Profilový obrázek

jfkbeta

Jiří Kalfert

Komentáře 7

Od nejnovějších
  1. Batman se vrací
    Batman se vrací (1992)
    7.5
    Michelle Pfeiffer je prostě kočička a sluší jí to velmi i v Temných stínech. Danny DeVito jako tučňák prostě již narozen.Tento Batman dřží velice vysoko laťku k prvnímu dílu.Návrát k Batmanovské kvalitě se konal až s dílem kdy začíná.Moc mě baví výtvarné pojetí city jak v 1 tak ve 2.
  2. Ospalá díra
    Ospalá díra (1999)
    8
    Christopher Walken a jeho stvárnění bezhlavého rytíře je k nakousnutí.Tady se Depp úplně vyžívá ve své herečnosti a moc mu to sluší.No a Casper Van Dien jak nemá kolem sebe brouky tak mu to prostě nevěřím.Christina Ricci mi nesedí vůbec.Perfektní námět a dokonalá atmoška.
  3. Planeta opic
    Planeta opic (2001)
    6
    Jakmile se děj přenese do města opů mám pocit špatné inscenace.Přitom ten nápad má potenciál ale tady se dá mluvit jen o skromné potenci.Kostýmy jsou výborné ale tohle jaksi není TIM BURTON.
  4. Temné stíny
    Temné stíny (2012)
    6
    Tim Burton a velké zklamání z tohoto filmu.Vtip je na bodu mrazu,který občas roztaví MC ale jinak nic.Vizuál je jako vždy BURTONOVSKÝ a DEPP je tady opravdu DEEP.
  5. Noční můra v Elm Street
    Noční můra v Elm Street (1984)
    7.5
    Můj úplně první horor po kterém jsem teda vážně nespal.Jako dítě s odvahou"že ho skouknu" a ukážu holkám co jsem to za kus.Další a další díly už mají sestupnou bilanci a remake je průser.Vynikající nápad jak děsit s nápadem.
  6. Kinobox
    Kinobox (1993)
    9
    Tak na tenhle pořad jsem si vždy udělal čas.Roman Holý ve mě pokaždé vzbuzoval záchvaty smíchu.Beze srandy jsem byl přesvědčen o jeho debilitě jako součást jeho života. J.A.R a MONKEY BUSINESS mne ovšem přivedli úpně k jinému pohledu a vždy si udělám čas na jejich koncert.
  7. Mary a Max
    Mary a Max (2009)
    9.5
    Tak tohle je podle mě animák jak má být.Příběh který vypráví každodenní oligofrení trampoty jednoho chlápka s psacím strojem.Animace je podle mne prvotřídní.Tohle mě prostě baví a nemusím se prokousávat totální srajdou rádoby popcorn animáků pro celou rodinu.