AdrianneCJessup

Komentáře 11

Od nejnovějších
  1. Mimoni
    Mimoni (2015)
    6.5
    Pracuji v kině a tak jsem byla Mimoni obklopena od samého začátku. Speciální meníčka, přívěsky, banánový popcorn..Prostě velká reklama..ale také velké zklamání. Ještě, že je na konci scéna s kytarou :)
  2. V hlavě
    V hlavě (2015)
    9.5
    Jak je v hlavě? Když točí Pixar, tak hravě! K úplné dokonalosti ještě něco scházelo, ale takhle milý snímek jsem dlouho neviděla. Navíc pro všechny věkové kategorie.
  3. Padesát odstínů šedi
    Padesát odstínů šedi (2015)
    4.5
    O tomhle filmu (ale i knižní předloze) se už napsalo tolik..Jediná stránka z knihy mi stačila, abych věděla, že to prostě číst nebudu. Ale už jen proto, že v kině pracuji jsem se rozhodla se na Padesát odstínů podívat..A vážně nevím. Možná by to nebylo tak špatné, ale naprosto nevěrohodné chování postav, hodně nepřesvědčivý herecký výkon Dakoty Johnson, chvílemi zdlouhavé scény mě přesvědčují o opaku. Ale musím uznat, že některé scény byly vtipné, otázkou zní, jestli to byl záměř či ne.
  4. Kingsman: Tajná služba
    Kingsman: Tajná služba (2014)
    10
    Matthew Vaughn je šílenec nebo génius. A nebo také obojí. Pár důvodů proč na to půjdu znovu: 1. Samuel L. Jackson je ohromně zábavný, 2. Colin Firth konečně nehraje "toho pravého", 3. Neokoukaný Taron Egerton hravě konkuruje všem známým tvářím, které se ve filmu objěví, 4. hudba + "titulková" píseň od Take That,5. parodie, akce, vtip
  5. Broadchurch
    Broadchurch (2013)
    10
    Britové prostě umí natočit správný kriminální seriál. Ať už jde o Broadchurch nebo Happy Valley...Druhá řada seriálu snad ještě lepší než první, k tomu výborní David Tennant a Olivia Colman!
  6. Paddington
    Paddington (2014)
    9
    Milé a kouzelné. Pro děti i dospělé a kdo ví, možná se z toho stane tradice a bráškou si film budeme pouštět každé Vánoce.
  7. Drákula: Neznámá legenda
    Drákula: Neznámá legenda (2014)
    6
    Tak od tohoto filmu jsem čekala hodně, možná až moc. A právě proto jsem z kina odcházela zklamaná. Luke Evanse mám ráda od Tamary Drewe a čekala jsem, že tady se vytáhne podobně jako v Hobitovi. Jestli se ale filmu nedá něco upřít je to temnota a zbytečně nenatahovaný děj.