dancemusic2012

Komentáře 99

Od nejnovějších
  1. Spider-Man: Daleko od domova
    Spider-Man: Daleko od domova (2019)
    9
    Další pokračování pavouciho kluka , tentokrat z Evropy a bylo fajn, že se tam objevil Liberec a Praha. Film je snad lepší než první díl Homecoming, ke všemu je vtipný a víc akční. Naprosto skvělé akce s “magií” Jake Gyllenhalla. Někdy mne stvala MJ ( Zendaya), je taková nemastna neslana, ale taky to je v dabingu, který se k ni moc nehodí. Jinak se těším na další díl a snad bude se stejnými herci.
  2. Rocketman
    Rocketman (2019)
    9
    Další z poslední řady hudebních a autobiografickych filmů, tentokrat skvělého Eltona Johna. Když srovnám film Bohemia Rhapsody s tímto, Rocketman vyhrává a i proto, jak byl Elton nadaný a šikovný. A svým způsobem měl podobný život jako Freddie Mercury, ale tak nějak mi byl sympatictejsi. Jinak krásné písničky, a dobře zahrané hlavním hercem Taron Egertonem.
  3. Tranzit
    Tranzit (2018)
    2
    Na film jsem se hodně těšil, mám “rad” válečné filmy, a myslel jsem si, ze půjde o remake nebo o úplně jiný film. Ale to, ze je film propojeny se dvěmi doby a to válečnou z 2. světové a současnosti mne fakt zklamalo. Ke všemu to melo byt spis o současných migrantech a situaci v dnešní Evropě. Za mne zklamání.
  4. Godzilla II Král monster
    Godzilla II Král monster (2019)
    4
    Podivný scénář a velká nuda. Čekal jsem nějaké napětí, kdy to se mnou trhne ale to se prostě nestalo. Zlatej první díl a vážně jsem zvědavý jak dopadne Godzilla vs Kong. Kong Ostrov lebek se mi totiž hodně líbil. Film mi přišel hodně dětský a proasijský, kde tam tento žánr frčí. Jsem rád za pozvánku, protože bych litoval lístku za peníze. Za takových 10 let (no vlastně už teď), si bude člověk po shlédnutí tohoto filmu říkat, to snad není ani pravda, jak tohle mohl někdo natočit?
  5. Aquaman
    Aquaman (2018)
    8.5
    Po Wonder Woman další akční kousek od DC. Jsem.moc rád, že jsem na filmu byl v kině, stejně tak jsem ho už dvakrát viděl doma. Akční scény, humor a hlavně krásná grafika (triky) pod hladinou. Ve 3d nádherné. Věřím že i díky tomu že film byl v kinech úspěšný bude stejně tak jako Wonder Woman následovat druhý díl, jelikož by to byla škoda. A musím říct, že už je tak nějak řadím mezi marvelovky
  6. Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame (2019)
    9
    Poslední díl neohrozenych hrdinů a musim znovu říct, že se mi to opět moc líbilo. Má to vtip, akci, smutek a možná i budoucí nápady jak se zcela nezbavit hrdinů a nějak je ještě zakomponovat do dalších filmů, ale kdo ví... Vlastně jsem zvědav zda budou další marvelovky, protože mně tahle parta hodně bavila a všechny filmy mám "povinně" na bluray. Tak snad jo. Každopádně slušné zakončení to bylo.
  7. Klec
    Klec (2019)
    9
    Někde na netu jsem četl, že to scénárista kdesi obšlehl. Dle jeho slov se to stalo v jeho rodině. Ať je to jak je, film byl velmi dobře natočený a herecké obsazení je za mne na jedničku. Při scénách kdy je Jiřině fyzicky ubližováno mi bylo nepříjemně a moc mi jí bylo líto. Je to moje nejoblíbenější herečka. Skvěle zahráno a konec bezva. Prostě klec. Jinak Kryštofovi tyto role jdou, viz Kobry a užovky - tam byl na zabití (ve smyslu jaký to byl lempl ve filmu).
  8. Po čem muži touží
    Po čem muži touží (2018)
    9
    Silvestrovské promítání a musim říct, že bylo téměř plně kino a diváci se bavili. Skvělá Anna, Langoš a Matěj Hádek. My jsme se fakt bavili a doufám že to vyjde na bluray, konečně dobrá komedie z Česka. New: na bluray vycházejí někdy takové blbosti a tohle si modrou placku nezasloužilo? Škoda.
  9. Transformers: Poslední rytíř
    Transformers: Poslední rytíř (2017)
    6.5
    Za mně nejhorší a nejslabší díl. Velké zklamání, a film jsem prostě odmítl dokoukat. Film mi přijde už přehnaný a scénář naprosto idiotský, a mrzí mně, že už to spíš bylo dějově víceméně pro děti, kterým se autoboti určitě líbí. Ale pozitivní jsou triky a akce. Každopádně škoda. New: před nedávnem opět zkouknuto, a není to tak hrozné jak jsem psal minule. Dětinštější ale má to humor a akci. Proto jsem zvýšil hodnocení z 30%
  10. Spider-Man: Homecoming
    Spider-Man: Homecoming (2017)
    8
    Nový Spider-man, opět nový hlavní herec, kterého bylo možné vidět v jiné marvelovce. Prvních 20 minut jsem myslel, že odejdu z kina, ale pak se to rozjelo. Trošku předvídatelný děj, ale jinak akce a zábava, a o to přece jde :-) Dobrá role Iron Mana, vtipný a sarkastický, jako vždy :-))
  11. Já, padouch 3
    Já, padouch 3 (2017)
    8
    Druhé pokračování úspěšného dětského filmu Já padouch, není vůbec špatný, i když na jedničku a dvojku nemá. Srandovní bratr Grua, malí Mimoni a hudba 80, tých let, tak to zase není špatné. Každopádně doufám, že už pokračování nebude, i když konec filmu tomu nenasvědčoval..
  12. Strážci Galaxie 2
    Strážci Galaxie 2 (2017)
    9.5
    Výborné a snad ještě vtipnější a akčnější pokračování sci-fi marvelovske produkce. Dobré forky, akce, nový příběh. Za mne opravdová spokojenost a těším se na třetí díl. Snad by měli být i v nových Avengers, tak jsem zvědavý jak to dopadne. Každopádně na film se moc těším a rozhodně kupuji na bluray.
  13. Klícka
    Klícka (1971)
    9.5
    Skvělá česká televizní komedie kterou si poustim několikrát do roka. Spousta známých herců, skvělé výkony a scénky které mne vždycky rozesmějí. Velká škoda že už se téměř nic takového netočí a námětů na parádní komedie je hodně, jen to chce ty správné herce.
  14. Šmoulové: Zapomenutá vesnice
    Šmoulové: Zapomenutá vesnice (2017)
    8
    Předchozí dva díly, které byly kombinaci hraného a animovaného nebyly špatné ale celý snímek je prostě o něčem jiném a je to moc fajn. Krásné barevný a příjemný film, skvělý dabing a naprosto úžasný Gargamel v podání Jirky Lábuse. Film pro děti a vlastně nejen je. Škoda že není 3d: na Bluray pro Cesko.
  15. Zpívej
    Zpívej (2016)
    9
    Já prostě animáky žeru a nejinak je to i u tohoto snímku Sing. Výborný dabing, vtipné scény, príma scénář. Hezké písničky a skvělá zpívající zvířata :-) Velká škoda, že všude jinde v zahraničí vyšla i 3d verze na bluray a v Česku "jen" 2d.Těším se na další filmy z této produkce.
  16. Rozpolcený
    Rozpolcený (2016)
    7.5
    Docela slušný thriller, připomínající mi tak nějak Mlčení jehňátek. Hodně dobrý herecký výkon hlavního hrdiny Mc Avoye, to se musí uznat. Některé scény byly trošku nelogické a předvídatelné, ale jinak napínavý film. Docela mně překvapil na konci filmu Bruce Willis a možné pokračování, tak se těším, zda tomu tak opravdu bude.
  17. Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa
    Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa (2016)
    9
    Disney mně opět ujistil, že prostě animáky umí na jedničku. Krásný příběh, vtipné a dojemné scény. Srandovní kohout a skvěle vykreslené až reálné moře a podmořský život. Hezké písničky a krásné barvy. Za mně jednička s hvězdičkou a jsem rád, že máme bluray ve 2d i 3d verzi doma.
  18. Tajemství pouze služební
    Tajemství pouze služební (2016)
    1.5
    Něco tak hrozného jsem dlouho neviděl. Zvládl jsem pouze dvě povídky a pak to prostě zabalil. Pokud bych si to četl, tak jak to napsal autor Zeleňák, tak bych si řekl, ok není to špatné, ale takto vážně ne. Je mi líto zejména těch starších herců,kterých si moc vážím, že se k tomuto "dílu" propůjčili. Asi vím, co mělo být smyslem tohoto filmu, ale tak blbě to bylo natočené a unreal, že to je alespoň pro mně v tuto chvíli to nejhorší od Magnus Film. Mrzí mně, že jinde tito herci nemají možnost hrát než jen u pana Magnuska :-( Body pouze za oblíbené herce.
  19. V hlavě
    V hlavě (2015)
    8.5
    Konečně jsem se dostal k tomuto animovanemu filmu od Pixaru, který byl svého času velkým kino trhákem. Myslím si však , ze je to film pro starší děti , ty mladší tomu ještě nebudou tak moc rozumět. Postavičky v hlavě řídí vše podle emocí malé holcicky Riley, její chování k rodičům atd. Humorný a dojemný snímek o kterém člověk přemýšlí , i když už je konec - o tom, jak to zrovna funguje ve své hlavě :-) Musím ho vidět alespoň ještě jednou.
  20. Ashby
    Ashby (2015)
    5
    Zvláštní film komedie s drama v jednom. Mladý kluk (Nat Wolff) hledá pro svůj úkol do školy starší lidi a narazí na svého souseda , kterým je Mickey Rourke - nájemný vrah ve výslužbě. Mickey Rourke mu začíná radit v životě, jak na sport a holky a mladík ho vozí na schůzky při kterých si Rourke vyřizuje své úcty s bývalými kamarády, kteří na nej v minulosti ušili boudu a on zabil nevinného člověka. Mickey Rourke je hodně sešlý, drogy a alkohol se na něm děsně vyřádily :-(
  21. Flirtování s katastrofou
    Flirtování s katastrofou (1996)
    8
    Blazniva a vlastně docela ztrestena komedie s Benem Stillerem v hlavní roli. Adoptovaný Mel - Ben Stiller se ožení a narodí se jim syn, kterému nedají jméno dokud neobjeví své skutecne rodiče. Jenže při hledání rodičů dochází ke spoustě omylu a ke všemu Mel si začne flirt s asistentkou, která mu pomáhá hledat jeho rodiče ...
  22. Odpojit
    Odpojit (2012)
    8.5
    Slušně obsazeny i natočeny snímek o lidech, ktere ovládla moderní technologie a tak nějak zapomněli se sebou komunikovat. Zejména v rodinách, kdy manžele přijdou o dítě a odcizi se, nebo když se rodiče nezajímají o své děti , o jejich pocity atd. A vše si uvědomí když je už témeř pozdě nebo se něco stane.
  23. Avengers: Age of Ultron
    Avengers: Age of Ultron (2015)
    8.5
    Pokračování veleuspesne marvelovky si nezada s prvním dílem. Opět nás čekají neohrozeni hrdinove jako jsou Thor, Captain America nebo Black Widow a další. K tomu se přidávají dvojčata s nadpřirozenými silami, kteří nejdříve bojuji proti Avengers a potom s nimi. Akční scény a napětí = +
  24. Avengers
    Avengers (2012)
    8
    První díl particky Avengers není vůbec špatný. Hulk ač ho moc nemusím tak to tam slušně vymlátil a ostatní se tak nějak vezli. Každopádně film je nabitý akcemi a až na několik chvilek to skvěle ubíhá. Ve 3d je film taky super a líbil se mi i vyzářený dabing.
  25. Sebevražedný oddíl
    Sebevražedný oddíl (2016)
    9.5
    Pro mne jeden z nejlepších filmu za poslední dobu. Vtipný , akční a skvělou hudbou nabitý film. Krásná Margot Robbie je úžasná a mile překvapil i Will Smith. Jiná image a fajn role. Vřele doporučuji a těším se až vyjde film na blu ray, především ve 3d verzi. Hodně mi to připomíná Strážce galaxie.
  26. Zootropolis: Město zvířat
    Zootropolis: Město zvířat (2016)
    9.5
    Za mne jeden z nejlepsich animovanych filmu poslednich let. Je to vtipny dojemny pribeh ktery ma hlavu a patu a pro deti poucny. Vlastne nejen pro ne :-) Ve 3d jsem jeste nevidel takze si musim zakoupit tento film i v trojrozmernem provedeni. Skvely dabing.
  27. Vincentův svět
    Vincentův svět (2015)
    7.5
    Vincentuv svet jako serial jsem uz videl kompletne dvakrat diky Hbo. Za mne serial naprosto skvelej,vtipny hlasky hlavne ARi Gold a Lloyd byli skveli. Film mne trochu zklamal s dabingem. Byl jsem zvykly na ten serialovy. Kazdopadne se myslim docela podarilo na serial navazat a ja byl spokojeny. A velky dik Marku Wahlbergovi.
  28. Lída Baarová
    Lída Baarová (2016)
    7
    Film je hezky natoceny a vyber hercu super.Porad jsem si myslel, ze Lida Baarova mela pomer s Goebbelsem i kdyz byla valka, ale pomer s ním mela do roku 1938. Tim padem je-li to pravda, tak absolutne nechapu tu honbu po pomste. Tak ji pritahovala moc a penize ale kolaborantkou nebyla a skoda jeji rodiny jak dopadla. Film je hezky natoceny ale cekal jsem vice akcnosti nebo spis napeti. Ale jinak me mile prekvapil.
  29. Podfukáři 2
    Podfukáři 2 (2016)
    8.5
    Pro mně důstojné pokračování velmi úspěšné jedničky z roku 2013. Opět nas čekají skvělá kouzla, lehce predvidatelny konec, ale jen malinko a naznak, ze bude i treti dil. Pokracovani se opravdu povedlo a troufám si rict, ze je lepsi nez jednicka. Děkuji za pozvánku Kinoboxu :-) Akce, napětí, vtip a skvela muzika = 85%
  30. Tři muži ve sněhu
    Tři muži ve sněhu (1936)
    8
    Predvalecna komedie z filmu pro pametniky, s nezapomenutelnym Hugo Haasem a Jindřichem Plachtou. Pro mně opět skvela komedie, nadcasovy humor, ironicky a uzasny humor Hugo Haase, kterého mám snad ze vsech tech hercu z prvni republiky nejradšil.Věra Ferbasova a skvela Zdenka Baldova tuto komedii jeste zlepsily.
  31. Přednosta stanice
    Přednosta stanice (1941)
    8.5
    Dalsi z vynikajicich ceskych komedii minuleho stoleti. Filmy pro pametniky mam moc rad, clovek si rad u takovych filmů odpocine, a skavele zasmeje. Vlasta Burian ani v tomto filmu nezklamal, stejne tak jako "podrazdeny" kpcour Jaroslav Marvan a krasna Zita Kabatova, kterou jsem osobne poznal :-)
  32. U pokladny stál...
    U pokladny stál... (1939)
    9
    Pro mne asi jeden z nejlepsich filmu pro pamětníky a filmu s Vlastou Burianem v hlavni roli. Je to komedie, ktera se proste neomrzi a zlepší mi vždycky naladu, i kdyz ty hlasky zna clovek uz snad nazpamet. Prp mne nadcasovy humor a presne humor s ironii, ktere mam rad
  33. Trable o Vánocích
    Trable o Vánocích (2015)
    2
    Zaujalo mně obsazení a že je to vánoční film a tak jsem se na to podíval. Tak hrozný film jsem ale nečekal. Co to jako mělo být? Mix romantických a blaznivych filmů v jednom? Jako kromě písniček od Stinga a Diane Keaton, která mně opravdu překvapila, jak krásně zpívá, nestál film za nic. Téměř celým filmem provází hlas, nakonec vidíme, že je to jejich pes. Tak ok, ale co ty dialogy, co ty rádoby ztrestene situace, kdo se jako tomu měl smát? Fakt nechápu. Za mně velké zklamání.
  34. Deadpool
    Deadpool (2016)
    8
    Asi to začalo skvelymi Strazci galaxie, kteří byli plní humoru a dalsi film Deadpool, je opět plny akce a humoru, tentokrát poměrně drsný v obou případech. Mam rad Ryana Reynoldse, po Green Latern, jeho dalsi superhrdina. Krvavý scifi snímek od Marvela, který má spojitost s druhými Avengers, dobry dabing Libora Boučka, a ani se nedivim, ze je to takovy trhak v kinech a obrovsky úspěch co se týče tržeb.
  35. Kniha džunglí
    Kniha džunglí (2016)
    8
    Prvních 5 minut filmu dnes v kině mne nutilo odejít, ale najednou se to začalo rozjíždět a ja jsem se nechal vtlacit do děje a jsem za to moc rad. Krásný film, vtipný medvěd Balú, zlý tygr, kterému propůjčil český dabing herec Marek Vašut, krásný obraz plný barev. Těším se, až to uvidím na bluray i ve 3d. Jinak jsem si připomněl knihu, kterou jsem jako dítě četl a jsem rád, že jsem si děj docela pamatoval.Disney opět nezklamal.
  36. Každý milion dobrý
    Každý milion dobrý (2016)
    8
    Režisér Zdeněk Zelenka napsal scénář i film režíroval.Cekal jsem, ze to bude komedie a nakonec to bylo rodinne drama ze soucasnosti.Film je dojemny a smutny z toho, co vsechno jsou schopni lidi udelat pro penize, a jeste když je to v rodině. Úžasná Jirina Bohdalová, je pro mne nejlepsi herečkou, co kdy Ceska republika měla, a těším se vždy na její další nové role.
  37. Lovec: Zimní válka
    Lovec: Zimní válka (2016)
    9
    "Pokračování" fantasy pohádky Snehurka a lovec, je zajímavé a hezké. Já prostě takové filmy mám rád a ještě tam hraje krásná, zlá čarodějnice Charlize Theron, nebylo co řešit. Láska by měla překonat vše, a tak se nechte překvapit, zda to dopadne i v tomto filmu nebo to bude jinak.. A velký dík patří Kinoboxu za další vydařenou filmovou pozvánku.
  38. Jak na věc
    Jak na věc (2002)
    7.5
    Příjemná britská komedie, kterou jsem si po letech opět pustil. Skvělý lenoch Hugh Grant a Nicholas Hoult,u kterého mám pocit, že to byl jeden z jeho prvních filmových počinu a vyrůstá z něho hvězda.Libil se mi v Jack a obři a Mladí a neklidni. A Hugh je prostě v komediich vyborny, viz Bridget Jones.
  39. Tísňová linka
    Tísňová linka (2013)
    7
    Slušný thriller, napínavý děj, ale konec bych udělal trochu jinak.Halle Berry je pro mne velmi dobra herecka a i v tomto filmu byla skvela. Jedine, koho bych zabil, tak daberku Veroniku Veselou Mudrovou, ktera tam dabuje vice zenskych a uz kdyz slysim jeji hlas, tak silim.
  40. Star Wars: Síla se probouzí
    Star Wars: Síla se probouzí (2015)
    5.5
    Předvídatelný děj a moc mně to nezaujalo. Co se tyka ale zvuku a obrazu, tak je to nadhera. Vcelku slusny i dabing, ale original je original.Jinak Harrison Ford by už měl jit na odpočinek, ale jak vidim, bude v dalsim Indiana Jonesovi a Blade Runnerovi, no tak stařík valí.