Profilový obrázek

Luccinna

Lucie Jeníčková
41

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Lví král
    Lví král (2019)
    10
    Zamilovala jsem si ho. Překvapilo mě, jak moc je to shodné s tou animovanou verzí, ale asi mile překvapilo. Každopádně ty efekty, které použili filmoví profíci, jsou neskutečné. Od mrknutí lvího oka, po víření srsti. Neskutečný zážitek, slza ukápla a určitě bych šla z novu, a ráda.
    Jurský svět: Zánik říše (5)
    Jurský svět: Zánik říše (5) (2018)
    9
    Miluju Jurský park, ať už první verzi, nebo tyhle nové. Na novějších, třeba i tomto, mě uchvátila 3D projekce, detaily, strach i vzrušení, chvíle překvapení, a hlavní hrdinové jsou skvělí. Kdo má rád akci a dinosaury, Godzilu apod., určitě si přijde na své. Mě se to moc líbilo a určitě půjdu na další, pokud bude!
    Rambo: Poslední krev
    Rambo: Poslední krev (2019)
    9
    Za mě skvělá podívaná. Ramba jsem nikdy moc nemusela a náhodou se dostala do kina na tenhle jeho poslední velký film. Mělo to příběh, vzrušení, překvapení, a Stallone byl úžasný. Moc se mi to líbilo, jen závěr filmu na mě byl možná až moc krvavý:-) Doporučuji!
    Pojedeme k moři
    Pojedeme k moři (2014)
    Upřímně jsem čekala více komedii. Tenhle typ filmu, kdy herec natáčí sám sebe kamerou, mě moc nezaujal. Sice originální, za to Jirkovi plus, ale říkám, nic úplně extra... Hodnotím tak

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+22