ynnek

Lenka Hříbalová

Komentáře 10

Od nejnovějších
  1. Babycall
    Babycall (2011)
    9.5
    Mám moc ráda severskou, lehce ponurou, kinematografii. Babycall je přesně tímto filmem. Hlavní hrdinka má celou dobu lehce šílený výraz. Scéna s chůvičkou mě až děsila. Mám ráda filmy, kde až na konce se vlastně člověk dozví, kde je problém. Tak jako u tohoto filmu. Určitě doporučuji shlédnout!
  2. Mělčiny
    Mělčiny (2016)
    9.5
    Film, ve kterým je hlavní hrdinka na téměř každém záběru. Nejdřív se mi zdá spíš nesympatická, ale jakmile dojde na setkání se žralokem, musela jsem jí začít fandit. A úplně nejvíc se mi líbil její kamarád racek. Žralok byl v některých scénách hodně děsivý, takže tenhle film mě rozhodně vtáhnul, i svým tempem.
  3. Budoucnost nejistá
    Budoucnost nejistá (2013)
    9
    Film s hodně zajímavým tématem třetí světové války. Jde spíš o komorní film. Hlavní hrdinka není úplně sympatická, ale postupem času jsem si jí oblíbila. Také se mi moc líbili záběry na krajinu a celková nálada filmu. Určitě tento film nutí k zamyšlení.
  4. Pasažéři
    Pasažéři (2016)
    9
    Ta představa že člověk zůstane sám někde ve vesmíru na obrovský kosmický lodi je prostě trochu šílená a ve filmu se podařilo vizuálně krásně stvárnit prostředí opuštěného korábu. Navíc hlavní postavy jsou oba dost sympatický. Konec super napínavej a poslední scéna se mi taky líbila.
  5. Peaky Blinders - Gangy z Birminghamu
    Peaky Blinders - Gangy z Birminghamu (2013)
    10
    Po shlédnutí 3 sérií, který mě naprosto uchvátili, musím hodnotit na 100 %. Tahle gangsterská rodinka si mě prostě získala, hlavně tedy hlavní představitel. Jemu to žeru i s navijákem. A i když to je místy i drsnější podívaná, nešlo než koukat dál. Navíc úžasný hudební doprovod. Cillian rules!
  6. A Street Cat Named Bob
    A Street Cat Named Bob (2016)
    10
    Pro mě úžasně milý film se sympatickým hlavním hrdinou, kterému prostě musíte držet palce. Pro milovníky koček navíc ideální. Místy byl film napínavý. Krásně ho doplňuje hudba a hlavní čtyřnohá hvězda. Boba si prostě musí každý oblíbit. Na zvednutí nálady funguje ideálně.
  7. Podfukáři 2
    Podfukáři 2 (2016)
    9.5
    Podfukáři 2 mě bavili víc než první díl. Hlavně začátek filmu byl fakt supr. Bylo to vtipný, herci na výbornou, bylo na co koukat a těch WOW! efektů tam bylo taky několik. Občas to tedy bylo trošku přitažený za uši, ale to bych odpustila. Za mě velice příjemná zábava.
  8. Gympl
    Gympl (2007)
    9
    Tenhle film se mi moc líbí hlavně díky hudbě a hereckým výkonům. Nejlepší podle mého je Tomáš Vorel jr. a Zuzana Bydžovská. Film je taky zábavný, takový pohodový, už jsem ho viděla několikrát a klidně si ho zase někdy pustím. Mádlovi jeho role taky dost sedí
  9. Divoké včely
    Divoké včely (2001)
    10
    Tak tenhle film mě hodně oslovil. Je to příběh o obyčejných lidech a strašně uvěřitelný. Tatiana Vilhelmová tu hraje naprosto skvěle Božku a Pavel Liška je fakt mimoň. Ale celkově to působí šíleně, že takhle lidi žijou, někdy je to fakt až zoufalý, ale i přesto jsem film viděla opakovaně a určitě ne naposled.
  10. Rebelové
    Rebelové (2001)
    8
    Velice příjemný film o důležité historické události. Krásné písničky, které i po letech nestárnou. Celkově hodně barevný film, kterému nechybí velice sympatické herecké obsazení. Hodně se mi taky líbilo oblečení z té doby tak jak bylo ve filmu. Napínavý konec.