ellianka

244

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Když draka bolí hlava
    Když draka bolí hlava (2018)
    0.5
    Asi jsem byla na jiné pohádce než Nikol125, jinak si to neumím vysvětlit. Žádný příběh, tragické triky, v hlavní roli Marlenka, hrůzostrašné dialogy, uff nikdy víc. Dušan Rapoš podepsaný pod režií, scénářem i hudbou
    La cara oculta
    La cara oculta (2011)
    6.5
    I když jsem neznala příběh dopředu, věděla jsem naštěstí, že se jedná o dobrý film. Jinak bych po dementním začátku, když to vypadalo jako další ultra-trapná polonahá duchařina, odcházela z kina (aero naslepo). !Dále bacha, totální spoiler! Ale o to větší a zábavnější bylo sledování zavřené Beleny v úkrytu, ty samé scény, ale z jejího pohledu, kdy jsem se dokázala naprosto ztotožnit s jejími opravdu vtipnými reakcemi. Náhled na Fabiene jako na hloupoučkou oběť se s ubývajícími minutami mění v "ale ta není úplně blbá", takový převrat ve vlastním názoru jsem dlouho nezažila. Co dodat, příjemné sledování doufám, že komedie.
    Divoké historky
    Divoké historky (2014)
    8
    Jsem moc ráda, že jsem se na film vypravila, protože je to po dlouhé době opravdu povedená černá komedie. Hlavním postavám každé z historek jsem skoro záviděla, jak krásně dokázaly zešílet a vymanit se ze stereotypu všedních dní. Ale na rozdíl od většiny, u mě vede Pan Bombička. Každopádně jasný oscarový adept.
    Moon
    Moon (2009)
    7.5
    U sledování jsem ze začátku nemohla z hlavy dostat myšlenku, že za všechno špatné určitě může Gerty (ano, degenerace filmem 2001:..). Jenže ouha, velké zjištění, že je všechno trochu jinak, které následuje totálním ku..va, ono je to zas jinak a všechno je na prd! Velmi příjemný zážitek z filmu, kterému jsem před shlédnutím nedávala moc velké šance. Sam Rockwell tuto příležitost potřeboval ke zviditelnění jako sůl.
    Cheech and Chong: Up in Smoke
    Cheech and Chong: Up in Smoke (1978)
    6.5
    Tento film je jasně jen pro "vybrané" diváky. Čím víc totiž budete Up in smoke, tím víc legrace si u sledování užijete. Na to, že je to tvorba roku 78 nestačila jsem se divit, co všechno mohli do filmu bez cenzury nacpat. Prostě jedna z prvních (já tedy jinou tak starou neznám) huličských komedií, které není co vytknout.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci