scarecrow

Komentáře 39

Od nejnovějších
  1. Očista
    Očista (2013)
    8
    Zajímavá myšlenka „jeden večer si dělejte, co chcete, a nebude žádný trest“. Osobně bych si vzal dovolenou a na nějaký čas bych zmizel do lesa. Jen mi při zamyšlení nejde do hlavy taková ta morální stránka věci. Asi bych potom už nebyl kamarád se sousedem, který zabil jiného souseda kvůli tomu, že jeho pes celý rok štěkal. Myslím, že by pak každý člověk žil s šíleným stihomamem a se strachem z jednoho dne. Ale jinak bavilo.
  2. Strážci Galaxie
    Strážci Galaxie (2014)
    9.5
    Já mám filmy od Marvel prostě rád, o tom žádná. Tohle bylo konečně z trošku jiného prostředí. Komiks jsem předtím nikdy nečetl a tak mi nevadily určité nepřesnosti, které se ve filmu objevily. Ale asi tam nebylo nic tak hrozného jak Mandarin v Iron man 3, to se nepovedlo. Tohle byla prostě super jízda a už se těším na Avengers 2.
  3. Zmizelá
    Zmizelá (2014)
    10
    Musím říct, že se film opravdu povedl a Fincher nezklamal. Tu ženskou bych v žádném případě doma nechtěl, tu už bych dávno zakopal na dvorku. Hlavně dostal do ruky kvalitní předlohu. Od autorky Gillian Flynn jsem zatím četl akorát „Ostré předměty“ a už tam musel člověk čekat na rozuzlení až do poslední kapitoly.
  4. Bathory
    Bathory (2008)
    2.5
    Tenhle film mě nenadchl. Byl jsem tenkrát přemluven abych na to šel do kina a kdyby tam furt ty ženský neběhaly nahoře bez tak bych asi usnul. Jediné, co mě ještě trochu bavilo byl Polívka s Mádlem, jinak nic.
  5. Resident Evil: Afterlife 3D
    Resident Evil: Afterlife 3D (2010)
    6
    Tohle bylo už o něco horší, Přišlo mi to jako díl dělaný hlavně pro 3D efekt. Aspoň se pořádně představil Wesker, kterého prostě nejde zabít. Ale to už člověk zjistil v předloze. Ale jinak to byl asi nejslabší díl série.
  6. Gilmorova děvčata
    Gilmorova děvčata (2000)
    9.5
    Neuvěřitelně ukecané postavy, které mají snad na všechno odpověď. Velice zábavný seriál s postavami, které si oblíbíte. Nebyl by snad díl u kterého bych se nezasmál. Scénáristé se opravdu vyřídili.
  7. Avengers
    Avengers (2012)
    10
    Zakončení fáze 1, které se opravdu povedlo. Stark jako vždycky perlí. Když hrál Hulka Norton tak to bylo fajn, ale Ruffalo mu dal ještě něco navíc. Ostatní hrdinové byli super ale Hulk to v tomhle filmu prostě vyhrál.
  8. Pařba ve Vegas
    Pařba ve Vegas (2009)
    10
    Nejsem člověk, co by se nějak extra nahlas u filmů smál ale u tohohle filmu mě slyšel asi celý dům. Výborné scény a hlavně parádní sestava.
  9. Temný rytíř
    Temný rytíř (2008)
    10
    No, co o tomhle filmu napsat? Prostě dokonalý Batman, extra šílený čaroděj Joker, který nechává mizet tužky a jako zdravotní sestřička vypadá hodně zvláštně. Celkově jeden z nejlepších filmů posledních let.
  10. Resident Evil: Zatracení
    Resident Evil: Zatracení (2012)
    8.5
    Další vsuvka do herní série. Tento díl se mi líbil asi víc než Rozklad. Pro fanoušky herní série je to asi lepší než filmová série, kde je hlavní postavou Alice, která se ve hře neobjevuje.
  11. Resident Evil: Rozklad
    Resident Evil: Rozklad (2008)
    8.5
    Dobrá vsuvka do herní série. Tento film se opravdu snažil držet hry. Postavy bylo opravdu z her, ne jako Alice, příběh měl něco společného s hrou a působilo to celkově jako takové vyplnění a zabití času než vyjde další hra.
  12. Resident Evil: Apokalypsa
    Resident Evil: Apokalypsa (2004)
    8
    Pokračování, které přibralo zase nějakou tu postavu z herní předlohy ale pak si to zase jelo svůj příběh. Mě to bavilo, neřikám, že to byl nejlepší film na světě ale prostě neurazil. Asi mi stačí málo k radosti.
  13. Resident Evil: Odveta
    Resident Evil: Odveta (2012)
    8.5
    Oproti minulému pokračování to bylo zase lepší, bylo to i pro ten 3D efekt, ale příběh byl zajímavější. Objevily se další postavy z videoherní předlohy ale člověk už se pomalu začíná ztrácet v celém příběhu. Když jsem seděl v kině tak jsem doufal, že to bude poslední díl, jenže konec je proti tomu.
  14. Resident Evil
    Resident Evil (2002)
    8.5
    No takhle, když člověk upustí od toho, že je to podle super videohry, tak je to fajn film. Nemá cenu řešit, že si film půjčil akorát několik postav, společnost Umbrella a zombie. Jsem fanoušek herní série ale přežiju, že se film nedržel úplně předlohy.
  15. Iron Man
    Iron Man (2008)
    9.5
    Pro mě je tohle začátek jedné z nejlepších sérií. Marvel to odstartoval parádně. Stark je hláškující blázen, který má skoro všechno u p****e. Mě se tam líbilo snad všechno
  16. Stopa
    Stopa (1985)
    9.5
    Nejvíce se mi tady líbil asi Tim Curry. Ale celkově to byl zajímavý film. Zábavný, plný překvapení, divák čeká a tipuje, kdo kde koho zabil a nakonec je to vše jinak. Tři různé konce byly zajímavým zakončením filmu. Jako dítě pamatuju stolní hru na stejné motivy.
  17. Silent Hill
    Silent Hill (2006)
    9
    Jako fanoušek videoherní předlohy jsem film musel vidět ikdybych nechtěl, přece jen filmy podle videoher nejsou většinou moc dobré. Film Silent Hill se docela držel předlohy, povedlo se mu zobrazit i mrazivou atmosféru her. A ten soundtrack je parádní.
  18. Červený trpaslík
    Červený trpaslík (1988)
    10
    Jeden ze seriálů, který neomrzí. Viděl jsem už mockrát a ještě mockrát uvidim. Příhody Listera, Rimmera, Kocoura a Krytona už znám skoro nazpaměť. Jednoznačně 100% za prvních 8 sérií. Zpátky na zemi už bylo trochu slabší a teď čekám na poslední sérii jestli se vrátí v plné síle.
  19. Lucky Louie
    Lucky Louie (2006)
    9
    Tak tenhle seriál jsem objevil úplnou náhodou a musim říčt, že vidět ho jednou nestačí. Šílené hlášky a situace, postavy, které si člověk musí oblíbit. Scéna ze zpovědnice nebo diskuze o tom, že bůh je obří p**a se prostě vryjí do paměti. Jen opravdu škoda, že je tak málo dílů a seriál byl ukončen.
  20. Simpsonovi
    Simpsonovi (1989)
    10
    Simpsonovi mě doprovází snad celý život. Každý díl jsem viděl několikrát a stejně to člověka furt baví. Bláznivá žlutá rodinka s Homerem v čele musí zaujmout snad každého. Nejlepší byly serie 8-13, to byl takový zlatý věk. Ale starší i novější serie jsou prostě skvělé.
  21. To
    To (1990)
    6
    Když jsem byl dítě tak jsem TO žral a bál jsem se ho. Časem jsem přečetl předlohu a zase zkusil film ale už to nebylo ono. Přece jen je znát, že je to film ze začátku 90. let. Ale Tim Curry je stejně super, klaun šerednej jak noc.
  22. Ulice
    Ulice (2005)
    0
    Všechno by mělo jednou skončit, tohle už začíná být opravdu dlouhé a nudné. Na začátky se možná dalo koukat, ale postupem času se z toho stal ubíjející stereotyp. Postavy časem začnou nudit nebo i štvát.
  23. Scrubs: Doktůrci
    Scrubs: Doktůrci (2001)
    10
    Super seriál na který se můžu koukat znovu a znovu, ale kvalita místy kolísá. Devátá série šla s kvalitou bohužel hodně dolů. Osmá série byla dobře zakončená takže je škoda, že se udělala ještě jedna.
  24. Sin City - město hříchu
    Sin City - město hříchu (2005)
    8.5
    Film se skvělým hereckým obsazením. Sin City je asi jediný film, který se mi líbil i přesto, že na něm pracoval i Tarantino (naštěstí jen na malé části). Výborné příběhy, skvělá atmosféra a opravdu zajímavé postavy.
  25. Clerks 2: Muži za pultem
    Clerks 2: Muži za pultem (2006)
    10
    Dva chlápci, co makaj ve fast foodu, celej den prokecaj a štvou je zákazníci. Když k tomu člověk ještě přičte Jaye a tichýho Boba tak prostě bomba. Super příběh jednoho dne. Ten film jsem viděl už hodněkrát ale prostě neomrzí.
  26. Temný rytíř povstal
    Temný rytíř povstal (2012)
    9.5
    Hodně lidí poslední díl Temného rytíře kritizuje, ale mně se líbil. Bane je parádní záporák. Joker byl samozřejmě vyšinutější a byl to větší magor, ale to by šlo překonat jen těžko. Navíc i zapojení několika postav z minulých dílů mi udělalo radost.
  27. Saw: Hra o přežití
    Saw: Hra o přežití (2004)
    8.5
    Start téhle série byl opravdu dokonalý. Napětí by se občas dalo řezat rezavou pilkou na železo. Geniální "vrah" si pro své oběti připravil opravdu brutální pasti a zkoušky. Nikdy bych se nechtěl dostat do podobné situace jak osoby ve filmu. Největší škoda u toho filmu je, že měl pokračování, kterým už se nevěnovala taková pozornost a péče.
  28. Harry Potter a Kámen mudrců
    Harry Potter a Kámen mudrců (2001)
    9
    První díl, který nastartoval hodně výdělečnou sérii. Diváci, co nečetli předlohu se v této pohádce mohli seznámit s opravdu kouzelným světem. První díl jsem četl až po shlednutí filmu, protože do té doby jsem vlastně o Potterovi nikdy neslyšel.
  29. Batman začíná
    Batman začíná (2005)
    10
    Začátek skvělé trilogie. Nolan prostě umí. Když to porovnám s původním Batmanem tak tenhle na 100% vede. Nenapadá mě nic, co by se mi na tomhle filmu nelíbilo. Obsazení, příběh, soundtrack - všechno prostě super. Možná Katie Holmes mi úplně nesedla ale jinak nic.
  30. Iron Man 2
    Iron Man 2 (2010)
    8.5
    Downey jr. se opět předvedl. První Iron Man se mi líbil sice víc, ale proti tomuhle dílu taky nic nemám. Rourke zahrál záporáka myslím docela dobře. Jen mě trochu mrzelo přeobsazení Rhodeyho. Terrence Howard se mi v té roli líbil víc.
  31. Clerks
    Clerks (2000)
    10
    Parádní seriál ze světa Clerks. Škoda jen, že bylo tak málo dílů. Nebyla epizoda, která by se mi nezalíbila.
  32. Soumrak mrtvých
    Soumrak mrtvých (2004)
    9.5
    Trio Wright-Pegg-Frost je pro mě osobně zárukou zábavy. Stačí jeden z té trojice a na jakýkoliv film se těšim. Film je dobrý mix komedie a hororu. Divák sice strach moc často nepociťuje, zasměje se ale hodně. Super vtipy a parádní ústřední dvojice. Navíc jsou tam zombíci a ty já mam rád.
  33. Jednotka příliš rychlého nasazení
    Jednotka příliš rychlého nasazení (2007)
    10
    Druhý díl cornetto trilogie je snad ještě lepší než první. Bláznivé nápady, britský humor, policejní stanice plná bláznů a město plné magorů, co pro obecní blaho udělají všechno. Doufám, že závěreční díl si udrží stejný styl a stejné tempo.
  34. Dogma
    Dogma (1999)
    8.5
    Opravdu zajímavá komedie, která se navezla do víry. Musim říct, že mě to moc pobavilo. Podle filmu je Ježíš negr, co dluží třináctému apoštolovi 5 babek. Anděl vypadá jako Ken a bůh je vlastně ženská. Navíc tam byl i Jay a tichej Bob a tyhle dva blázny mam rád.