mi jednička líbí mnohem víc, dvojka vysvětluje celý příběh, odkrývá všechny záhady, proto ho pokládám za dobrý film. Průběh celého filmu není tak precizně propracovaný, jako to bylo u prvního filmu, ale přesto finále celého filmu je skvělé, poslední Billovi kroky stojí opravdu za to.
    Kill Bill
    Kill Bill (2003)
    8.5
    Skvělý film, osobně ho mám radši než druhý díl. Je to krvák ve velkým stylu, bojová scéna v čajovně nebo co to bylo za místo je prostě úžasná. Nebo bojová scéna v zahradě s useknutím hlavy, bomba. Vážně super film. Není to Tarantinův nejlepší film, to bohužel ne, ale i tak stojí za to ho vidět.
    Pulp Fiction: Historky z podsvětí
    Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)
    10
    Kultovní, legendární, skvělý. Tenhle film lze popsat mnoha slovy ale nakonec stejně vyjde podobný výsledek.Mně osobně se nejvíc libí poslední historka s hláškami: ? Takže máme auto plus tělo mínus hlava" nebo "Protože tam žádná cedule není, protože se neživím skladováním mrtvejch negrů"... jednoduše legendární.
    Sherlock Holmes
    Sherlock Holmes (2009)
    9.5
    Sherlock Holmes je vděčné téma pro každého filmaře, proto jich už bylo natočeno tolik, ale tento Sherlock Holmes je podle mě ten nejlepší. Kdo jiný by měl hrát lehce povidínského detektiva než Robert Downey jr. a obsadit do role dr.Watsona Jude Lawa byl rozhodně krok správným směrem.
    Sherlock Holmes: Hra stínů
    Sherlock Holmes: Hra stínů (2011)
    7
    Když jsem viděla jedničku byla jsem z ní naprosto nadšená, skvělý scénář, herci prostě všechno. Na dvojku jsem se zájmem čekala, ale úrovně jedničky nedosáhla. Hra stínů je temnější, nebezpečnější a nudnější. Je v ní spousty akce, ale jsou filmy, kde míň znamená víc a tím je právě Sherlock Holmes.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci